Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Οι φράσεις « δεν πάει άλλο» και « αυτοί πρέπει να φύγουν για να έρθει η επόμενη μέρα» ακούγονται καθημερινά, κάθε ώρα, κάθε στιγμή από κάθε Έλληνα ο οποίος δεν έχει γίνει δοσίλογος και κάθε άτομο, Ελληνόφωνο και μη, που δεν ανήκει στην διεθνή αυτή τάξη των καταστροφέων των Λαών, των κοτζαμπάσηδων και των λογής – λογής άεργων καταπιεστών που δεν έχουν την ικανότητα να επιβιώσουν εάν δεν τους ταΐζει κάποιος άλλος. Είτε τους ονομάσουμε ναζί – χιτλερικούς είτε τους ονομάσουμε αριστοκρατία – ολιγαρχία είτε τους ονομάσουμε φεουδάρχες – φασίστες – νεοταξήτες, μιλάμε για ακριβώς την ίδια τάξη – ομάδα η οποία επιχειρεί την καταδυνάστευση Εθνών και των Λαών τους για την μεγιστοποίηση του κέρδους τους από την ληστεία που κάνουν μέσω των τραπεζών τους, των κυβερνήσεων που τοποθετούν και των εγκαθέτων που διαχέουν σε όλη την κοινωνία για να την διασπούν και να την ελέγχουν.

Αυτή λοιπόν την ομάδα θέλει ο Ελληνικός Λαός να ανατρέψει και να καθάρει από την Ελληνική κοινωνία. Ανέκαθεν αυτό επιζητούσε και για αυτό εξαναγκαζόταν η ομάδα αυτή να κάνει ελιγμούς φορώντας ως μάσκα όποιον αγόραζε και που σφυγμομετρούσε ότι είχε την εμπιστοσύνη της εκάστοτε γενιάς του Ελληνικού Λαού.

Αυτός είναι ένας μηχανισμός ο οποίος λειτουργεί σε όλα τα κράτη και τα έθνη, στην Ελλάδα όμως είναι ιδιαίτερα επισφαλής και προβληματικός διότι ο Ελληνικός Λαός έχει στην φύση του την αυτό-οργάνωση και την αυτό-διάθεση : δηλαδή, δεν δέχεται εύκολα ηγέτη και πολύ γρήγορα ο ‘ηγέτης’ αυτός φθείρεται και εκπίπτει βάσει των πράξεων του, όπως έχουμε δείξει πολλάκις σε προηγούμενα άρθρα, από τις συνεχείς νοθείες και τους ολοένα και περισσότερο ενισχυόμενους εκλογικούς νόμους για να εξασφαλίζουν εκλογικό αποτέλεσμα ακόμα και με τους δικούς τους μόνο ψήφους, μέχρι τις λαμπρές σελίδες της Ιστορίας μας όπου ο Ελληνικός Λαός μόνος του ξεκίνησε εξεγέρσεις, επαναστάσεις και αντίσταση, αναγκάζοντας κατόπιν τους ‘ηγέτες’ να τρέχουν να προφτάσουν να καπηλευτούν τον άθλο πρίν φανούν και στην τελευταία γιαγιά του πιο απόμακρου χωριού της Ελλάδας ότι είναι παντελώς άχρηστοι και ουδέποτε φιλολαϊκοί ( από τους πλέον μαύρους μέχρι τους πλέον κόκκινους ).

Για αυτό λοιπόν οι εγκάθετοι και τα παπαγαλάκια τους φωνάζουν και οδύρονται και ψάχνουν να βρούν ‘ηγέτη’ – ‘ήρωα’ που θα ‘ενώσει’ ( βλέπε καπελώσει και κοροϊδέψει ) τον Ελληνικό Λαό για να ‘ρίξει’ τους προδότες που έχουν σφετεριστεί την εξουσία. Αν δηλαδή χρειαστεί, γιατί μόλις βρεθεί ο ‘ηγέτης’ – ‘αντιστασιακός’ θα ‘πέσουν’ μόνοι τους και θα του παραδώσουν την εξουσία όπως οι συνταγματάρχες στον καραμανλή το 1974. Και αυτό μετά χαράς για να μην αφήσουν τον Λαό να εκφραστεί και να δείξει ότι δεν δίνει λευκή επιταγή σε κανέναν.

Όλα τα σενάρια, από ‘δημιουργία αντιμνημονιακών μετώπων’ μέχρι εκλογές για ανάδειξη ‘αντιμνημονιακού κόμματος’ ( όρος οξύμωρος διότι σχήμα με κομματικό μηχανισμό δεν μπορεί να είναι πραγματικά υπέρ του Λαού εν συνόλω ή έστω αξιοκρατικό εν συνόλω και είναι κατ’ εξοχήν μηχανισμός ολιγαρχίας ) ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ.
Η ανατροπή και η κάθαρση θα γίνει αναγκαστικά με την βία και μόνο από τον Ελληνικό Λαό, δηλαδή εμάς τους Πολίτες που ανέκαθεν δουλεύουμε και στηρίζουμε την κοινωνία και που αυτή την στιγμή μας στραγγαλίζουν και μας εξοντώνουν με γενοκτονία, με τον μόνο πραγματικά Ελληνικό τρόπο άμυνας και επίθεσης :

Τον κλεφτοπόλεμο με την τμηματική και όχι κεντρική οργάνωση.

Όπως και το 1821 η Επανάσταση είχε πολλούς οπλαρχηγούς με ασκέρια στις διάφορες περιοχές αλλά κανέναν γενικό επιβλέποντα στρατηγό όλων και έτσι πέτυχε την πρώτη ανατροπή ( σε αντίθεση και με τα Ορλωφικά και με την επέμβαση των ξένων αργότερα για την οργάνωση τακτικού στρατού εκτός της Ελληνικής λογική
και πρακτικής που οδήγησε σε πανωλεθρίες ) και την διάλυση της τουρκικής εξουσίας στην Ελλάδα, έτσι θα γίνει και τώρα.

Το 1821 το μόνο που είχαν κοινό οι διάφορες ομάδες αντιστασιακών – Επαναστατών ήταν ο στόχος : να εκδιωχθεί ο Τούρκος και να μην του επιτραπεί να κατέχει τα πόστα που θα επέτρεπαν να ασκήσει εξουσία / καταστολή. Από εκεί και πέρα ο κάθε οπλαρχηγός έπραττε κατά το δοκούν και διακρινόταν ή όχι από την επίτευξη του στόχου αυτού.

Σήμερα ο κοινός μας στόχος είναι να διώξουμε τους χιτλερίσκους και χιτλερικούς και τους προδότες – δοσιλόγους που τους επέτρεψαν να πλιατσικολογήσουν την Πατρίδα μας, να πάρουμε πίσω όλα τα κλεμμένα αναδρομικά και να τιμωρήσουμε παραδειγματικά τους εγκληματίες δείχνοντας τους ότι ο Ελληνικός Λαός που το Σύνταγμα λέει ότι είναι Κυρίαρχος από τον οποίον πηγάζουν όλες οι εξουσίες ( και της δικαιοσύνης ) είναι εδώ και την ασκεί αυτή την Κυριαρχία.

Για να γίνει η ανατροπή δεν χρειάζεται παραπάνω από μισή ημέρα κατά την οποία όλοι μας θα κοιτάξουμε να επιτευχθούν οι παρακάτω στόχοι ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ 120Σ :

1. σύλληψη των υπουργών της κυβέρνησης και ιδιαιτέρως όλων όσων έχουν δυνατότητα υπογραφής για γενικές εκτελεστικές εξουσίες ( πρόεδρος της δημοκρατίας, πρωθυπουργός, αντιπρόεδροι, υπουργός οικονομικών, υπουργός εσωτερικών, άμυνας, ΠΡΟΠΟ, εξωτερικών, δικαιοσύνης ) και όσων κεφαλών μπορούν να σχηματίσουν υπηρεσιακή κυβέρνηση ( πρόεδρος / εισαγγελέας Αρείου Πάγου, πρόεδροι βουλής, πρόεδροι κοινοβουλευτικών κομμάτων ) και να διατάξουν αστυνομία και στρατό να καταστείλουν τον Λαό ( αρχηγός ΕΛ. ΑΣ., αρχηγείο ΓΕΣ ).

2. κατάληψη και έλεγχος της ΔΕΗ ώστε να μην μπορεί να διακοπεί το ρεύμα.

3. κατάληψη της ΕΡΤ ώστε να υπάρχει ενημέρωση και συντονισμός σε πραγματικό χρόνο.

4. κάλεσμα του Λαού στις πλατείες και τους δρόμους για έγκριση δια βοής της διεξαγωγής Δημοψηφίσματος με τα τρία ερωτήματα που θα εξασφαλίσουν ακύρωση και επανέλεγχο των μνημονίων, κλπ, δίκη των συλληφθέντων με τον απλό Ποινικό Κώδικα και τον Λαό ως ενόρκους στα δικαστήρια που θα γίνουν.

5. διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος άμεσα με χρήση της υπάρχουσας οργάνωσης ΟΤΑ και Δημοσίων Υπαλλήλων με επιστασία του Ελληνικού Λαού σε κάθε βήμα και με επεξεργασία παραδοσιακή και όχι από τις ιδιωτικές εταιρείες τύπου singular.

Αυτά όλα για να γίνουν δεν χρειάζονται κεντρική οργάνωση, κάτι που οι μηχανισμοί των σφετεριστών της εξουσίας ελέγχουν και μπορούν να διαλύσουν και να πατάξουν και εν τέλει να καπηλευθούν. Η αυτόβουλη προσπάθεια με τα άτομα που ο κάθε ένας εμπιστεύεται και με μεθοδολογία που δεν μπορεί να προβλεφθεί λόγω του αυτοσχεδιασμού αλλά και του ότι πολλές ομάδες θα εστιάσουν σε ένα στόχο από αυτούς που παρέθεσα και όχι μόνο, θα καταστήσει τον αντίπαλο ανίκανο να αμυνθεί αποτελεσματικά και έτσι για πρώτη φορά πραγματικά ο Ελληνικός Λαός θα έχει την εξουσία στα χέρια του ως την πρώτη πράξη της εγκαθίδρυσης της Άμεσης Δημοκρατίας και της εφαρμογής της πρώτης πραγματικής Εντολής του Ελληνικού Λαού.

Η καραμέλα της ‘ειρηνικής επανάστασης’ είναι οξύμωρη και εξυπηρετεί μόνο τον αντίπαλο ο οποίος ήδη χρησιμοποιεί ωμή βία για να καταστείλει τις ειρηνικές απόπειρες χρήσης μέσων που έχουν ισχύ μόνο σε μία ευνομούμενη κοινωνία Δικαίου.

Εδώ έχουν μπεί τα θηρία και το μόνο που καταλαβαίνουν τα θηρία για να εξαφανιστούν και να εξαλειφθούν είναι φωτιά και τσεκούρι.

Και ο μόνος που έχει και την φωτιά και το τσεκούρι ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Έχει έρθει η ώρα εμείς, οι ιδιοκτήτες του κτήματος που λέγεται Ελλάδα να βγάλουμε τους κακούς γεωργούς έξω και να τους τελειώσουμε, για να καλλιεργήσουμε επιτέλους ένα από τα πιο πλούσια και εύφορα κομμάτια – χώρες της υφηλίου.

Το μόνο που χρειαζόμαστε σε πρώτη φάση συντονισμού είναι μία ημερομηνία για την δράση, και ποια καλύτερη από την 25η Μαρτίου ;

Όχι ότι δεν θα υπάρξουν και άλλες εάν είμαστε έτοιμοι για την ανατροπή αργότερα.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ! ΖΗΤΩ ΤΟ 120Σ !

ΟΛΓΑ  ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: