Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ο.Α.Ε.Ε . ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του Αγώνα για την επιβίωση μας αλλά και υπεράνω αυτής για την έμπρακτη απαίτηση να επανενεργοποιηθεί το Ελληνικό Σύνταγμα και να επέλθει Παλινόρθωση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τους Έλληνες Πολίτες στην Ελλάδα :

1. κοινοποιήσαμε και γνωστοποιήσαμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας μέχρι στιγμής το θέμα ακυρότητας των ειδοποιητηρίων Ο.Α.Ε.Ε. που εστάλησαν και στέλνονται αυτές τις ημέρες : http://humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=318

2. επικοινωνήσαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την εφημερίδα "Ριζοσπάστη", που κατά την δική μας προσοχή και αντίληψη ανέδειξε το θέμα στραγγαλισμού των Ελευθέρων Επαγγελματιών με αυτήν την κίνηση Ο.Α.Ε.Ε. και τις πρώτες αντιδράσεις από συνδικαλιστικούς φορείς, και ζητήσαμε να ενημερώσει πιο μαζικά τον κόσμο για το θέμα ακυρότητας :  http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=319

3. επικοινωνήσαμε με ανοιχτή επιστολή σήμερα (και με επιστολή μέσω fax αύριο καθ' ότι το e-mail επικοινωνίας της δεν μας έδωσε πρόσβαση) με την Π.Α.Σ.ΕΒΕ ζητώντας εκτός από τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας που έχει ξεκινήσει και τις κινητοποιήσεις προστασίας ασφαλισμένων που έχει προαναγγείλλει με τρόπους διαδηλώσεων, ταυτόχρονα να προχωρήσει και πρωτοστατήσει και σε συστηματική και καθολική νομική προστασία των ασφαλισμένων επί των συγκεκριμένων σημείων όπου παρουσιάζεται εξόφθαλμη αντισυνταγματικότητα στην εισφορολογική πολιτική Ο.Α.Ε.Ε. αλλά και να απαιτήσει να πληρωθούν στο ταμείο τα χρωστούμενα από το Κράτος 48 δις ώστε να μην έχει ο Ο.Α.Ε.Ε. την δικαιολογία στέρευσης κεφαλαίων και να μην μπορεί παρά να αποκαταστήσει το ύψος και να πληρώνει τις συντάξεις που αυθαίρετα και μονομερώς περικόπτει καθώς και να προβεί σε πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλων των ασφαλισμένων :  http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=320 

4. έχουμε φτιάξει φόρμες έτοιμες για κάθε συμΠολίτη και κυρίως ασφαλισμένο Ο.Α.Ε.Ε. που μπορεί να αποστείλει ως μια πρώτη δοκιμασμένη ασπίδα προστασίας στον Ο.Α.Ε.Ε. (http://www.humansupport.gr/uploads/formaenstasis.doc)και μία για να πιέσει την Π.Α.Σ.ΕΒΕ να προβεί σε συντονισμένες κινήσεις με σαφή και προσδιορισμένο στόχο (προστασία ασφαλισμένων και συνταξιούχων) (http://www.humansupport.gr/uploads/pasebe(1).doc)

Ο συντονισμός κάνει την ισχύ της ένωσης μας, το να συνεισφέρει κάθε Έλληνας Πολίτης στον συμΠολίτη του αυτό που μπορεί από την πείρα και την αλληλεγγύη του χωρίς απαιτήσεις για δέσμευση, ταυτοποίηση ή όποια άλλη ένταξη του σε οποιοδήποτε σχήμα είναι η πραγματική Δημοκρατία. Αυτή είναι η Άμεση Δημοκρατία που εγώ και η θυγατέρα μου πρεσβεύουμε και για αυτό προσφέρουμε και κάνουμε αυτές τις κινήσεις υπέρ όλων μας. 

Προαναγγέλλουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 θα έχουμε επίσης δημοσιεύσει αντίστοιχη φόρμα Εξωδίκου (που μπορεί να επιδοθεί χωρίς την εξώδικη διαδικασία  και με απλή πρωτοκόλληση ή με συστημένη επιστολή) για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, με πλήρες νομικό σκεπτικό που ο κάθε Πολίτης μπορεί να ελέγξει και να χρησιμοποιήσει όπως και εάν θέλει ή χρειάζεται. 

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ! ΖΗΤΩ ΤΟ 120 Σ (πρώην 1-1-4 Σ) !

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου 




Επιστολή προς Ριζοσπάστη για θέμα ΟΑΕΕ

ΠΡΟΣ : Εφημερίδα "Ριζοσπάστης"
αρμόδιο τμήμα
ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ : Όλγα Γ. Γεριτσίδου
Εκπαιδευτική Ψυχολόγο,
Ελπίδος 29, 141 21
Αθήνα
τηλ. 697-8098685

Θέμα : "Επιπλέον είδηση για θέμα ειδοποιητηρίων Ο.Α.Ε.Ε. προς ασφαλισμένους για αναγκαστική κατάσχεση-είσπραξη"

Με το παρόν επιθυμώ να σας παραπέμψω στο άρθρο μας περί της πρόσφατης κίνησης Ο.Α.Ε.Ε. που θέτει υπό απειλή πράξεων επιβολής έναν στους δύο ασφαλισμένους Ο.Α.Ε.Ε. (σύμφωνα με δημοσιεύματα) όπου επισημαίνουμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό αν όχι όλα τα ειδοποιητήρια είναι διοικητικώς άκυρα διότι έχουν όλα κοινό αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία ενώ πρόκειται για προσωπικές επιστολές ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, ενώ επιπλέον ακυρότητα επέρχεται επειδή στάλθηκαν με απλή ομαδική αποστολή Β΄προτεραιότητας ΕΛΤΑ, δηλαδή άνευ δυνατότητας αποδείξεως ημερομηνίας αποστολής αλλά και ΚΥΡΙΩΣ παραλαβής από τον αποδέκτη - παραλήπτη ασφαλισμένο.

Δεδομένου ότι εντός της ειδοποιητηρίου επιστολής υπάρχει δεκαήμερη διορία "από την παραλαβή" της επιστολής για να γίνει δήθεν βεβαίωση οφειλών και /ή διαδικασίες σύμφωνα με τον ΚΕΔΕ ενώ δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθεί αυτή ακριβώς η ημερομηνία παραλαβής, το εν λόγω ειδοποιητήριο είναι άκυρο και δεν νομιμοποιεί τον Ο.Α.Ε.Ε. να προχωρήσει σε καμμία κίνηση βάσει αυτής της επιστολής.

Παρακαλώ να ενημερώσετε το αναγνωστικό σας κοινό για αυτήν την σημαντικότατη για τους ασφαλισμένους λεπτομέρεια η οποία ούτως ή άλλως αποτελεί επιπλέον είδηση που δείχνει και την τουλάχιστον προχειρότητα και επιφανειακή και ασυνείδητη προσέγγιση του Οργανισμού σε ένα θέμα που ισούται με τον στραγγαλισμό επαγγελματικά, κοινωνικά, οικογενειακά και ουσιαστικά του κλάδου των Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Επιπλέον, καλό θα ήταν να επισημαίνατε επίσης ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχουν γίνει λάθη στον υπολογισμό των χρεώσεων ή να έχουν γίνει τραγικές διπλοχρεώσεις όπως στην δική μου περίπτωση (που μου χρέωσαν εκ νέου εισφορές έξη ετών με τις προσαυξήσεις και ανατοκισμούς τους).

Διαβάστε το αναλυτικό μας άρθρο εδώ : κλικ εδώ 

Όλγα Γ. Γεριτσίδου
Αθήνα, Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: