Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Λεφτά υπάρχουν!!!!!!

''Λεφτά υπάρχουν'', γιά τουρισμό στο όνομα της...προβολής του Τουρισμού και γιά...γάμους

 
9 ημέρες ταξίδι στη Νέα Υόρκη, πάλι, του υφυπουργού Πολιτισμού-Τουρισμού Γ. Νικητιάδη, που ''βαφτίστηκε'' ως ''επαφή με... ομογενείς επιχειρηματίες και την... ελληνική Εκκλησία''


Ο 

O κ. Γ. Νικητιάδης συνεχίζει ακάθεκτος τις τουριστικές του περιπλανήσεις αρχές καλοκαιριού 2011 (3 με 11 Ιουνίου), με κρατικό χρήμα, γιά να ''προτρέψει'' τους... 'Ελληνες Ομογενείς στη Νέα Υόρκη να επισκεφτούν την... πατρίδα τους το... καλοκαίρι (που την επισκέπτονται κάθε χρόνο χωρίς φυσικά τις... παραινέσεις ''τουριστών'' υφυπουργών ή υπουργών). Ο κ. Νικητιάδης, συνοδεύεται και από τον ''εξωτερικό του συνεργάτη'', τον κ. Γ. Καλούδη (εδώ και η -υφυπουργική- απόφαση γιά το ταξίδι, που υπογράφει ο... ίδιος!!!). Βασική αιτία του ''υφυπουργικού ταξιδιού'' (δηλ. με κρατικό χρήμα) φαίνεται να είναι ένας...γάμος. Ο υφυπουργός έχει καλεστεί στον γάμο της κόρης του οικονομικού παράγοντα και συντοπίτη του, Γ. Κατσιματίδη, το Σάββατο 4 Ιουνίου. Δυστυχώς γιά τον υφυπουργό και πρώην κάτοικο Νέας Υόρκης, οι Ομογενείς τον κατάλαβαν και τον ''στολίζουν'' ανάλογα και άσχημα, ενώ η κυβέρνηση της (χρεοκοπημένης) Ελλάδας, κάνει το ''κορόϊδο''. 'Ισαμε την παραμονή (2 Ιουνίου '11) της υφυπουργικής επίσκεψης δεν υπήρχε επίσημο πρόγραμμα επαφών και λοιπών ''δραστηριοτήτων''. Ανεπίσημα, μάθαμε ότι ο υφυπουργός θα πάει σε ένα... ελληνικό σχολείο στην Αστόρια (ζήτησε από τους υπεύθυνους ν' απευθύνει χαιρετισμό σε τελετή αποφοίτησης) και θα μιλήσει σε ...'Ελληνες εστιάτορες (Νέα Υερσέη, Βαλτιμόρη).
Τελευταία, ήταν στις ΗΠΑ μέσα Μαρτίου, περιοδεύοντας τις... ελληνικές παροικίες κι έγινε ''ρόμπα'' με την υπόθεση ''έκθεση κρουαζιέρας, Μαϊάμι 2011''. Δυστυχώς, η θλιβερή διαχρονική τακτική προσωπικών ταξιδιών πολιτικών με κρατικό χρήμα, γιά την δήθεν (τουριστική) προβολή της πατρίδας μας στους... 'Ελληνες στις ΗΠΑ συνεχίζεται και η (κάθε) ελληνική κυβέρνηση την ανέχεται, ενώ οι Ομογενείς θλίβονται γιά την -τυχοδιωκτική- προκλητική ανευθυνότητα-συμπεριφορά και σπατάλη, από αξιωματούχους-''τουρίστες''...
O υφυπουργός, ουσιαστικά ήρθε στη Νέα Υόρκη ως καλεσμένος του συντοπίτη του επιχειρηματία Γ. Κατσιματίδη, γιά τον γάμο της κόρης του με τον εγγονό του Νίξον.
Σημ.: Η Ομογένεια ενοχλείται πολύ όταν βλέπει πολιτικούς από την Ελλάδα να απευθύνονται σε αυτήν, γιά να προβάλουν τον...τουρισμό της, αντιλαμβανόμενη ότι εξαιτίας της εγνωσμένης ανικανότητάς τους, οι πολιτικοί, δεν μπορούν ν' απευθυνθούν σε Αμερικανούς ή αμερικανικά ΜΜΕ, όπως θα έπρεπε να κάνουν.


http://www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: