Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ "Τι σημαίνει κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ "Τι σημαίνει κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος" ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ 

1ον Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ http://e-rooster.gr/author/kesarios. ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟ New York Institute of Technology ΚΑΙ ΑΦΟΥ "ΔΙΕΠΡΕΨΕ" ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΗΠΑ) ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΜΕΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΥΤΗ.


2ον Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΦΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ.....
1995, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΝΟΜΙΣΜΑ EURO, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΙΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ.

3ον Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΦΟΥ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ EURO ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΓΓΛΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΟΖΩΝΗΣ. ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ!


4ον Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΟΚ ΤΩΡΑ ΕΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΕΝΤΙΜΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΩΡΙΜΑ ΔΙΑΘΕΣΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΑΠΟ 50 ΔΡΑΧΜΕΣ, ΠΗΓΕ 50 ΛΕΠΤΑ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ EYRO. ΔΗΛΑΔΗ 170,375 ΔΡΑΧΜΕΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΑΓΟΡΑΖΕ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2001, 3.000 (100Χ30) ΔΡΑΧΜΕΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2002 ΗΘΕΛΕ 30 EURO (1Χ30) Ή 10.222,5 ΔΡΑΧΜΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. Ο ΔΕ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑΘΕΡΟΣ. ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ 300.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ή 880,410858401 EYRO! (880,41 EURO).


5ον
Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΠΕΚ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ, ΥΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ, ΣΕ ΖΥΓΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑ. ΔΕΝ ΞΟΔΕΨΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΟΝΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.6ον Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1985 - 1995, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, ΠΟΥ MERCEDES ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΙ Η "ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ", BMW Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ - ΕΞΑΓΩΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΩΝΟΥΜΕ;; ΤΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ - ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ Ή ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ, Ο ΔΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΥΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΟΚ, ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΓΟΡΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ @@@@@ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ. ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΜΙΖΕΣ, ΣΥΜΠΛΕΚΤΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ, ΠΙΣΙΝΕΣ, ΥΔΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ ΟΤΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

7ον Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 150% ΤΟΥ ΑΕΠ) ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΩΣΤΑΣ 1 1/2 ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ;; ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.
ΕΓΩ ΤΩΡΑ, Ο ΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ email ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ:
1ον ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ "ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΟ 2009, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ PROFILE ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ;;
2ον ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑ***ΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΚΑ; ΠΩΣ; ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;; ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;; ΤΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;;
3ον ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ" ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ", "ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ", ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑ, ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ, ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ EYRO.
4ον ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ;; ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΠΑΝΕ ΟΙ MERCEDES, ΠΑΝΕ ΟΙ BMW, ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΟ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ. ΤΙ ΚΡΙΜΑ. ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΘΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;; ΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ;; ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: ΕΛΛΑΔΑ 11.200.000, ΙΤΑΛΙΑ 60.000.000, ΙΣΠΑΝΙΑ 45.800.000, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 10.600.000 ΣΥΝΟΛΟ 127.600.000 ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΚΙΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΕ ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΩΝ ΤΙΜΩΝ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ EURO ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ.
5ον ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΕΠΕΦΕΡΕ ΜΕΓΑΛΑ ΩΦΕΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΟΖΩΝΗΣ, ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΛΛΟ ΤΟΥ EURO. Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ Ή ΤΗΝ ΕΚΤ. Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ (ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ" ΔΙΑΝΝΟΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ (ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ), ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
6ον Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΑ, ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ. ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΑΣΚΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΛΠ. ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ, ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΑ, ΜΕ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΔΑΝΕΙΑ (ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ) ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΛΠ. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΓΚΩΜΑΤΑ (ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ) ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΘΕ ΕΞΩΓΚΩΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΔΕΞΙΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ) ΕΙΤΕ ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΕΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ). ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ. Μ' ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ.


ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ:Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΣΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΤΟ email ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG. Η ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΪΚΗ ΡΗΣΗ: "ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ"......

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΔΑΝΕΙΑ, ΥΠΕΔΑΦΟΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΑΓΑΠΗΤΟΙ" ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Panagiotis

ΠΗΓΗ : http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: