Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Διάγγελμα από την Νεοταξική Ένωση Ελλήνων

 
 
Έλληνες ψηφοφόροι. 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί ακόμη μιά φορά αποδείξατε πως είστε πρωτόγονοι πολιτικά. Σας ευχαριστούμε θερμά γιατί ακόμη μιά φορά στηρίξατε υποψηφίους με κατεξοχήν κομματικά κριτήρια.

Αν και για να πούμε την αλήθεια , μας τρομάξατε για μιά στιγμή με την "αγανακτισμένη" και "οργισμένη" φρασεολογία σας πως θα τους "μαυρίσετε" όλους.

Ευτυχώς για ακόμη μιά φορά τα λόγια σας και οι απειλές σας ήτανε απλές πορδές. Η κάποια αύξηση της αποχής και η ψήφος προς πραγματικά ανεξάρτητους (κι όχι "ανεξάρτητους" ) ήταν αμελητέα παράμετρος που απλώς επιβεβαιώνει τον κανόνα της πολιτικοκοινωνικοοικονομική σας παράκρουσης. Άλλωστε αυτή η δήθεν "αντίδραση" με την μικρή διαρροή ψήφων δεξιά και αριστερά, μας είναι απολύτως χρήσιμη γιατί "ξεφουσκώνει" την "αγανάκτησή" σας και μας λύνει τα χέρια για να σας πηδήξουμε κανονικά από δω και πέρα.

Έλληνα ψηφοφόρε, σε ευχαριστούμε διότι για ακόμη μία φορά ήσουν απόλυτα προβλέψιμος και με την στάση σου ανατροφοδότησες το σύστημα (που τόσο "απεχθάνεσαι") και μας έδωσες το φιλί της ζωής για τουλάχιστον 4 χρόνια ακόμα.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να σου υποσχεθούμε είναι πως θα συνεχίσουμε να σε βομβαρδίζουμε τον εγκέφαλο με χίλια δυό ανούσια πράγματα, με τηλεοπτικές "αντιπαραθέσεις", με "αποκαλύψεις" και ελεγχόμενες "ανατρεπτικές" καταστάσεις.

Και πάλι σε ευχαριστούμε πολύ.
http://www.skymnos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: