Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8 (ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ)













Είναι τουλάχιστο αστεία η αντίδραση των παρουσιαστών των κεντρικών δελτίων τις τελευταίες ημέρες σε όσα “αναγκάζονται” να εκφωνήσουν.
Η κάτοικος περιοχής Ανακτόρων (η ακριβότερη περιοχή στην Ελλάδα) Όλγα Τρέμη φορώντας κολιέ που αξίζει όσο ένα ολόκληρο αρθρωτο λεωφορείο μαζί με τους επιβάτες ρωτάει τους απεργούς γιατί ταλαιπωρούν τον κοσμάκη!
Η σύζυγος εφοπλιστή και γειτόνισσα της κυρίας Τρέμη, Έλλη Στάη συνομιλεί με τους μετανάστες προσπαθώντας να καταλάβει τι τους οδήγησε εδώ…
Ο -κατά δήλωσιν του χθες στον REAL fm- ένας από τους 50 πιο υψηλά φορολογούμενους Έλληνες Νίκος Χατζηνικολάου αναλύει με τον διαμένοντας εις Κάννες Γιώργο Τράγκα το δράμα της Ελληνίδας νοικοκυράς που βλέπει το καλάθι της να αδειάζει…
Μέσα σ’ όλη αυτή την κατάσταση, ο τηλεθεατής παρακολουθεί σοκαρισμένος τα πρόσωπα που μπέρδεψαν τη δημοσιογραφία με το celebrity lifestyle και την κοινωνική παρέμβαση με την προσωπική ισχύ να αναλαμβάνουν κάθε βράδυ από τις 8 να λύσουν τα προβλήματα του ελληνικού λαού σε 60 λεπτά.
Κύριοι και κυρίες είμαστε σε κρίση. Όχι μόνο οικονομική αλλά και τηλεοπτική. Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε ειδήσεις στη Βρετανία, τη Γαλλία τη Γερμανία. Εκεί όπου η είδηση δεν είναι το πρόσωπο του παρουσιαστή, αλλά τα πραγματικά γεγονότα στην Αίγυπτο, τη Μέση Ανατολή, το κέντρο της Αθήνας.
Σε όλο αυτό το χάλι, η μόνη που καταφέρνει να διασωθεί είναι η σεμνή παρουσία της Μαρίας Χούκλη που αποδεικνύει ότι έχει το ειδικό βάρος να αναμορφώσει το παρακμιακό δελτίο του ANT1. Αρκεί να της δοθεί ο χρόνος…
Όσο για τον ΣΚΑΪ, ενώ ξεκίνησε καλά, η εποχή Παναγόπουλου φαίνεται ότι μεταλλάσει το δελτίο του σταθμού, σε ένα σχολιογραφικό μαγκαζίνο με έντονη αντιπολιτευτική διάθεση και πολλές εμμονές που όμως πολλές φορές εξελίσσεται σε βάρος των ειδήσεων.
mediablog

Δεν υπάρχουν σχόλια: