Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

TO ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!


ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ

ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ!... ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ

ΤΩΝ ...300 ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΟΙ 1.000.000 ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15/6 ΘΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ

1) ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΚΕ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΥΡΙΖΑ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΒΕΛΗ.

2) ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ Π.Χ. ;; ΑΠΕΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ, ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ "ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΥΓΕΙΕΣ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΡΕΩΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΙΣΕΙ 5.000.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ).

3) ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗΣ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ). ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΣΤΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

4) ΚΡΑΤΙΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ HAIR-CUT ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

5) ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΓΑΘΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

6) ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

7) ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

8) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 1 ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΑΛΩΣ ΣΤΟ 18 ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ

9) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ 1 ΈΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΑΛΩΣ ΣΤΟ 18 ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ

10) 3 ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ 1 ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

11) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ (ΕΤΟΣ ΚΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΡΏΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΘΜΟΣ ΤΜΗΜΑ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΤΛ ) . ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΤΑΙ Ο ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

12) ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ Ή ΦΥΛΑΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ) Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΡΩΡΗΜΕΝΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ . ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΗΚΟΤΗΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ. ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΒΙΖΑΣ ( 1 ΜΗΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ) ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΠΛΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑΣ).

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: