Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΦΙΛΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ . ΜΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.


Αγαπητέ φίλε και υποψήφιε Περιφερειάρχη ή Δήμαρχε,

Είτε είσαι «ανεξάρτητος», είτε «ανεξάρτητος», είτε «ανεξάρτητος» κομμάτων, θα ήθελα να κατανοήσεις την αδυναμία μου να σε ψηφίσω σε αυτές τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές.

Βλέπεις, εμένα δε με ρώτησαν εκ των προτέρων, οι κυβερνητικοί «Δημοκράτες», αν συμφωνώ με τη «διοικητική μεταρρύθμιση» του «Καποδίστρια» ή του «Καλλικράτη».

Κατά τη δική μου υποκειμενική πιστοποίηση, η «μεταρρύθμιση» του «Καποδίστρια», που εξελίχτηκε σε «Καλλικράτη», αποβλέπει στην (περαιτέρω) αλλοτρίωση του πολίτη μέσω της κατάργησης της έννοιας της ιδιαίτερης πατρίδας την οποία αντικαθιστά με την...
 έννοια του απρόσωπου – γραφειοκρατικού κράτος.

Συνεπώς, σου ξεκαθαρίζω: Δε συμφωνώ με το αντιδημοκρατικά επιβαλλόμενο «Σχέδιο Καλλικράτη» και γι’ αυτό δεν επιθυμώ να συμμετάσχω, εκ των υστέρων, σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Βέβαια, μεταξύ της παθητικής αποδοκιμασίας (δηλ. της αποχής) και της ενεργητικής αποδοκιμασίας (δηλ. της κατάθεσης άκυρου ψηφοδελτίου), θα επιλέξω την τελευταία ως συμβολική ενέργεια.

Επιπλέον, επειδή συμβαίνει η διοικητική απορρύθμιση του «Καλλικράτη» να είναι παιδί του «Μνημονίου», η κατάθεση του άκυρου ψηφοδελτίου μου να θεωρήσεις ότι αποτελεί ενεργή αποδοκιμασία ΚΑΙ του αντι-λογικού «Μνημονίου», καθώς ΚΑΙ των υπευθύνων πολιτικών (και κομμάτων) που μας οδήγησαν σε αυτό.

Με την ευχή οι λογικά και ελεύθερα σκεπτόμενοι συμπολίτες μου να πράξουν αναλόγως, σε χαιρετώ.


Μετά «τιμής» και βαθιάς και αμέριστης «εκτίμησης»,

Neuromancer

http://taxalia.blogspot.com/2010/11/blog-post_8926.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: