Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΕΛ. ΕΛ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν δηλώνουμε "Έλληνες". Είμαστε.
Δεν δηλώνουμε  "Πατριώτες". Είμαστε.

Δεν δηλώνουμε σωτήρες . Mε εντιμότητα και ευθύνη, όμως, καλούμε την Ελληνίδα και τον Έλληνα να ανταποκριθούν σ’ αυτή την κρίσιμη για το Έθνος μας ιστορική στιγμή και να έλθουν μαζί μας, στο νέο Πανεθνικό κίνημα: "Ελεύθεροι Έλληνες"!
--------------------------------------------------------
Ποιοι είμαστε;  

Είμαστε εσείς. Έλληνες, πατριώτες και πιστεύουμε πως ήλθε η ώρα!
Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι και βιοτέχνες, ταξιτζήδες και οικοδόμοι, αγρότες και κτηνοτρόφοι, ναυτικοί, συνταξιούχοι και άνεργοι· ναι, ήλθε η ώρα για όλους. Ελάτε να δώσουμε ένα ηχηρό ράπισμα στην πολιτική αλητεία των τελευταίων ετών. 
Βιώνουμε την απόλυτη παρακμή της χώρας μας, με μια ανίκανη και επικίνδυνη πολιτική ηγεσία, που λειτουργεί και ενεργεί  καθ’ υπόδειξη των ξένων δυνάμεων της νέας κατοχής.

Τα παιδιά μας ζούν μέσα στην απόλυτη σύγχυση και ανασφάλεια.
Η σημερινή πολιτική τα οδηγεί με ακρίβεια στο περιθώριο και στον δρόμο της ξενιτιάς.
Η πατρίδα τραυματισμένη, μας καλεί σε βοήθεια. Σ’ αυτό το προσκλητήριο, καλούμεθα όλοι να στηρίξουμε, πάνω απ’ όλα, την πατρίδα μας, την πατρίδα των προγόνων μας, την πατρίδα των παιδιών μας.
Εμείς, δηλώνουμε την παρουσία μας και κηρύσσουμε ανένδοτο αγώνα κατά των θρασύδειλων πολιτικών, κατά του σαθρού πολιτικού συστήματος.
Σ’ αυτόν τον έντιμο αγώνα,
καλούμε όλους, όσους υπηρετούν τους θεσμούς, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Καλούμε την Εκκλησία και τους Δασκάλους όλων των βαθμίδων, τους ανθρώπους του Πνεύματος και τους καλλιτέχνες· τους υπηρετούντες και έχοντες την ευθύνη της Εθνικής μας Άμυνας και της Δημόσιας Τάξης· την Δικαιοσύνη
Όλοι μαζί, ως "Ελεύθεροι Έλληνες", θα γράψουμε μία νέα σελίδα.
Εντός των ημερών αρχίζουμε συναντήσεις σε όλη τη χώρα. Η παρουσίαση του κινήματος θα γίνει σε κεντρικο σημείο  των Αθηνών στις 15 Μαΐου 2011 από τον Γεώργιο Κανιάρη, Δικηγόρο Αθηνών, μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων.
Τα γραφεία μας : Μασσαλίας 14, Αθήνα
Τηλέφωνα επικοινωνίας μαζί μας:  210-3612028/210-3242866/fax: 210-3242896

Σήμερα, καλούμεθα όλοι μας να αγωνισθούμε και πάνω στα
ΙΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ της Δημοκρατίας μας -της πρώτης του κόσμου-  να οικοδομήσουμε και πάλι την Ελλάδα που μας πρέπει…

Μετά τιμής
Γεώργιος Κανιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: