Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.


Αδερφια ελληνες,
Απο αρχαιοτατων χρονων, η ιστορια της χωρας, μας εχει διδαξει πως παντα βρισκεται ενας ΕΦΙΑΛΤΗΣ προθυμος, για να προδωσει το ελληνικο εθνος.
Μονο που τωρα ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ εχει ονομα γνωστο, και υψηλη θεση....Μακιγιαριστηκε για να μην αναγνωριστει, και ανελαβε να παιξει ρολο αρχηγου κρατους, για να μπορεσει να φερει εις περας το απεχθες και εγκληματικο του εργο, που αλλοι το σκηνοθετησαν για την ελλαδα και τους ελληνες, και αυτος ανελαβε να το φερει εις περας... Μας παρουσιαστηκε στην αρχη ως ΣΩΤΗΡΑΣ της χωρας, η υποκριτικη του αριστη, ο ρολος που του εχει ανατεθει προδοσια! !! Γεννημενος για προδοτης , με ομορφα λογια και ψευτικες υποσχεσεις, καταφερε να ξεγελασει τους θεατες του... .Ομως το σεναριο εγραφε αλλα, και οχι αυτα που μας διαφημιζε στην πρεμιερα του....ο αρχηγος του θιασου.!!! Αφου εκοψε τα εισιτηρια που ηθελε, και τα κρατουσε σιγουρα τωρα πια στα χερια του ο θιασαρχης, τωρα μπορουσε αφοβα να ριξει αυλαια,και να ανοιξει αλλη, για να παρουσιασει αυτη τη φορα το πραγματικο εργο του, με το πιο απεχθες σεναριο για την ελλαδα μας..και τους ελληνες....κι ετσι αλλαξε παρασταση και ρολο..Τωρα δε χρειαζοταν μακιγιαζ, και ουτε πια να παιζει ψευτικο θεατρο...αλλωστε την ολη παραγωγη του εργου την εχουν αναλαβει οι μεγαλυτεροι υποκριτες και εγκληματιες του πλανητη...κι ετσι δεν ειχε να φοβηθει για τιποτα....ετσι τουλαχιστον τον διαβεβαιωσαν τα μεγαλα αφεντικα του...που τωρα κρατανε αιχμαλωτους τους θεατες κλειδωμενους στην μεγαλη αιθουσα του θεατρου τους εκβιαζοντας τους!! Τωρα οι θεατες παρακολουθουν αναυδοι ολο αυτο το σκηνικο, να εξελισσεται σε αγρια ταινια τρομου... με θυματα ενα ολοκληρο εθνος !
Τωρα ανακαλυπτουν οτι σ'αυτον τον θιασο, τον πρωταγωνιστικο ρολο τον εχει αναλαβει η μεγαλυτερη μαφια του πλανητη. Και δεν κανουν τιποτα αλλο οσοι ειναι εγκλωβισμενοι, απο το να κοιταζουν παθητικα την ολοκληρωτικη καταστροφη της χωρας μας. Βεβαιωθηκαν οτι ξεγελαστηκαν, αλλα δεν κανουν την παραμικρη κινηση για να σωθουν και να σωσουν και τη χωρα τους... .Εμεις οι ασυμβιβαστοι, εμεις οι"απεξω," που δεν πιστευουμε σε... παραμυθια, εμεις οι λιγοι που ειμαστε "εξω" απο την μεγαλη "αιθουσα" του θεατρου θα πρεπει να βοηθησουμε τους εγκλωβισμενους ελληνες. Οσοι λιγοι κι αν ειμαστε οι απ' "εξω", ειμαστε οι πιο δυνατοι για να παλεψουμε να ελευθερωσουμε τα αδερφια μας, να γκρεμισουμε το θεατρο του παραλογου που ΕΣΤΗΣΕ ολη αυτη η αθλια συμμορια ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ εις βαρος της πατριδας μας.
Αδερφια ελληνες, ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, πρεπει ολοι μαζι να γκρεμισουμε το σκιαχτρο που εστησαν και σκιαζει την πατριδα μας.....να τους δωσουμε ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ για το μνημονιο που μας υπεβαλαν με το ετσι θελω, και υποθηκευσαν το μελλον μας, και τις επομενες γενιες των ελληνων. Τη κυριακη κανουμε ταμειο ελληνες, για να τους δωσουμε το αντιτιμο που τους πρεπει σε ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ!!! ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ! Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!! ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ...
ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!! ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!
Μαριζα

Δεν υπάρχουν σχόλια: