Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010


Ιστορικα , πισω στα χρονια πριν το 1940 , δεν θυμαμαι και δεν θα μπορουσα να ισχυριστω κατι . Ομως απο το 1940 θα πρεπει να σημειωσουμε τα εξης ..:

Πολεμος 1940 . Κατοχη απο τον Γερμανικο στρατο ,

Δεκαετια 1940 - 1950 η χωρα μας μετραει αναριθμητους νεκρους απο τη Γερμανικη μποτα της κατοχης,

1960 και επειτα η Γερμανια παλι στο προσκηνιο στα εσωτερικα πραγματα της χωρας αλλα τωρα με αλλο προσωπο . Βεβαια ο σκοπος ειναι ενας και μονον . Ο ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ( ΒΛΕΠΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS ) ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ .

Τοτε μας σκοτωνανε με τα τουφεκια τους και σημερα μας χτυπουνε με αλλα οπλα . Αυτοι ητανε που μας αναγκασανε να ξεριζωσουμε οτι σαν χωρα παραγαμε για χαρη της Ευρωπαικης οδηγιας ( βλεπε Γερμανια ) και σημερα ειμαστε αναγκαζμενοι να εισαγουμε ακομη και πατατες η λεμονια η ζαχαρη η σιταρι..
Μας φορτωσανε αρματα μαχης , αεροπλανα , πολεμικο υλικο και τι σκατα αλλα για να ειμαστε ΔΗΘΕΝ ετοιμοπολεμοι για καθε ενδεχομενη απειλη εξ' ανατολων. ΠΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ????
Που αν ειχαμε ξυπνιους και με αρ.........α  πολιτικους θα τα ειχαμε βρει εδω και καιρο με τους Τουρκους και θα ειχαμε ισως την πιο αριστη και επωφελη συνεργασια σε πολλους τομεις.

Λαδωσανε ολα τα δικα μας τα καθ........α  με ενα σωρο λεφτα ( τα ληγουρια ) και πουλουσανε τα Γερμανικα προιοντα σε απιστευτα υψηλες τιμες. Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα πρωτον η βιομηχανια τους να αποκομιζει τεραστια κερδη εις βαρος του Ελληνικου λαου και δευτερον να διαβρωσει μια ολοκληρη κοινωνια ( με την δικη μας ανοχη και συνυπευθυνοτητα ) και ακομη και σημερα που η χωρα περναει ισως την πιο σκληρη της δοκιμασια φερνοντας στο χειλος του γξρεμου χιλιαδες οικογενειες - ακομη και τωρα - ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ.

Το μονο που μας μενει ειναι ενα . ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ . ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ . ΣΕ ΟΛΟΑ ΤΑ Υ[ΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ( Ο ΚΑΘΕΝΑς ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΑΝΕ .
ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ .

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ...........ΟΟΟΟΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤ  ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΥΝΟΙ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ .

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: