Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.!


Σήμερα οι Ρουμάνοι ξεσηκώθηκαν πάλι μετά απο 22 χρόνια υποσχέσεων και λεηλασίας του δημόσιου πλούτου απο τη μαφία και τούς πολιτικούς (σας θυμίζει κάτι αυτό?) και βγήκαν στους δρόμους τού Βουκουρεστίου. Τα μέσα ενημέρωσης κάνουν οτι μπορούν να αποκρύψουν τα γεγονότα, όμως αυτά γρήγορα έχουν επεκταθεί στίς κυριότερες πόλεις της χώρας, όπως Τιμισοάρα, Κλούζ, Σιμπίου, Ντέβα, κλπ. Με σκληρά συνθήματα όπως "Μπασέσκου θα πάς όπου και ο Τσαουσέσκου", "Δεν σας φοβόμαστε πιά" "Ρουμανία παράδεισος για τους κλέφτες, κόλαση για τους πολίτες" " Ας ξυπνήσουμε πρίν πεθάνουμε" "Κατω οι κλέφτες πού αφήνουν τον λαό να λιμοκτονεί" "Τα καθάρματα στό λαό"....και άλλα πολλά, ό κοσμος δείχνει πώς....
έχει φτάσει πλέον στά όρια της ανοχής και και της αντοχής του. Οι μικρες διαδηλώσεις που ξεκίνησαν το μεσημέρι σήμερα, γρήγορα εξελλίσονται σε μαζικο αντικυβερνητικό ξεσηκωμό απαιτώντας για τόν πρόεδρο Μπασέσκου να δικαστεί για καταστροφή της εθνικής οικονομίας, γενοκτονία και προδοσία.!!! Oι αρχές ζήτησαν απο τους διαδηλωτές να διαλυθούν, κάτι πού δεν έγινε, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει οι συγκρούσεις, ενω πέφτει η νύχτα.
Οι κάμερες του ιντερνέτ πού υπάρχουν στην πλατεία Πανεπιστημίου όπου και συρρέει το πλήθος , εχουν απενεργοποιηθεί από τίς αρχές, γιά ευνόητους λόγους.

Καποιος να τούς πεί να μην κάνουν πολύ φασαρία γιατί η Ελλάδα κοιμάται...........

ΤΗΑΝ.
  1. ΑνώνυμοςJan 14, 2012 01:14 PM
    LIVE :

    http://www.antena3.ro/

    http://live.stirileprotv.ro/live/ibu3.html
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςJan 14, 2012 01:14 PM
    Την Ρουμανια μετα Τσαουσεσκου κυβερνουν πρωην κομμουνστες οι οποιοι τρωγανε καλα και επι Νικολάε και τωρα ακομα καλυτερα. Αυτο ειναι το ηθος των κομμουνιστων. Μετα μη μιλανε για τους καπιταλες, αυτοι ειναι τα ιδια και χειροτερα...
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςJan 14, 2012 01:16 PM
    βιντεος

    http://www.youtube.com/watch?v=EXokdap2UGI

    http://www.youtube.com/watch?v=EGyaZiPwzmQ

    http://www.youtube.com/watch?v=5eVRwc56Klw

    http://www.youtube.com/watch?v=_5oerUi27Q0
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςJan 14, 2012 01:19 PM
    Αυτά συμβαίνουν στην Ρουμανία επειδή και εκεί εφαρμόζεται το ίδιο σχέδιο με την Ελλάδα, με μικρές παραλλαγές για λόγους που αφορούν τον έλεγχο της ψυχολογίας των μαζών και μόνο.

    Οι λαοί δεν μπορεί να φταίνε γιατί δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο να αντιδράσουν αποτελεσματικά, παρά μόνο με τρόπους που συνιστούν την αυτοκτονία τους.

    Ο πόλεμος γίνεται σε επίπεδο ψυχολογίας. Μόλις οι λαοί πιστέψουν ότι δεν μπορούν να νικήσουν τις δυνάμεις που τους δολοφονούν, στο επόμενο βήμα το παραγωγικό τους έργο και οι περιουσίες τους βρίσκονται πλέον στο έλεος των δανειοκαλλιεργητών-οικονομικών δολοφόνων που καραδοκούν για να κερδίσουν και από το θάνατο τους.

    Μην παίζετε το παιχνίδι τους. Ανυπακοή σε όλα τα επίπεδα. Αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο που υποφέρει. Δεν είναι ο εχθρός σας αν χρωστάει λίγα χρήματα ή αν δεν έχει τα προς το ζην. Δείτε τον διπλανό σας ως σύμμαχο ενάντια στους δολοφόνους των παιδιών μας και όχι σαν αντίπαλο. Οι πραγματικοί αντίπαλοι δεν κυκλοφορούν στον δρόμο.

    Η αλλαγή είναι κοντά !!
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςJan 14, 2012 01:22 PM
    τελευταίες πληροφορίες. Εχει πέσει το ξύλο της αρκούδας, τους έχουν πήξει στα δακρυγόνα, όμως ο κόσμος μένει αμετακίνητος, δεν φεύγει κανένας. Αν μη τι άλλο, μπράβο τους.
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςJan 14, 2012 01:32 PM
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Δ Ε Ν ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘIE !!

    ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 'ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ' : ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ !

    ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΜΟΛΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ 'ΑΡΙΣΤΕΡΗ' ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ 'ΣΩΤΗΡΑ' ΩΣ 'ΑΝΤΙMNHMONIAKOΙ' ΚΑΙ 'ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ' ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΕΝΕΚΑ 'ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ' !

    ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ! ΟΥΤΕ ΝΗΠΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΠΙΑ !!

    Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΩ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ).

    ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !

    ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΞ ΙΣΟΥ !

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΛΊΘΙΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ Α Ε Ρ Α ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ! Ο Χ Ι ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ! ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΟΧΙ ΑΕΡΑ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗ... ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ !

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ Η ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΔΙΟΤΙ Μ Ο Ν Ο ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ! ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !!

    ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ;
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΑΤΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΚΟΒΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΑ ΧΑΜΠΑΡΙ. Η ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ.... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςJan 14, 2012 01:44 PM
    AVRIO PAME PALTEIA ????????
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςJan 14, 2012 01:46 PM
    Το 1989 ξεκινησε επανάσταση για κάποιον ιερωμένο Ούγγρο που τον έδιωξαν. Σήμερα για κάποιον Ρουμανο-Σύριο, που θέλουν να του ιδιωτικοποιησουν μιά οργάνωση, ΔΩΡΕΑΝ παροχής υγειονομικών υπηρεσιών που παρέχει στο λαό. Δηλαδή είναι μια ανεξάρτηση οργανωση χρηματοδοτούμενη μόνο από δωρεές που παρέχει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ επείγουσες ιατρικές υπηρεσίες και διασώσεις. Η κυβέρνση αποφασισε να την κατασχέσει και να τη δώσει σε εργολάβους που θα δίνουν τις ίδες υπηρεσίες έναντι αμοιβής.!!!
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςJan 14, 2012 01:49 PM
    Οι διαδηλώσεις έγιναν σε 18 πόλεις της Ρουμανίας. Αύριο θα είναι πάλι στους δρόμους. Σήμερα ήταν η τρίτη μέρα αλλά τα ΜΜΕ ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ !
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςJan 14, 2012 01:54 PM
    Δένει απόλυτα με την πραγματικότητα αυτό που λες φίλε 01:46 !
    Οι οικονομικοί μας δολοφόνοι δεν θέλουν τα χρήματα μας... αυτά είναι χαρτιά που παράγουν οι ίδιοι με αέρα κοπανιστό !
    Θέλουν τον ΦΥΣΙΚΟ μας θάνατο διότι αυτό έχει παραγγείλει η Ν.T.Π για να μπορεί να μας ελέγχει ευκολότερα !!! Τώρα πια με τους υπολογιστές και τα μηχανήματα δεν χρειάζεται τόσο πολύ ανθρώπινο δυναμικό ! Γι' αυτό δεν θέλουν με ΤΙΠΟΤΑ δωρεάν υγειονομικές υπηρεσίες !! Αυτό πρέπει να το καταλάβουν ειδικά αυτοί που υπηρετούν το σύστημα.. Είναι οι ΠΡΩΤΟΙ που θα φύγουν !!
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςJan 14, 2012 01:54 PM
    NA ENOTHOUME OLOI GIA MIA EPANASTASH MEGALI

Δεν υπάρχουν σχόλια: