Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ


Απευθύνομαι γεμάτη οργή, και απορία προς ολους τους καλλιτέχνες της χώρας μας, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Κύριοι, ως Ελληνίδα είμαι βαθιά απογοητευμενη και οργισμένη μαζί σας. Με διακατέχει μεγάλος ΘΥΜΟΣ!! Μια απορια ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ!!! ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ προς τον καλλιτεχνικό και πνευματικό κόσμο της χώρας μας, που ειναι και στις σκεψεις ολων των ελληνων !!!! Απ'οσο γνωριζω σε κάθε δύσκολη καμπή της Πατρίδα μας ,κι οπόταν χρειάστηκε προασπιση του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος για ανεξαρτησία της χώρας για αξίες και ιδανικά, ηταν οι καλλιτεχνες που πρωτοστατουσαν στους αγώνες. Αυτοι ηταν που ξεσήκωναν τον λαό, και έτσι ενωμένοι πορευτήκαμε ως χώρα και ως φυλή εθνικα υπερηφανοι για τη ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ.
Σημερα που και πάλι! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ και αυτή τη φορά με αφανισμό του γένους, τώρα που γίνεται άγριο ξεπούλημα κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΔΙΣΤΑΧΤΩΝ ΝΤΑΒΕΛΗΔΩΝ , τώρα που ένας ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑ την πατρίδα μας τα πιστεύω μας! Τωρα που ακυρωνει μια ιστορία 2.500 χιλιαδων ετών για μια χώρα που γέννησε την δημοκρατία και τον πολιτισμο, μια ΕΛΛΑΔΑ που δίδαξε σ'ολο τον κόσμο πως πρέπει να μαχεται για ελευθερία ανεξαρτησία για ιδανικά , ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ!!!!!!!!! Πως ? Τηρωντας κατα γραμμα κατευθυνσεις του ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. ΤΩΡΑ που τα χάνουμε ΟΛΑ!! από μια σπειρα διεθνών τοκογλυφων και αρπακτικων , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ! ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ!!! Μια περιεργη σιωπή εχει απλωθει παντου!!! Μια σιωπη εκκωφαντική, μια σιωπή νεκρική ..... Μια σιωπη που ομολογω με τρομαζει ..... και δεν μπορω να κανω ΤΙΠΟΤΑ!!! για να σωσω την Πατριδα μου!!!! Ενω αυτη η αδισταχτη συμμορια συνεχιζει το εγκληματικο της εργο, χωρις να τους σταματα ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!! Κι ολο αυτο το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ το εχει αναλαβει "εργολαβικα" ενας ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ. Ενα πιστο τσιρακι των αμερικανων με προσωπειο ΕΛΛΗΝΑ πρωθυπουργου , που σε διατεταγμενη υπηρεσια εκτελεί πιστά εντολές αφεντικών του για πλήρη αφανισμό της φυλής μας! ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!! " Μεταμφιεσμενος" ως ελληνας πρωθυπουργος, ξεγελασε τον ελληνικο λαο, και μας "εδωσε" στεγνα στη μεγαλύτερη μαφία διεθνών τοκογλύφων Δ.Ν.Τ.. Τωρα κρατούν δέσμια τη χώρα μας παρασύροντας της ολοένα και περισσότερο στη φτώχεια, την εξαθλίωση την απόγνωση. ΦΟΡΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ! Αυτες οι λεξεις κυριαρχουν πλεον στην καθημερινοτητα μας.
Μας τα πήρανε ΟΛΑ! Ακομα και την αξιοπρεπεια μας!!!! Μας εξευτελισαν!!! Ζούμε μια απίστευτη υποδουλωση.Υποθηκευσαν τη χώρα μας τη ζωή μας τα όνειρα μας.......βιώνουμε μια σύγχρονη κατοχή!!! Μπροστά σ'αυτή φοβερη λαιλαπα, περιμεναμε από το καλλιτεχνικο και πνευματικό κόσμο της χώρας μας μια αντίδραση, μια διαμαρτυρία κάποια κινητοποιηση κατι τέλος πάντων!!!! Είχαμε εναποθέσει τις ελπίδες μας σε εσάς! Και αντί γι'αυτο, βλέπουμε μια απίστευτη μουγκαμάρα! Μια παθητική αδιαφορία, μια ..."ενοχη" σιωπή από όλους σας!!! Η μόνη φωνή που ακούγεται είναι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ της χώρας μας κ. Μικη Θεοδωρακη και τον ευχαριστούμε απο καρδιάς όλοι οι ελληνες. Είναι ο μόνος που σπάει αυτή τη φοβερα παγερη σιωπή σας, και μας δειχνει οτι πονα για τη πατριδα και τον Ελληνικο λαο. Ολοι οι αλλοι καλλιτεχνες που ΕΙΣΤΕ??? ?? Γιατί αυτή η σιωπή μήπως χάσατε τη φωνή σας? η, μηπως επικροτείτε το ξεπούλημα της χώρας μας? Είστε σύμφωνοι με αυτή τη σύγχρονη κατοχή δουλειας, σ'αυτή την αιχμαλωσία που μας υποβάλουν να ζούμε? Είστε σύμφωνοι με την εξόντωση του έθνους μας? Είστε σύμφωνοι να γίνει η Ελλάδα προτεκτοράτο αμερικανικο? Πρεπει να ξερετε οτι η σιωπη σ'αυτες τις περιπτωσεις γινεται συνωνυμη με την αδιαφορια και συμμαχει με το θυτη. Με τη σιωπή σας αυτή, προσυπογράφετε όλα τα δεινά που μας έρχονται. ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΕΣΧΑΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!! Δεν γνωρίζω ΤΙ σκέφτεστε και ΓΙΑΤΙ κλειστήκατε σ΄'αυτή τη απολυτη σιωπή , αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι φερετε κι εσείς ως Έλληνες ευθύνη για αυτή την αδιαφορία σας. Και ως καλλιτέχνες ακόμη περισσότερες!!!! Γιατι ο καλλιτεχνικος κοσμος της χωρας εχει τον τροπο να προσφερει διεξοδους αλλου τυπου, οπως γινοταν στο παρελθον. Σας ΕΚΛΙΠΑΡΩ !!! σπάστε αυτή τη καταραμένη σιωπή και κάντε κάτι!! Κάντε κάτι πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας....... Επιτέλους, παρτε μια θέση ΤΩΡΑ!!! Βοηθηστε την πατρίδα μας. Εχετε υποχρέωση να βοηθήσετε. Εχουμε υποχρεωση ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ, ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΤΩΡΑ πρέπει κι ΕΣΕΙΣ να σταθείτε δίπλα σ'αυτό το λαό και όχι ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ !!! να πάρετε αποφασεις ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ!! ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ! !!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.




Μαριζα Δροσακη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: