Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΠΕ...............


Συμφωνώ μαζί σου, δεν χρειάζεται καν να σε πιστέψω απλά, το βλέπω να γίνεται, ήδη ο μέγιστος προδότης κάνει δηλώσεις περί παγκόσμιας διακυβέρνησης κτλ. Υπάρχει πολύ γνώση απόκρυφη, κρυμμένη κτλ, ευτυχώς με το internet αν και αυτά δεν θα τα μάθουμε ποτέ, έχουμε έναν απίστευτο κόσμο πληροφοριών, γιατί το internet θα είναι το μέσο που χρησιμοποιούμε, δεν ξέρω αν γνωρίζεις το παρακάτω site:


κάποια από τα αγαπημένα μου:
Economics: Money as Dept, Money as Dept II promises unleased,
Nature and Wildlife: Off the grid
Technology: Who killed the electric car
Society: Zeitgeist the movie, Zeitgeist Addendum

Πες μου αν ανταποκρίθηκαν και άλλοι στο κάλεσμά σου, και ποια κινήματα θα ακολουθούσες. Πολλοί θα βγουν αυτή την εποχή να μας πουν να επαναστατήσουμε, κάποιοι θα μας πουν να περιμένουμε, και άλλοι θα προσπαθήσουν να μπουν στην εξουσία μέσα από την δικιά μας επανάσταση. Απλά πιστεύω ότι πχ. στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία, σκότωνες τον αυτοκράτορα και τέλειωνε το θέμα, τώρα πρέπει να διαλύσουμε ένα σύστημα. Βέβαια το σύστημα είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα και έχει πολλά τρωτά σημεία. Έχω βρει κάποια από αυτά.

Όπως ο πυροτεχνουργός με μισό κιλό μπορεί να ρίξει γέφυρα, νομίζω ότι ούτε να σφάξουμε κόσμο χρειάζεται, ούτε να κάνουμε εντυπωσιακές αλλά εν τέλη ανούσιες ενέργειες (γιατί δεν είδα αξιολόγηση αστυνομικών και απομάκρυνση των επικίνδυνων μετά την δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου και τα δεκεμβριανά, ούτε οι πορείες να σταματάνε την καταστροφή της χώρας).

Σου δίνω και μια μικρή playlist με τραγούδια που είχαν πει τι θα γίνει πριν από χρόνια και γαμώτο έχουν δίκιο

Terror X Crew - Το Ξόδι (ξόδι σημαίνει εξόδιος (ακολουθία) δηλαδή αυτό που τραγούδαγαν οι αρχαίοι σε μια κηδεία)
Terror X Crew - Μακρύς βαρύς χειμώνας
Χάσμα - Στην γωνία μιας γωνίας
Deadlock - Αστυνομία σκέψης

Θα τα πούμε

ΥΓ. και να μην είναι στα μουσικά σου γούστα, κάνε τον κόπο να διαβάσεις τους στίχους, τα τρία πρώτα σίγουρα υπάρχουν στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια: