Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Το καραγκιόζ μπερντέ ολοκληρώθηκε. Βρήκανε τον Κάρλος Μένεμ τους. Πάμε για τρίτη φάση, Ντε Λα Ρούα και ελικόπτερο.



Εντελώς προβλέψιμο το ελληνικό πολιτικό σύστημα, επιβεβαίωσε αυτό που το Πατριωτικό Μέτωπο προέβλεψε από πέρσι, επιστρέφοντας από την αποστολή του στην Αργεντινή: Πρώτη φάση «σοσιαλιστές», δεύτερη φάση Κάρλος Μένεμ (ο άνθρωπος δια «πάσαν νόσον και δια πάσαν μα…»  και τρίτη φάση, ο «σοβαρός» και «συντηρητικός» Ντε Λα Ρούα… με το …ελικόπτερο πάνω από το προεδρικό μεγαρο.

Μετά την ισοπέδωση της χώρας από τους «σοσιαλιστές» του ΠΑΣΟΚ, περνάμε στη δεύτερη φάση του «κοινής αποδοχής» διαχειριστή της οικονομίας, (ο Κάρλος Μένεμ πέρασε 416 νομοσχέδια σε μια μόνο βραδιά) ο οποίος και θα κληθεί να εκποιήσει ότι δεν έχει μέχρι σήμερα εκποιηθεί. Και στη συνέχεια φυσικά, η τρίτη φάση της μεγάλης πολιτικής απάτης, όπου κάποιος «σοβαρός-συντηρητικός», θα «παραλάβει» για να «νοικοκυρέψει» τα πράγματα.
Το σε εξέλιξη θέατρο σκιών με πρωταγωνιστές τους χατζηαβάτηδες της αυλής του πασά-τρόϊκα, θα ήταν διασκεδαστικό φυσικά, αν δεν συμπεριελάμβανε την πλήρη αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού και το ξεθεμελίωμα της εθνικής μας υπόστασης. Θα είχε «πλάκα», αν δεν είχαμε καθημερινά διάλυση των οικογενειών, αυτοκτονίες απεγνωσμένων ανθρώπων, γκρέμισμα των ονείρων των νέων και εξευτελισμό της αξιοπρέπειάς μας.

Η ιστορία των ανθρωπίνων κοινωνιών, όταν επαναλαμβάνεται, επαναλαμβάνεται ως δράμα ή ως φάρσα. Στο χέρι του Λαού είναι λοιπόν να καταλάβει επιτέλους αυτό που κατάλαβε και ο Λαός της Αργεντινής, δυστυχώς μετά από πολλά χρόνια: Τη συσπείρωσή του στο Πατριωτικό Μέτωπο της χώρας τους. Και το Πατριωτικό Μέτωπο της δικής μας χώρας, ήταν, είναι και παραμένει παρόν και όρθιο στις εξελίξεις.

Όσο ο Λαός αναζητά λύσεις μέσα από «μεσσίες και σωτήρες», συντεχνίες και πολιτικάντηδες της συμφοράς, τόσο θα βαθαίνει το σακάτεμά του, σε όλα τα πεδία. Η λύση ήταν και παραμένει μία: Να πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του, μέσα από το δικό του Παλλαϊκό, Δημοκρατικό, Πατριωτικό Κίνημα: Το Πατριωτικό Μέτωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: