Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ - ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ?

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1 ΜΑΡΤΗ 7 μμ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1 ΜΑΡΤΗ 7 μμ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ; ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ!

Την Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011, κατατέθηκε τροπολογία που μετατρέπει την άρνηση πληρωμής διοδίων σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ αν βεβαιωθεί η παράβαση αυτοπροσώπως από αστυνομικά όργανα. Η τροπολογία για να ισχύσει πρέπει να δημοσιοποιηθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Επίσης, σε σχέδιο νόμου απαλλάσσεται η κοινοπραξία της Νέας Οδού από τα πρόστιμα των 22 εκ. ευρώ που έχει επιβάλλει η πολεοδομία Καπανδριτίου για σωρεία αυθαίρετων κατασκευών στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών αλλά και σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Φάνηκαν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Ζούμε μια κοινοβουλευτική δικτατορία της Ελληνικής δημοκρατίας της Μπανανίας που βάζει αστυνομικούς να εισπράττουν για λογαριασμό των εργολάβων και καταργεί με αντισυνταγματικούς νόμους τις αποφάσεις της πολεοδομίας. Καθήκον κάθε πολίτη είναι να ανατρέψει την Χούντα.

Θέλετε πόλεμο; Θα τον έχετε.
Όλοι στο Σύνταγμα την 1η Μάρτη.

Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν. Όλοι στους δρόμους για την Ελευθερία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

Η επέκταση του Κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» πέραν του πανικού που έχει δημιουργήσει στις καθεστωτικές δυνάμεις φαίνεται ότι έχει ανοίξει την όρεξη σε αρκετούς άλλους προκειμένου να εκμεταλλευτούν την μεγάλη απεύθυνση του για να αυξήσουν τα πολιτικά τους κέρδη. Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε στα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης, μια προσπάθεια να ταυτιστεί το Κίνημα των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ «Δεν Πληρώνω» με συγκεκριμένους κοινοβουλευτικούς ή άλλους πολιτικούς σχηματισμούς. Ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα που 15 μήνες τώρα αγνοούσαν επιδεικτικά το κίνημα μας, αφιερώνουν τώρα τον πολύτιμο τηλεοπτικό τους χρόνο σε συνεντεύξεις βουλευτών που αναλαμβάνουν «αυτοβούλως» την εκπροσώπηση του κινήματος. Αυτή η τακτική αποτελεί συνέχεια της κυβερνητικής προπαγάνδας και προσπάθειας να φθείρει το «Δεν Πληρώνω» με διοχετευόμενες πληροφορίες για υποκινούμενες ομάδες και κομματικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω μας.
Κυβέρνηση, εργολάβοι και τα παπαγαλάκια τους μαζί με τα κατασταλτικά μέτρα και τα τρομοκρατικά τους νομοθετήματα (Κ.Ο.Κ. τύπου Ρέππα), προσπαθούν να δημιουργήσουν πολιτικά αναχώματα και διαμεσολαβητές που να διαχειριστούν στην κρίσιμη στιγμή, ευελπιστούν, το κίνημα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι αυτόκλητοι αυτοί «εργολάβοι του κινήματος», διεκδικούν «δίκαια», φτηνότερα διόδια, χωρικές μετακινήσεις διοδίων και παράπλευρους δρόμους, όταν οι Επιτροπές Αγώνα «Δεν Πληρώνω» έχουν επανειλημμένα διακηρύξει την εναντίωση τους σε κάθε διόδιο, σε κάθε εμπόδιο ελεύθερης μετακίνησης των ανθρώπων. Δεν είναι τυχαίο ότι απέναντι στο μεγάλο κίνημα αυτοοργάνωσης των πολιτών που απαιτούν κάθε κοινωνικό αγαθό να είναι δωρεάν, που δηλώνουν «Δεν πληρώνουμε» ξανά για την Υγεία, την παιδεία, την μετακίνηση «Δεν πληρώνουμε την κρίση τους», δημιουργείται μια «συμμαχία προθύμων» για να διαπραγματευτεί με κυβέρνηση και εργολάβους, το πόσο και που θα πληρώνουμε, για να υποδείξει ρεαλιστικές λύσεις (για τα κέρδη των εταιριών), για να εκτονώσει την οργή με ψίχουλα. Οι επιτροπές αγώνα «Δεν Πληρώνω» συγκροτούνται από ελεύθερα συνευρισκόμενους πολίτες σε αμεσοδημοκρατική βάση, συναγωνιστές σε κοινές δράσεις. Δεν εκπροσωπούνται από κανένα κοινοβουλευτικό σχηματισμό, δεν αναγνωρίζουν κανένα διαμεσολαβητή, δεν διαπραγματεύονται το δίκιο του αγώνα, το διεκδικούν στους δρόμους. Δεν σταματάμε ποτέ να λέμε ότι «όταν το άδικο γίνεται νόμος καθήκον μας είναι μόνο η ανατροπή του». Το «Δεν Πληρώνω» αναφέρεται δημόσια μόνο από τους ανθρώπους που το αποτελούν και τις Επιτροπές Αγώνα τους. Σε αυτό έχει θέση κάθε εκμεταλλευόμενος άνθρωπος κάθε εργαζόμενος που υποφέρει από την πολιτική της κυβέρνησης και το πολιτικό προσωπικό της «αγοράς» εγχώριας και διεθνούς. Για το κίνημα των Επιτροπών Αγώνα «Δεν πληρώνω» οι μόνοι που αποκλείονται είναι οι φασίστες και οι ρατσιστές. Έτσι εξασφαλίζεται η ανεξαρτησία μας από τα οικονομικά συμφέροντα και τον καθεστωτικό έλεγχο. Για αυτό το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» μεγαλώνει συνέχεια και γίνεται πολιτικά επικίνδυνο, είναι κίνημα αντίστασης και ανατροπής , γιατί συνδυάζει την μάχη για τα δικαιώματα και της ανάγκες μας με την αμεσοδημοκρατική αυτενέργεια των ανθρώπων . Η απάντηση σε όλα αυτά τα φαινόμενα είναι η καθημερινή δράση του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» που θα εκφραστεί κεντρικά, μαζικά και δημόσια την 1η Μάρτη στο Σύνταγμα. 17/2/2011 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» www.denplirono.info www.oxidiodia.gr

ΛΑΡΙΣΑ 24/2 ΚΑΙ Ν.ΙΩΝΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 28/2

ΛΑΡΙΣΑ 24/2  ΚΑΙ Ν.ΙΩΝΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 28/2

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ- Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=592103 Την άμεση κατάργηση των πλευρικών – περιαστικών διοδίων και τον επαναπροσδιορισμό -προς τα κάτω- όλων των αντιτίμων στην Εθνική oδό Αθηνών – Λαμίας, ζητούν με ερώτησή τους ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, υιοθετώντας το αίτημα των κατοίκων της βόρειας Αττικής. Παράλληλα ο πρόεδρος της Κ.Ο. και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρουν το αίτημα για επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων παραχώρησης εκ μέρους του Δημοσίου της εκμετάλλευσης των διοδίων σε ιδιωτικές εταιρείες, ενόψει του νέου κύματος ανατιμήσεων. Ζητούν ακόμη από τους υπουργούς Υποδομών, Οικονομικών και Περιβάλλοντος την κατασκευή τοπικών παράδρομων απαλλαγμένων από διόδια, προκειμένου να απεμπλακούν οι κάτοικοι των περιοχών από την καθημερινή καταβολή διοδίων. Ως ενδεικτικό παράδειγμα για την επιβάρυνση της καθημερινότητας των πολιτών, οι Αλ. Τσίπρας και Δ. Παπαδημούλης αναφέρουν ότι ο Ωρωπός διαθέτει μόνο δημοτικό σχολείο και για τη μεταφορά των μαθητών προς τα σχολικά συγκροτήματα του γυμνασίου και του λυκείου επιβαρύνονται οι γονείς σε καθημερινή βάση (πλευρικά διόδια Οινοφύτων και Καπανδριτίου). Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ Σήμερα που το κίνημα ενάντια στα διόδια ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έχει επεκταθεί και απαιτεί την κατάργηση όλων των διοδίων και την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών στους δημόσιους αυτοκινητόδρομους, οι γνωστοί εργολάβοι των κινημάτων και της πολιτικής αναλαμβάνουν διαπραγμάτευση για εμάς, χωρίς εμάς και: αναγνωρίζουν ότι πράγματι οι δρόμοι ανήκουν στο μεγάλο κεφάλαιο και απαιτούν για λογαριασμό ημών των ιθαγενών υπηκόων μια εκπτωσούλα ή αλλιώς να μας χρυσώσουν το χάπι. Προτείνουν στην κυβέρνηση να αναθέσει (στους ίδιους εργολάβους – που αλλού;) καινούργια έργα για παράδρομους, χαρίζοντας τους λεφτά που περικόπτονται από μισθούς και συντάξεις! Έτσι θα παραμείνουν και οι ιδιωτικοί αυτοκινητόδρομοι στα χέρια των πολυεθνικών. Οι προτάσεις αυτές του Συνασπισμού/Τσίπρα έρχονται την ώρα που οι παλιές συμβάσεις παραχώρησης καταρρέουν κάτω από την πίεση του μεγάλου κινήματος ενάντια στα διόδια και που κυβέρνηση, τράπεζες και κατασκευαστικές θέλουν επαναδιαπραγμάτευση για να διασφαλίσουν τα κέρδη τους. Ο συνασπισμός προσφέρει σανίδα σωτηρίας σε όλους αυτούς. ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ /ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ /ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΩΡΑ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ- ΣΠΡΩΞΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ!

Οι πολυεθνικές εταιρίες με την αγαστή συνεργασία τών κυβερνώντων, συνεχίζουν να προκαλούν το κοινό αίσθημα των πολιτών αυτής της χώρας: Επανειλημμένες καταγγελίες παίρνουμε από πολίτες που περνούν τα διόδια για ανάγωγη, προκλητική και παράνομη συμπεριφορά των υπαλλήλων και των υπευθύνων στα διόδια. Αρνούνται να τηρήσουν την διαδικασία που προβλέπεται ακόμη από τις αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις τους, που ορίζουν ότι: οταν υπάρχει άρνηση πληρωμής τότε πρέπει να φωτογραφηθεί ο αριθμός του αυτοκινήτου και αμέσως μετά η μπάρα σηκώνεται και ο οδηγός φεύγει. Σε καμμία περίπτωση δεν νομιμοποιούνται να παρεμποδίζουν και μάλιστα με εκβιαστικές απειλές, την ελεύθερη διέλευση των αρνούμενων να πληρώσουν το χαράτσι, συμπολιτών μας. Η παρεμπόδιση αυτή συνιστά , εκ μέρους της εταιρίας, το αυτόφωρα διωκόμενο αδίκημα της παράνομης κατακράτησης και της παρακώλυσης των συγκοινωνιών. Να ξέρουν , εταιρίες και κυβερνώντες, ότι τα πρόβατα ξύπνησαν. Τέρμα πια το άρμεγμα. Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους. Γιατί δεν τα φάγαμε μαζί! Οι πολίτες θα προβαίνουν εκτός των άλλων σε μηνύσεις εναντίον κάθε υπευθύνου για παράνομη κατακράτηση και παρακώλυση συγκοινωνιών. Καλούμε τους συμπολίτες μας να μην εμπλέκονται σε ανώφελες συζητήσεις με τους υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν εντολές για σκόπιμη καθυστέρηση. Να σπρώχνουν την μπάρα προς τα μπρός , σαν να ανοίγουν μία πόρτα και να διέρχονται ελεύθερα πηγαίνοντας στο σπίτι, στην δουλειά τους ή όπου αλλού θέλουν. Γιατί αυτοί οι δρόμοι είναι δικοί μας, τους έχουμε χιλιοπληρώσει από την εποχή των παπούδων και των πατεράδων μας και δεν μας ρώτησε κανένας όταν τους παραχώρησαν στους μεγαλοεργαλάβους ντόπιους και ξένους.
ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ- ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Δείτε εδώ

www.epitropesdiodiastop.blogspot.com

Η αντίσταση και η ανατροπή είναι καθήκον μας!

Posted: 13/02/2011 by ΣΥΝΤΑΞΗ in Uncategorized

i

Rate This
Quantcast

Η αντίσταση και η ανατροπή είναι καθήκον μας

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Η Κυβέρνηση μαζί με ΔΝΤ και  ΕΕ μετατρέπουν σήμερα τον ‘Ελληνα εργαζόμενο σε σκλάβο.  Μεσούσης της κρίσης του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος εγχώριοι και διεθνείς νταβατζήδες ασκούνται σε μια πρωτοφανή λεηλασία της δημόσιας περιουσίας και των Ελλήνων πολιτών με την αμέριστη συνεργασία του πολιτικού τους προσωπικού, Κυβέρνησης, αντιπολίτευσης και λοιπών συνεργαζόμενων πολιτικών σχηματισμών. Το σχέδιο είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν με τις περιβόητες ΣΔΙΤ (συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα). Στήθηκε το μεγάλο φαγοπότι με τον ΟΤΕ, ακολούθησε η μετατροπή των δημόσιων οργανισμών σε ΑΕ και η είσοδό τους στο χρηματιστήριο που οδήγησε στην  καταλήστευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και φτάσαμε στην παράδοση των ελληνικών δημόσιων δρόμων στην εκμετάλλευση των ιδιωτικών εταιριών. Η δημόσια περιουσία και τα κοινωνικά μας αγαθά μετατρέπονται σε ιδιωτικό εμπόρευμα με κοινοβουλευτικό περιτύλιγμα.
Έλληνες και διεθνείς μεγαλοκαρχαρίες ετοιμάζονται να ορμήσουν σε οτιδήποτε έχει απομείνει δημόσιο. Κυβέρνηση και Τρόϊκα υπογράφουν το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή αλλιώς «δανειακή σύμβαση», που παρέχει το δικαίωμα στους δανειστές αναγκαστικής κατάσχεσης των δημόσιων περιουσιακών στοιχείων με διαιτητικό ρόλο των Βρετανικών δικαστηρίων!  Σε αυτή την κατεύθυνση δεν ήταν καθόλου τυχαία η παρέμβαση της τρόικα που μίλησε για εκποίηση δημόσιων περιουσιακών στοιχείων.
Η επίκληση της χρεοκοπίας με την δημοσιονομική κρίση οδήγησε στην περιστολή εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, επιτρέποντας στην νέα τάξη και τις αγορές να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα κέρδη και την εξουσία τους ενώ το σύνολο της κοινωνίας υποχρεώνεται να αποδεχτεί μια μακρόχρονη ειλωτεία.
Μέσα σε ένα χρόνο η Κυβέρνηση πέρασε τόσα μέτρα ενάντια στους εργαζόμενους, όσα διεκδικούσαν ο ΣΕΒ και οι Τραπεζίτες από τη μεταπολίτευση του 1975.
Μουδιασμένοι και καθηλωμένοι μπροστά στις οθόνες παρακολουθούμε όλοι τις βαθυστόχαστες αναλύσεις και μοιραζόμαστε τον τρόμο που απλόχερα σπέρνουν οι καλοπληρωμένοι κονδυλοφόροι/παπαγαλάκια της εγχώριας ολιγαρχίας.
Οδηγηθήκαμε σήμερα στην ποινικοποίηση του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ήτε γιατί έχω πειστεί ότι με εξαπατούν ήτε γιατι ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. Το παράδειγμα των διοδίων είναι εξόχως διαφωτιστικό: Νομοθέτησαν την άρνηση πληρωμής στους προκρούστειους ληστές ώς παράβαση του ΚΟΚ! Αύριο ενδεχομένως θα κάνουν το ίδιο προκειμένου να υποστηρίξουν τα συμφέροντα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, της ΔΕΗ, των τραπεζών που έχουν κατακλέψει τους εργαζόμενους με τις ληστρικές δανειακές συμβάσεις στα στεγαστικά και τα καταναλωτικά δάνεια κ.λ.π.
Απροκάλυπτα η πολιτική διακυβέρνηση θέτει τους μηχανισμούς του κράτους (θεσμικό – νομικό πλαίσιο/δικαστική και εκτελεστική εξουσία) στην υπηρεσία των νταβατζήδων και της απογείωσης των κερδών τους.
Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ξεκίνησε διεκδικώντας το αυτονόητο: Ελεύθερη μετακίνηση στο δημόσιο οδικό δίκτυο. Άρνηση πληρωμής διοδίων. Μαζικοποιήθηκε πολύ γρήγορα και υποχρεώθηκε απο τις ανάγκες των καιρών να ενσωματώσει στο διεκδικητικό του πλαίσιο την απαίτηση για ελεύθερες δωρεάν μετακινήσεις, ελεύθερη πρόσβαση στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα, δωρεάν όλα τα δημόσια κοινωνικά αγαθά. Μέσα σε λιγότερο από ενάμισι χρόνο τοπικά κινήματα (ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ κ.α) συναντήθηκαν σε κοινές δράσεις και οικοδόμησαν νέες κοινωνικές συμμαχίες. (Υγειονομικοί και κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για τα εισιτήρια στα νοσοκομεία/ δημόσιες μεταφορές – εργαζόμενοι στα ΜΜΜκ.λ.π.)
Ο πανικός που άρχισε να προκαλεί ένα κίνημα δομημένο απο τα κάτω με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες συγκρότησης και δράσεων οδήγησε το πολιτικό προσωπικό της άρχουσας τάξης σε μέτρα κατασταλτικού χαρακτήρα.
Η εξάπλωση και το δυνάμωμα του κινήματος δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί. Αντίθετα το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ γιγαντώνεται. Το Σάββατο στην Αττική οδό και στην κεντρική συγκέντρωση του στα ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ αμέσως μετά την ανακοίνωση της τροπολογίας του αίσχους για διοικητικά μέτρα στους οδηγούς, απέδειξε τα ισχυρά αντανακλαστικά των αντιδράσεων του κόσμου που έχει αντιληφθεί ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με δεδομένα πρώτα την καθολική αναξιοπιστία του σημερινού πολιτικού συστήματος και την κρισιμότητα των καιρών μετατρέπεται σε καθολικό κίνημα αντίστασης ενάντια στην επίθεση που υφίσταται σήμερα κάθε εργαζόμενος, κάθε συμπολίτης. Ενώνει τους εργαζόμενους και τη νεολαία σε ένα καθολικό κίνημα αμφισβήτησης απο τα κάτω και στους αγώνες. Αποδοκιμάζει την εκπροσώπηση και τη διαχείρηση, αρνείται να διαπραγματευτεί και εισπράττει την επιδοκιμασία του δοκιμαζόμενου λαού που αυτοοργανώνεται και πυκνώνει τις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ σε όλη την Ελλάδα.
Η κεντρική πολιτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 1Η Μάρτη στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα ιστορική αφετηρία. Την πρόθεση να  πάρει ο λαός  την ευθύνη της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης στα χέρια του.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ / όλοι στους δρόμους για την ελευθερία!

Σχόλια
  1. Ο/Η Θωμάς λέει:
    0
    0

    i

    Rate This
    Quantcast
    Ομηρεία στην Αττική Οδό
    Στις 02/02/2011 και ώρα περίπου 08:30 προσπάθησα να περάσω τα διόδια της Αττική Οδού στο Ηράκλειο Αττικής με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο χρησιμοποιώντας e-pass το οποίο είχε αδειάσει και για κακή μου τύχη είχα ξεχάσει και το πορτοφόλι μου. Ζήτησα λοιπόν από την υπάλληλο να μου κόψει κάποια πίστωση και αυτή με αντιμετώπισε με ειρωνεία λέγοντας μου π.χ. ”Το κάνεις συχνά αυτό ?” (μιλώντας μου στον ενικό) ”Να πας να φέρεις λεφτά!” και γενικά μη δείχνοντας καμία διάθεση εξυπηρέτησης.
    Στη συνέχεια πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία διαμαρτυρόμενος γιατί δεν ήταν δυνατόν ούτε πίσω να κάνω ούτε να αφήσω το αυτοκίνητο μου εκεί κ να γυρίσω πίσω με τα πόδια για να φέρω λεφτά. Από εκεί λοιπόν αρχίζει η ομηρεία μου με αλλεπάλληλες κλήσεις στο τηλέφωνο της Αττικής Οδού και στην αστυνομία, η οποία και έληξε μετά από 3 τέταρτα παραμονής μου στο σταθμό διοδίων και αφού η γυναίκα μου μου έφερε χρήματα.
    Όλα αυτά μου συνέβησαν στην προσπάθειά μου να πάω στην δουλειά μου από ένα δρόμο νέας τεχνολογίας που υποχρεούται η πολιτεία να μου προσφέρει μιας και το μεγαλύτερο μέρος του κόστους κατασκευής το έχουμε πληρώσει εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι και αφερέγγυες συμφωνίες πολιτικών και επιχειρηματιών τον χρησιμοποιούν ως οικόπεδό τους.
    Τα 2 χρόνια που υπηρέτησα ως φαντάρος την πατρίδα δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι για να κυκλοφορώ στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα θα έπρεπε να περνάω από μπλόκο και αν δεν έχω μαζί μου το πορτοφόλι μου θα χλευάζομαι από τον κάθε ανεγκέφαλο.
    Καταγγέλλω λοιπόν αυτές τις λογικές και θα φροντίσω με οποιοδήποτε τρόπο να μην τις αφήσω παρακαταθήκη στα παιδιά μου.
  2. Ο/Η alexandros λέει:
    0
    0

    i

    Rate This
    Quantcast
    καθε αγωνας ειναι ιερος ειμαι μαζι σας αλλα πρεπει να παει στον αριο παγο γιατι ειναι αντισυνταγματικος ο νομος αυτος σου απαγορευη την εκφρσι και την διαικδικισι αποφασιζουμαι και διαταζουμαι [στρατηγος ζαγοριανακος] σε πιο γελαστη μορφη
  3. Ο/Η porfyron λέει:
    0
    0

    i

    Rate This
    Quantcast
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ . ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΔΙ.
  4. Ο/Η Μιχάλης λέει:
    0
    0

    i

    Rate This
    Quantcast
    Η αλήθεια είναι ότι τους τρομοκρατεί η ιδέα να μην πληρώνει κανείς. Αυτό φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν από τα ΜΜΕ τους κυρίως, την κατάσταση. Ειρωνεύονται, απειλούν, αλλάζουν νόμους μας βρίζουν “τσαμπατζίδες” – έχουν κολλήσει με αυτή την τούρκικη (?) λέξη μιας και δεν έχουν επιχειρήματα στα ντόμπρα ελληνικά.Φαίνεται πλέον όμως ότι ο κόσμος δεν τους φοβάται τους κομπιναδόρους ΑΕ. Έχουν χάσει το παιχνίδι και την έχουν πολύ άσχημα γιατί δεν θα πάρουν τσακιστό ευρώ και αυτό τους καίει μιας και είναι φιλοχρήματοι και άπληστοι. Όσο κι αν προσπαθούν να το κρύψουν μέσα από τα κανάλια τους, τα καθ’ όλα αφορολόγητα 600 δις καταθέσεις στις Ελβετικές Τράπεζες τους προδίδουν.
  5. Ο/Η Οδυσσεας λέει:
    0
    0

    i

    Rate This
    Quantcast
    ΜΑΖΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΕΚΛΟΓΩΝ
    ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
    ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ-ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ
    ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ
  6. Ο/Η Sakism28 λέει:
    0
    0

    i

    Rate This
    Quantcast
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!
  7. Ο/Η Φοίβη λέει:
    0
    0

    i

    Rate This
    Quantcast
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΜΕ!ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!
  8. Ο/Η Φοίβη λέει:
    0
    0

    i

    Rate This
    Quantcast
    ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΓΚΟΥΜΠΗΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: