Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.




Επείγουσα αναφορά προς τους αξιότιμους :

Αλευρομάγειρο Δημήτριο, αντιστράτηγο Ε.Α.
Αντωνίου Δημήτριο, ιατρό
Βασιλάκο Ευάγγελο, πρώην διευθυντή ΓΔΑΕΕ
Γεριτσίδου Όλγα, ψυχολόγο
Γεωργαντά Ζωή, καθηγήτρια
Γκιόλια Σωκράτη, οικογένεια και κίνηση ΦωναΖΩ
Γλέζο Μανώλη, αρχηγό ΕΔΑ
Γράψα Δημήτρη, αντιστράτηγο Ε.Α.
Δημαρά Γιάννη, αρχηγό Άρματος Πολιτών
Δοξιάδη Αρίστο, οικονομολόγο
Δρεττάκη Μανώλη, πρώην υπουργό
Καβάκο Λεωνίδα, μουσικό
Καζάκη Δημήτρη, αρχηγό του .......
Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου
Καλανγκό Αυξέντιο, ιατρό
Καμμένο Πάνο, βουλευτή
Κανέλλη Λιάνα, βουλευτή
Κόλλια Στέφανο, ακτιβιστή
Κοτζιά Νίκο, καθηγητή
Κουβέλη Φώτη, αρχηγό Δημοκρατικής Αριστεράς
Κουρουμπλή Παναγιώτη, βουλευτή
Λαφαζάνη Παναγιώτη, βουλευτή
Μαργαρίτη Μαρία, πρώην δικαστικό
Μαργιόλη Δημήτρη, εκπαιδευτικό
Μαρκεζίνη Βασίλειο, καθηγητή
Μούσχουρη Νανά, μουσικό
Μπάκουρη Κωνσταντίνο, πρόεδρο Οργάνωσης Κατά της Διαφθοράς
Νανόπουλο Δημήτρη, καθηγητή
Νικοπούλου Χαρά, εκπαιδευτικό
Παναγούλη Στάθη, ιδρυτή ΕΣΠΕ
Παξινό Δημήτριο, πρόεδρο δικηγορικού συλλόγου Αθηνών
Παπαθανασίου Βαγγέλη, μουσικό
Παπαρήγα Αλέκα, αρχηγό ΚΚΕ
Πραπαβέση Στέργιο, διοίκηση Πατριωτικού Μετώπου
Ρουμελιώτη Παναγιώτη, πρώην υπουργό
Σαββίδη Ιβάν, συντονιστή ΣΑΕ χωρών πρώην Σοβ. Ένωσης
Σακοράφα Σοφία, βουλευτή
Σαρρή Νεοκλή, πρόεδρο Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου
ΣΠΙΘΑ
Σπυρόπουλο Θεόδωρο, συντονιστή ΣΑΕ ΗΠΑ
Τσαλικίδη Κώστα, οικογένεια
Τσίπρα Αλέξη, αρχηγό ΣΥΝ
Φορλίδα Αντώνιο, Σμήναρχο Ε.Α.
Φώσκολο Αντώνιο, καθηγητή
Χαραλαμπίδη Μιχάλη, ιδρυτή Δημοκρατικής Περιφερειακής Ένωσης


και υπόψην
Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος
Εκκλησιών Παλαιού Ημερολογίου
Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους
Υπάτου Συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών

Διεθνούς Εταιρείας Παγκόσμιου Αρκαδικού Κεκτημένου
Διοργανωτών Ελληνικού Φεστιβάλ Τορόντο Καναδά
Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου
Athens Andrew, επιχειρηματία, ΗΠΑ
Αγγελίδη Μιχάλη, πολιτικού, Γερμανία
Βασιλάκου Μαρίας, πολιτικού, Αυστρία
Bilirakis Gus, πολιτικού, ΗΠΑ
Γραμματικόπουλου Γιουρτσίχιν Θεόδωρου, επιστήμονα, Ρωσία
Catsimatidis John, επιχειρηματία, ΗΠΑ
Dukakis Mike, πολιτικού ΗΠΑ
Εθελοντών Ολυμπιακών Αγώνων
Εταιρείας Ελλήνων Ευεργετών
Hellenic Clubs και Ε.Ο. Κοινοτήτων, Αυστραλία
Ζομπανάκη Μίνωα, οικονομολόγου
Καλησπέρα Αγάθης, διευθύντριας Ελληνικού Κέντρου Λονδίνου
Λυσσαρίδη Βάσσου, πολιτικού, Κύπρος
Mc Donald, Marriane, καθηγήτριας
Markopοlos Harry, Security Analyst, ΗΠΑ
Negroponte Nicholas, επιχειρηματία, ΗΠΑ
Μίλερ Στέφανου, καθηγητή
Ξενή Ξενοφώντος, πρόεδρο Ινστιτούτου Ελληνικού Πολιτισμού
Ομήρου Γιαννάκη, πολιτικού, Κύπρος
Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ
Παπαδόπουλου Νίκου, πολιτικού, Σουηδία
Πισσαρίδη Χριστόφορου, οικονομολόγου, ΗΒ
Sarbanis John, πολιτικού, ΗΠΑ
Spanos, Alex, επιχειρηματία, ΗΠΑ
Ταμβάκη Στέφανου, προέδρου ΣΑΕ
Vryonis Speros, ιστορικός, ΗΠΑ
Χατζημαρκάκη Κώστα, πολιτικού, Γερμανία


Αγαπητοί συμπατριώτες,
Το πρώην στέλεχος της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΗΠΑ, ο John Perkins, δήλωσε δημόσια ότι η Ελλάδα έπεσε θύμα οικονομικών δολοφόνων. Αλλοδαποί πράκτορες συνεργάστηκαν με Έλληνες πολιτικούς και επιχειρηματίες, και ανέλαβαν να χτυπήσουν την Ελληνική οικονομία για τους δικούς τους γεοστρατηγικούς και άλλους σκοπούς. Στην υποσημείωση [1], στο τέλος αυτού του κειμένου, μπορείτε να βρείτε σχετικές αναφορές. Ορισμένοι ήξεραν από καιρό που πάει η Ελλάδα. Ήδη από το 2005 η τότε πρόεδρος της Βουλής κ. Ά. Ψαρούδα Μπενάκη δήλωσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα υποστούμε απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας [ 2 ]. Ορισμένοι κύκλοι που επιζητούν τη διάλυση της Ελλάδος, δεν διστάζουν να το ομολογήσουν και δημόσια. Το γνωστό κέντρο αναλύσεων Stratfor [ 3 ], με επικεφαλή τον George Friedman κάνει σχετικές δημόσιες ανακοινώσεις. Στο σύνδεσμο [ 4 ], μπορείτε να ακούσετε υπάλληλο του κ. G. Friedman να εκφράζετε άνευ ενδοιασμών υπέρ της οριστικής διαλύσεως των συνόρων της Ελλάδος. Ένας άλλος κύκλος που έχει κατά καιρούς παρουσιάσει γεοστρατηγικά σχέδια για τη διάλυση κρατών της περιοχής μας είναι αυτός του Henry Kissinger. Δεν είναι σύμπτωση ότι τόσο ο Kissinger, ακριβώς όπως και ο G. Friedman, είναι σπόνσορες της Τουρκίας εδώ και αρκετά χρόνια [ 5 ].

Ο προσωπικός ρόλος και η ισχύς του Kissinger, δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Παρότι είναι καταζητούμενος σε ορισμένες χώρες για σοβαρά εγκλήματα, έχει συναντήσει προσωπικά τον πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν, περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλο ξένο. Αυτό ξεκάθαρα σημαίνει ότι ο κ. Kissinger είναι εν ενεργεία. Επίσης, οι πυκνές επαφές μεταξύ των δύο ανδρών σημαίνουν ότι διεξάγονται ανάμεσά τους διαπραγματεύσεις και συμφωνίες σε διεθνές επίπεδο. Οι πολλαπλές συναντήσεις αποδεικνύουν ότι ο κ. Πούτιν είναι στενός συνεργάτης του Kissinger. Ας μην ξεχνάμε ότι στον Πούτιν δόθηκε η εξουσία από τον Γιέλτσιν, ο οποίος με τη σειρά του πήρε την εξουσία μέσα από ένα ιδιαίτερα αιματηρό, αλλά σχεδόν άγνωστο για την αγριότητά του πραξικόπημα, το οποίο περιλάμβανε και βομβαρδισμούς αμάχων μέσα στο κτήριο της Βουλής [ 6 ]. Για την ανατροπή του Σοβιετικού κατεστημένου και την εκτέλεση του πραξικοπήματός του, ο Γιέλτσιν συνεργάστηκε στενά με δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, και είχε την αμέριστη στήριξή τους.

Οι τρόποι με τους οποίους δίνει ο Kissinger τις δικές του μάχες είναι πολυδαίδαλοι. Σύμφωνα με στοιχεία βασισμένα σε πορίσματα ερευνών Αμερικανικών και Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, τα οποία παρουσιάστηκαν δημόσια μέσα στη Βρετανική Βουλή, ο Kissinger είναι κεντρικό πρόσωπο πίσω από τον έλεγχο του σύγχρονου παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος από τις αρχές της δεκαετίας του 70 έως σήμερα. Ο Kissinger έχεις επίσης κατονομαστεί από τις ίδιες υπηρεσίες ως κεντρικός εγκέφαλος πίσω από παγκόσμιο σκάνδαλο των παράνομων Derivatives [ 7 ]. Ο Kissinger είναι στην ουσία το κέντρο που διαμορφώνει πολλές από τις παγκόσμιες οικονομικές και γεοστρατηγικές εξελίξεις εδώ και δεκαετίες. Ναι μεν είναι εντελώς αναληθές ότι έκανε την περίφημη δήλωση κατά των αξιών των Νεοελλήνων, όμως η ιδέα της επανασυστάσεως ενός Οθωμανικού κόσμου στην Ανατολική Μεσόγειο είναι κάτι το οποίο γοητεύει τον κρυψίνου αυτό πλανητάρχη εδώ και χρόνια, και πολλά δείχνουν ότι του έχει γίνει εμμονή.

Ακόμα και πριν να γεννηθεί ο Kissinger, το “The King-Crane Commission Report, August 28, 1919” διέγνωσε ότι οι εθνότητες που υπήρχαν εντός της Οθωμανίας δεν ήταν δυνατόν να διαχωριστούν, απλούστατα διότι ζούσαν διεσπαρμένες σε πολλά και διαφορετικά μέρη, τα οποία δεν ήταν εφικτό να τεμαχιστούν γεωγραφικά [ 8 ]. Περίοπτη θέση ανάμεσα σε όσους απεύχονταν τη διάλυση της Οθωμανίας είχαν οι Γερμανοί, οι οποίοι μαζί με τους Οθωμανούς υπήρξαν σύμμαχοι. Δίχως την Οθωμανία, η Γερμανία δεν μπορούσε να σταθεί στρατηγικά. Εδώ θα πρέπει να σημειώσει κανείς ότι ο Kissinger γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στη Γερμανία. Μετά την μετανάστευσή του στις ΗΠΑ συνέχισε να μελετά Γερμανική στρατηγική. Επίσης, αφιέρωσε σημαντικό μέρος των σπουδών του στην έρευνα της πολιτικής και διπλωματίας του γνήσιου Γερμανού στην καταγωγή και το πνεύμα Metternich, ενός από τους μεγαλύτερους ανθέλληνες. Πέρα από τις επιρροές που έχει από τον ανθελληνισμό του Metternich, ο Kissinger θεωρείτε και γνήσιος εκπρόσωπος της Γερμανικής σχολής σκέψης Realpolitik, αυτής που μέσα σε άλλα διδάσκει ότι τα πάντα είναι επιτρεπτά πάνω και πέρα από κάθε ηθική, προκειμένου να επιτύχει κανείς τον στρατηγικό του στόχο [ 9 ]. Η Realpolitik είναι η σχολή σκέψης που γέννησε στην κυριολεξία τις αδίστακτες “ρεαλιστικές” Ναζιστικές πρακτικές και που κυριαρχεί σήμερα ανάμεσα σε πολλούς διεθνείς γεοστρατηγικούς χώρους. Την διαφήμιση και την προώθηση της Realpolitik στον διεθνή διπλωματικό κόσμο την έχει κάνει για δεκαετίες ο ίδιος ο Kissinger. Όμως, δεν ήταν ο μόνος εξαγωγέας αυτής της σχολής σκέψης από τη Γερμανία. Μετά τη λήξη του Β πολέμου, χιλιάδες Γερμανοί Ναζιστές μετανάστευσαν στις ΗΠΑ με τη βοήθεια γερμανόφιλων Αμερικανικών κύκλων, και στην κυριολεξία δόμησαν πολλές από τις υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας. Για παράδειγμα, ο ίδιος ο στρατηγός του Χίτλερ, Reinhard Gehlen, βρίσκεται πίσω από την οργάνωση και εκπαίδευση της ΣΙΑ [ 10 ]. Ο Kissinger διατήρησε άριστες προσωπικές σχέσεις με πρώην Ναζιστές Γερμανούς. Θα πρέπει επίσης να παρατηρήσει κανείς ότι οι στενές σημερινές σχέσεις μεταξύ CIA και Ναζιστών στην Ευρώπη δεν είναι καθόλου τυχαίες, όπως δήλωσε δημόσια το έντιμο στέλεχος της CIA Philip Agee [ 11 ].

Η κυρίαρχη και μακροχρόνια παρουσία του Γερμανικού lobby στις ΗΠΑ, και η κοινή εντατική διεθνής κατασκοπία Γερμανίας - ΗΠΑ έχουν υποτιμηθεί [ 12 ]. Επίσης, δεν πρέπει να θεωρεί κανείς τυχαίο ότι η μέχρι σήμερα πορεία του Kissinger έχει μια πλήρη ταύτιση με αυτή των συμφερόντων της Γερμανίας, σε σημείο που θα έπρεπε επιτέλους να κάνει κάποιους Αμερικανούς πατριώτες να ανησυχήσουν, τουλάχιστον τώρα που έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο ότι το περίφημο άνοιγμα της Κίνας που έκανε ο Kissinger, με τον τρόπο που το έκανε, ωφέλησε σε βάθος χρόνου τη Γερμανία και κοντεύει να καταστρέψει τις ίδιες τις ΗΠΑ. Όχι μόνο η Γερμανία και η Κίνα κάνουν συντονισμένες κινήσεις οικονομικού πολέμου ενάντια στις ΗΠΑ, αλλά και ο καλύτερος εμπορικός εταίρος της Γερμανίας αυτή τη στιγμή είναι η Κίνα. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι φίλοι μας Αμερικάνοι πως ένα τέτοιο αντιμερικανικό και φιλογερμανικό αποτέλεσμα μπορεί κάλλιστα να προκύψει και από την φιλο-Οθωμανική πολιτική του Kissinger και του G. Friedman [ 13 ].

Η άδικη μεταχείριση των λαών της Λατινικής Αμερικής από την Realpolitik που εφήρμοσε και εκεί ο Kissinger, επιβάλλοντας και στηρίζοντας δικτατορίες που φιλοξενούσαν Ναζιστές από τη Γερμανία, είχε επίσης αρνητικά αποτελέσματα για τις ΗΠΑ στην περιοχή. Με άλλα λόγια, η Realpolitik του Kissinger έκανε στις ΗΠΑ ότι ακριβώς έκανε και στη Ναζιστική Γερμανία: τις έδωσε μια αδίστακτη εξωτερική πολιτική και προκάλεσε τη αρνητική διεθνή κοινή γνώμη [ 14 ].

Πιστεύω ότι ζούμε μέσα σε μια εποχή γερμανο-κισσιντζερικής προετοιμασίας του ανατολικού Μεσογειακού χώρου για την επαναβάπτισή του στην κολυμβήθρα της Οθωμανίας, μέσα στην οποία θα κληθούν να λυθούν σταδιακά το Κυπριακό, το Κουρδικό και το Μεσανατολικό. Η λύση που μας έρχεται από “πάνω,” είναι η συμμετοχή όλων των λαών της περιοχής σε μια Οθωμανικού τύπου “χαλαρή” ομοσπονδία. Το σενάριο αυτό έχει αρχίσει να εκτυλίσσετε εδώ και καιρό. Μέσα στα πλαίσιά του έχουμε την εκστρατεία της φιλοτουρκικής προπαγάνδας σε όλη την περιοχή. Πληθαίνουν στην Ελλάδα φωνές σαν αυτές του καθηγητή και κληρικού Θεοδώρου Ζήση, ο οποίος ανοιχτά δηλώνει ότι η Επανάσταση του 1821 ήταν ένα ατυχές γεγονός για την Ορθοδοξία, το οποίο έκανε μεγάλο κακό στον Ελληνισμό διότι έφερε την δυτικοποίηση, ενώ έπρεπε να παραμείνουμε Ανατολίτες μαζί με τους Οθωμανούς [ 15 ]. Την ίδια προπαγάνδα κάνει εδώ και χρόνια ο καθηγητής Δ. Κιτσίκης, αλλά και άλλοι καθηγητές και κληρικοί, όπως ο κ. Νταβούτογλου και ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης. Μέσα σε αυτά τα νεο-Οθωμανικά πλαίσια πολλοί επιχειρηματίες οδηγήθηκαν από το Ελλαδικό κράτος των Σημίτη, Καραμανλή και Παπανδρέου για να επενδύσουν στην Τουρκία, και να αγοράσουν εκεί περισσότερα ακίνητα από κάθε άλλους ξένους [ 16 ]. Σαν μέρος του ίδιου σεναρίου, ήρθαν στην Ελλάδα και τα Τουρκικά σήριαλ που παίζουν τόσα κανάλια. Επίσης τυχαία δεν είναι η έντονη παρουσία φιλότουρκων Ισλαμιστών επενδυτών στην Ελλάδα, μέσα από αυτή την κρίση. 'Ολα αυτά γίνονται μέσα στο πλαίσιο επίσημων και ανεπίσημων διακρατικών συμφωνιών. Φυσικά αυτές οι κινήσεις έχουν την ευλογία ανάλογων κρατικών υπηρεσιών, οι οποίες διαμορφώνουν την κοινή γνώμη. Οι υπηρεσίες αυτές παίζουν τα γνωστά Ελλαδικά ΜΜΕ στα δάκτυλα, τραβώντας και λασκάροντας νήματα, αλλά και κόβοντάς τα ακόμα, όπως έκαναν και στην περίπτωση του έντιμου Σωκράτη Γκιόλια ο οποίος αρνήθηκε το παιχνίδι της διαπλοκής και διακρίνονταν για την άδολη πατριωτική του στάση. Ελλαδικές και ξένες υπηρεσίες έχουν προσκυνήσει στην Οθωμανική προοπτική της χώρας μας. Μέσα λοιπόν σε αυτά τα πλαίσια, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δεν δίστασε πρόσφατα να απειλήσει τον Ελληνισμό με απόσχιση της Θράκης, εάν δεν γίνει η ανάπτυξή της από το Ελλαδικό κράτος, λες και το Ελλαδικό κράτος έχει αφεθεί να αναπτύξει τα πάντα, εκτός της Θράκης [ 17 ]. Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, είναι στέλεχος ο ίδιος του πρασινομπλέ πολιτικού συστήματος που βιάζει τον Ελληνισμό εδώ και δεκαετίες. Φυσικά και δεν ήταν τυχαίο ότι μέσα σε λίγες μέρες από την ανακοίνωσή του, ήρθαν τα νέα για την ίδρυση μιας μεικτής Θρακικής ελληνοτουρκικής οικονομικής ζώνης ειδικού καθεστώτος, η οποία είναι προπομπός της μελλοντικής ένωσης Ανατολικής και Δυτικής Θράκης [ 18 ]. Επίσης δεν είναι τυχαία η δημόσια εμπλοκή Αμερικανικών υπηρεσιών στη Θράκη, οι οποίες και αυτές προωθούν τον Οθωμανισμό [ 19 ], αλλά ούτε τυχαίο είναι το σκάνδαλο της Γερμανικής κατασκοπείας εναντίον της Ελλάδος, πάλι μέσα στην Ελληνική Θράκη [ 20 ]. Τυχαίες δεν είναι και οι Ελληνοϊσραηλινές συμφωνίες για εργοστάσια επεξεργασίας Ισραηλινών πυρηνικών αποβλήτων στη Θράκη, τα οποία εύκολα θα μπορέσουν να μετατραπούν σε χώρους επεξεργασίας του ουρανίου που διαθέτει η περιοχή σε τεράστιες ποσότητες. Στην παραπλάνηση της Θρακικής κοινής γνώμης επι του θέματος έσπευσαν Ιταλοί και Έλληνες πράκτορες, οι οποίοι ετοιμάζουν το έδαφος για την Ισραηλινή παρουσία, όπως αναφέρθηκε από τον ραδιοσταθμό 989. Πίσω λοιπόν από το θέμα της διάλυσης της Ελλάδος κρύβονται ισχυρά διεθνή συμφέροντα με εμφανή εμπλοκή των ΗΠΑ, Γερμανίας, Τουρκίας και Ισραήλ, αλλά και με άλλους παίκτες. Μπροστά σε αυτές τις ξένες δυνάμεις που δείχνουν να έχουν μοιράσει την πίτα εκ των προτέρων, η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να παίξει ουσιαστικό ρόλο, αν δεν επιστρατεύσει εγκαίρως όλες τις δυνάμεις του παγκόσμιου Ελληνισμού, και αν δεν εισχωρήσει σε σημαντικά κέντρα αποφάσεων των χωρών αυτών.

Εκτός από τη Θράκη, μια άλλη εδαφική μας περιοχή που θέλουν να ενωθεί με μια άλλη Τουρκική παράλια ζώνη, είναι αυτή των Δωδεκανήσων. Το πρόσχημα για την ένωση Ελληνικών και Τουρκικών περιοχών είναι η καλλίτερη αξιοποίησή τους για τουριστικούς, ή βιομηχανικούς, ή λόγους εκμετάλλευσης ενιαίου υπεδάφους. Και για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ετοιμάζουν την ίδια μοίρα. Εντατικές μελέτες επίσης διεξάγονται σε Γερμανικά πανεπιστήμια για την προοπτική αυτονόμησης της Κρήτης, ενώ και η Ήπειρος, και η Μακεδονία, θα οδηγηθούν στην ένωση με επαρχίες γειτονικών κρατών. Γι' αυτά υπάρχουν αναφορές μέσα στο μνημόνιο που υπέγραψε η Ελληνική κυβέρνηση και ενέκρινε το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ, και την ανάλυσή τους μπορείτε να ακούσετε από τους ομιλητές στους παρακάτω συνδέσμους [ 21 ]. Για να επιτευχθεί ο στόχος της ανασύσταση της Οθωμανίας, πρέπει να προηγηθεί απώλεια της εθνικής κυριαρχίας αρκετών των κρατών της περιοχής, και να γίνει ο τεμαχισμός τους σε οικονομικές ζώνες. Το μικρό κράτος της Κύπρου θα κληθεί να ενωθεί πάλι, για να αποτελέσει μια ενιαία ζώνη “ανάπτυξης.” Μέσα στα πλαίσια αυτού του οικονομικού ζωνικού ιδεολογήματος, κάποιοι Ισραηλινοί πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να αποκτήσουν στο μέλλον στενότερες οικονομικές σχέσεις με τους Παλαιστίνιους, να ενωθούν μαζί τους σε μια οικονομική ζώνη που θα εξασφαλίζει τη μόνιμη οικονομική εξάρτηση των Παλαιστινίων από Ισραηλινούς, και έτσι να λύσουν το πρόβλημα ασφάλειας.

Πιστεύω ότι μετά την έξαρση της ακραίας εξαθλίωσης η οποία θα βασιλέψει σύντομα στη χώρα μας, το πρόσχημα για τον τεμαχισμό της πατρίδας μας σε οικονομικές ζώνες με ειδικά νομικά καθεστώτα θα είναι η ανάπτυξη και η βελτίωση των συνθηκών οικονομίας και ασφάλειας της κάθε περιοχής, δίχως εκ πρώτης όψεως να διαλυθεί εδαφικά η χώρα μας, μιας και η σύναψη των ζωνών δεν θα διαλύει δήθεν την κρατική μας οντότητα. Μπροστά στη στέρηση, την ανεργία και την ανασφάλεια, το πατριωτικό αίσθημα των τοπικών μας περιοχών μας θα έχει πληγεί, και οι τοπικοί εξαθλιωμένοι πληθυσμοί θα συναινέσουν στη δημιουργία οικονομικών ζωνών για λόγους επιβίωσης. Όμως πίσω από το σχεδιασμό αυτό δεν είναι σε πρώτη μοίρα τα συμφέροντα του λαού. Ένας από τους κεντρικούς στόχους των διεθνών κερδοσκοπικών κύκλων είναι η εκμετάλλευση κάποιων από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα φυσικού αερίου που διαθέτει ο πλανήτης στα νότια και ανατολικά της Κρήτης, το πολύ πλούσιο υπέδαφος της Θράκης, οι πολύτιμες σπάνιες γαίες που διαθέτουν τα Δωδεκάνησα, η εκμετάλευση του τουρισμού κ.α. Αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία για ένα μέρος του αμύθητου πλούτου που διαθέτει το Ελλαδικό υπέδαφος, έχει καταθέσει δημόσια ο καθηγητής κ. Φώσκολος, ο οποίος στον Καναδά προΐσταται του σημαντικότερου διεθνώς κέντρου μελετών των παγκόσμιων ενεργειακών αποθεμάτων [ 22 ]. Για τον πλούτο του υπεδάφους μας αναφορές έχει κάνει και ο καθηγητής κ. Β. Παπαγεωργίου και πολλοί άλλοι σοβαροί επιστήμονες [ 23 ]. Οι ιστορίες για τον αμύθητο πλούτο μας δεν είναι ψεύτικες και πλαστές. Ψεύτες και πλαστογράφοι είναι όσοι σκόπιμα κρύβουν το τι έχουμε, ώστε αύριο να έρθουν οι διεθνείς οικονομικοί εγκληματίες για να λεηλατήσουν, αφού πρώτα έχουν αποκτήσει δικαιώματα ιδιοκτησίας του υπεδάφους μας μέσα από τις συνεχείς παραχωρήσεις των κυβερνήσεών μας.

Μέσα από τον τεμαχισμό των κρατών της Ανατολικής Μεσογείου σε οικονομικές ζώνες πιστεύω ότι θα ακολουθήσει η ομοσπονδοποίηση των οικονομικών ζωνών αυτών, οι οποίες όλες μαζί θα αποτελέσουν τη νεο-Οθωμανία. Με τη δημιουργία οικονομικών ζωνών, οι διεθνείς κερδοσκοπικοί κύκλοι δεν θα έχουν στην ουσία να διαπραγματευτούν με κράτη, αλλά με μεικτές πληθυσμιακά επαρχίες, στις οποίες πιστεύω ότι θα κυριαρχούν άνθρωποι της τοπικής διαφθοράς και του υποκόσμου. Εκμεταλλευόμενοι τις εθνοτικές και θρησκευτικές διαφορές ανάμεσα στους πληθυσμούς της κάθε μεικτής οικονομικής ζώνης, θα εφαρμόζουν το γνωστό διαίρει και βασίλευε, και σε βάθος χρόνου η κάθε ζώνη θα μεταβληθεί σε φέουδο και προτεκτοράτο. Μέσα από ένα διεθνές μοίρασμα του πλούτου της Ελλάδος πιστεύω ότι κομμάτια θα πάρουν όλοι οι διεθνείς παίκτες, με τους Γερμανούς σαν μπροστάρηδες. Η διάλυση - ένωση θα επέλθει με το πρόσχημα της προώθησης της οικονομίας και της ασφάλειας. Ένας “ευσεβής” πόθος των σχεδιαστών της Οθωμανίας είναι το ότι όλοι μαζί, Μουσουλμάνοι, Χριστιανοί, Εβραίοι και άλλοι, μέσα σε μεικτές οικονομικές ζώνες, θα καταφέρουμε να ζήσουμε πάλι μαζί τόσο αρμονικά, όσο και μέσα στην παλιά Οθωμανία. Το πόρισμα αυτό για το ότι η παλιά Οθωμανία ήταν ρόδινη το έχουν βγάλει επι το πλείστον Γερμανοί, Τούρκοι, Εβραίοι και ορισμένοι φιλο-Οθωμανιστές Έλληνες Ορθόδοξοι. Την αρνητική μου άποψη για αυτό το πόρισμα αυτό την έχω εκφράσει στο άρθρο μου “Ελλάς – Τουρκία Ομοσπονδία;” [ 24 ].


- Ο μηχανισμός των δοσίλογων.
Μέρος του σκοτεινού μηχανισμού που έσπρωξε την Ελλάδα προς το χάος είναι η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία, παρ' ότι δεν βρίσκεται υπό κρατικό έλεγχο, αποτελεί το βασικό ρυθμιστή όλου του Ελλαδικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Χαρακτηριστική είναι η συστηματική απόκρυψη που έκανε η Τράπεζα αυτή για την εκρηκτική πορεία του χρέους, έτσι ώστε ούτε ο λαός ούτε ορισμένοι πολιτικοί να μην έχουν ιδέα για το τι έρχονταν. Η σίγαση αυτή δεν ήταν τυχαία, όπως καθόλου τυχαίο δεν ήταν το ότι την επόμενη των εκλογών στις 5 Οκτ. 2009, ο τότε υπουργός οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, κατόπιν εντολής από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, συμφώνησε στην αλλαγή του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων κρατικών ομολόγων, κάτι το οποίο έκανε πράξη η Τράπεζα της Ελλάδος (Αρ. Πρωτοκ. 690 και 691). Το αποτέλεσμα αυτής της ρύθμισης ήταν η απότομη εκτίναξη του χρέους μας μέσα σε λίγες μέρες, με κέρδη πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ για το ντόπιο και διεθνές οργανωμένο οικονομικό έγκλημα. Τα στοιχεία τα οποία φέρνουν στο φως διακεκριμένοι οικονομολόγοι, αποδεικνύουν ότι τόσο η Τράπεζα της Ελλάδος όσο και κάποιες άλλες τράπεζες, λειτούργησαν και λειτουργούν υπό την καθοδήγηση κύκλων του οργανωμένου εγκλήματος, και έχουν στην ουσία μεθοδεύσει την οικονομική κατάρρευση της χώρας μας. Ας μην ξεχάσουμε και το παλαιότερο μεγάλο χτύπημα στην ανάπτυξη αυτού του τόπου, που έδωσε η Εθνική με τα παράνομα πανωτόκια, καταστρέφοντας έτσι πολλές δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες. Το χρέος μας αυξήθηκε πρώτα από όλα επειδή κάποιες τράπεζες και κυβερνήσεις μας παρανόμησαν και οργανωμένα έσπρωξαν τη χώρας μας στα χέρια του διεθνούς υποκόσμου. Μόνο από το 1990 έως το 2008 η Ελλάδα έκανε εισαγωγές από χώρες ΕΕ αξίας 400 δις, και εξαγωγές αξίας μόνο 100 δις. Επίσης, στα ίδια αυτά 18 χρόνια η Ελλάδα έδωσε σχεδόν 80 δις ευρώ για εξοπλισμούς, πολλοί από τους οποίους έγιναν μόνο και μόνο για να εισπραχθούν μίζες, όπως μίζες εισέπραξαν αρκετοί πολιτικοί και επιχειρηματίες και για τις άλλες εισαγωγές που έκανε η χώρα μας. Ταυτόχρονα, οι κυβερνήσεις μας μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ξεπλύματος μαύρου χρήματος διεθνών μαφιών. Αν δεν υπήρχε κάλυψη, τα 40 πρόσωπα που έκλεψαν τα 170 δις ευρώ από τον Ελληνικό λαό, μέσα από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, θα είχαν οδηγηθεί στη φυλακή. Το ποσό που έκλεψαν αποτελεί περίπου το 99% των κερδών από την χρηματιστηριακή φούσκα. Μόνο το 1% των κερδών πρόλαβε να αποσύρει από το χρηματιστήριο ο μικρομεσαίος επενδυτής. Είναι πασιφανές ότι τα 40 πρόσωπα που κατάκλεψαν τη χώρα έχουν στην υπηρεσία τους τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, τον ασφαλήτικο μηχανισμό της χώρας, το δικαστικό σύστημα, και πλάτες πρακτόρων ξένων χωρών.

Η Ελλάδα εισήλθε στην αγκαλιά της Γερμανικής Ευρώπης του ευρώ με απάτες υπό την καθοδήγηση του τότε πρωθυπουργού Κ. Σημίτη [ 25 ]. Και σαν να μην μας έφτανε αυτή η μεγάλη ντροπή, ήρθε και άλλος εξευτελισμός με τις καταγγελίες της κ. Ζωής Γεωργαντά, ότι και τα στοιχεία του ελλείμματος που παρουσίασε η ΕΛΣΤΑΤ στην Eurostat ήταν πλαστά, φουσκωμένα από πράκτορες – οικονομικούς δολοφόνους, ώστε να παρουσιάσουν την κατάσταση των οικονομικών της Ελλάδος ως χειρότερη της πραγματικής, για να προσκληθεί στην Ελλάδα το ΔΝΤ και η Γερμανική Κατοχή. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ένας ολόκληρος μηχανισμός δοσίλογων μέσα στις κυβερνητικές και κρατικές μηχανές, εν γνώση του έφερε την χώρα μας στο χάος. Το γονάτισμα της εθνικής οικονομίας έγινε συστηματικά και σε βάθος χρόνου. Για παράδειγμα, χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση, ολόκληρο το ΕΣΥ καταληστεύετε συνεχώς από το 1973 μέχρι σήμερα από συμμορίες πρακτόρων - οικονομικών δολοφόνων [ 26 ]. Μέσα στο απίστευτο παιχνίδι του γονατίσματος της χώρας, υπάρχει και εμπλοκή μεγάλων κυκλωμάτων στα ΑΕΙ, τα οποία έχουν στην κυριολεξία ξετινάξει κληροδοτήματα και επιδοτήσεις [ 27 ]. Επίσης, εντελώς ανοιχτά, η κρατική μας μηχανή δεν αξιοποιεί τα 26 δις ευρώ που μας έχουν δωθεί από το τέταρτο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης για την ανάπτυξη της χώρας, έτσι ώστε να καταρρεύσει η χώρα μας το συντομότερο [ 28 ]. Κάποια στιγμή πέρασε στο λαό η είδηση πως θα γίνονταν κάθαρση, όταν τέσσερις εισαγγελείς άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία για μερικές δεκάδες οικονομικούς δολοφόνους που εργάζονταν ως υπάλληλοι του δημοσίου, οι οποίοι λειτουργούν για λογαριασμό των ξένων κύκλων που ελέγχουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας μας [ 29 ]. Καμία όμως σύλληψη και καμία τιμωρία δεν ακολούθησε. Οι διεθνείς μαφίες, οι πράκτορες ντόπιων και ξένων μυστικών υπηρεσιών παρέχουν πλήρη προστασία στα μέλη των συμμοριών τους.

Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα όχι μόνο δεν διαθέτει κανένα σοβαρό μηχανισμό δίωξης του εγκλήματος, αλλά οι ίδιες οι υπηρεσίες ασφάλειας και το δικαστικό σύστημα είναι κέντρα παρανομίας. Οι υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας της χώρας έφτασαν μέχρι του σημείου να βασανίσουν μέσα στην οικία της την δικαστικό Μαρία Μαργαρίτη, η οποία πολεμούσε ενάντια στη διαφθορά, και η οποία αποκάλυψε το κύκλωμα πορνείας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων από δικαστές, μέσα σε χώρο – πορνείο που λειτουργούσε εντός του οικοδομικού συγκροτήματος των δικαστηρίων [ 30 ]. Την κ. Μαργαρίτη την εκδίωξαν από το δικαστικό σώμα. Η υπόθεση του μαστροπού – δικαστικού Καλούση ήταν μόνο κορυφή του παγόβουνου, διότι σχεδόν κανένα σκυλάδικο και πορνείο στη χώρα δεν λειτουργεί χωρίς ασφαλήτικη προστασία. Αυτό το γνωρίζει όλη η Ελλάδα, και οι περισσότεροι σχετικοί φάκελοι που καταφθάνουν στους εισαγγελείς θάβονται. Οι υπηρεσίες ασφάλειας είναι ταυτισμένες με το οργανωμένο έγκλημα και τη νύχτα, και αποτελούν τόσο τη ραχοκοκκαλιά και ηγεσία του υποκόσμου, όσο και το δίκτυο προστασίας πολιτικών και επιχειρηματιών [ 31 ]. Η Ελλάδα αποδεδειγμένα, έχει τον ποιο διεφθαρμένο μηχανισμό ασφάλειας στην Ευρώπη και κατέχει τα πρωτεία στη μαστροπεία. Έχουμε διεθνώς καταεξευτελιστεί σαν λαός από την διαφθορά του κρατικού μας μηχανισμού [ 32 ].

Όταν οι δωσίλογοι δεν μπορούν δια μέσω της πορνείας, του χρηματισμού ή της απόταξης να κλείσουν στόματα δικαστών, βρίσκουν άλλους τρόπους. Για παράδειγμα, όταν ο αντιεισαγγελέας κ. Π. Κρίθυμος, απεκάλυψε ότι πίσω από το κύκλωμα εμπρηστών και καταπατητών βρίσκονταν κρατικές υπηρεσίες ασφάλειας, τον έβγαλαν τρελό [ 33 ]. Άλλος δικαστής, ο εισαγγελέας κ. Δ. Τσεβάς, όταν ανακάλυψε ότι κρατικές υπηρεσίες βρίσκονταν πίσω από την τρομοκρατία, “έπαθε” θανατηφόρο ατύχημα και την ίδια στιγμή κλάπηκαν τα έγγραφα της ερεύνης του από το σπίτι του. Με άλλα λόγια, οι Ελλαδικές υπηρεσίες ασφάλειας βρίσκονται στην κορωνίδα του συστήματος διαφθοράς και το πνίξιμο των μηχανισμών δικαιοσύνης. Διαφθείρουν, διαβάλουν ή βουλώνουν τα στόματα των δικαστών, ώστε δικαιοσύνη να μην υπάρχει. Δίχως δικαιοσύνη, είναι βέβαιη η κατάρρευση μιας χώρας. Αυτός είναι ο πρώτος θεσμός που χτυπάνε οι δωσίλογοι για να κάνουν την Ελλάδα Οθωμανία. Δωσίλογοι ασφαλήτες κρύβονται ακόμα και πίσω από κυκλώματα διακίνησης ζητιάνων, λαθρομεταναστών και πλανόδιων πωλητών, μιας και πουλούν παντού προστασία. Η τακτική τους είναι να κάνουν όργανά τους όσο περισσότερους μεγαλοαπατεώνες και μικροαπατεώνες είναι δυνατόν, για να αρμέγουν. Μέχρι και από τα συμβόλαια για καθαριότητα δημοσίων χώρων έβγαζαν παράνομα χρήματα, και αυτοί ήταν που έριξαν το δηλητήριο και τύφλωσαν την κ. Κούνεβα, επειδή τους αποκάλυψε [ 34 ]. Το πόσο σάπιο είναι το σύστημα ασφάλειας της χώρας μας το έδειξαν καθαρά και τα γεγονότα με το κάψιμο των εργαζομένων της Μαρφίν, όταν την ίδια στιγμή, μακριά από τη διαδήλωση, έκαιγαν επιλεκτικά και τα αρχεία του υπουργείου Οικονομικών στον τέταρτο όροφο μόνο, τα οποία είχαν στοιχεία για τις μεγάλες φοροδιαφυγές [ 35 ]. Λόγω αυτής της συγκυρίας των δύο επιθέσεων, έγινε ξεκάθαρο ακόμα και στον πιο αδαή ότι οι κουκουλοφόροι που έκαψαν τους εργαζομένους ήταν η ίδια κλίκα που έκαψε και τα αρχεία, και η πρώτη πράξη έγινε την ίδια στιγμή με τη δεύτερη για αντιπερισπασμό της κοινής γνώμης, αλλά και για να αποθαρρύνουν τόσο τον λαό από το να κάνει αντίσταση, όσο και το να κλείσουν το στόμα του Βγενόπουλου της Μαρφίν που μίλησε για σάπιο πολιτικό σύστημα. Μόνο υπηρεσίες ασφάλειας έχουν δυνατότητα να διεξάγουν τέτοιες συνδυασμένες επιχειρήσεις. Στην περίπτωση του έντιμου πολίτη Δημήτρη Κοτζαρίδη, το ίδιο κρυπτοασφαλήτικο κουκουλοφόρο παρακράτος των δολοφόνων του δεν δίστασε να παράξει και να διακινήσει μέσα από τα βρώμικα πλοκάμια που διαθέτει στα ΜΜΕ και τα ιστολόγια, την πλαστή είδηση ότι ο Κοτζαρίδης έπασχε από καρδιακά προβλήματα, ότι δεν έγινε καμία εμπλοκή, και ο θάνατός του δεν ήταν αποτέλεσμα στην ουσία της δράσεως των δοσιλογικών μηχανισμών, οι οποίοι διατηρούν αρκετούς μισθωτούς τόσο στο χώρο της άκρας αριστεράς όσο και στο χώρο της άκρας δεξιάς και της τρομοκρατίας γενικότερα [ 36 ].

Μετά τα παραπάνω, εκτίμησή μου είναι ότι συγκεκριμένοι υψηλόβαθμοι μηχανισμοί κρατικής ασφάλειας και προστασίας της χώρας μας έχουν αποδεχθεί τη λύση για την ανασύσταση της Οθωμανίας, και μας πάνε προς τα εκεί συνειδητά. Τους ακολουθεί τυφλά και ακούσια ένας μικρός στρατός ανθρώπων στους οποίους έχει γίνει ιδεολογική πλύση εγκεφάλου με ακροδεξιές και ακροαριστερές ιδεολογίες. Τα άβουλα όργανα αυτά δεν έχουν ιδέα ποιο τελικό σκοπό εξυπηρετούν, και αρκετοί από αυτούς νομίζουν ότι επιτελούν έργο προς όφελος του λαού. Επίσης, οι υψηλόβαθμοι δωσίλογοι έχουν στην υπηρεσία τους και ένα στρατό ανθρώπων του κοινού εγκλήματος, του οποίου στην ουσία είναι εργοδότες. Το σημερινό κατεστημένο των υπηρεσιών ασφάλειάς μας είναι δυστυχώς γνήσιο σαρκικό και πνευματικό τέκνο του κυκλώματος του δωσιλογικού Ελληνικού Φιλογερμανισμού 1941-1945 [ 37 ]. Οι Γερμανοί τότε στρατολόγησαν για συνεργάτες τους πολύ συχνά ανθρώπους που δεν είχαν καταγωγή από Ελληνόφωνες οικογένειες. Ο πολιτικός που προφανώς γνωρίζει πολλά για αυτά τα κυκλώματα, και πρέπει να μιλήσει, είναι αυτός που δεν μπορεί να ακούσει τη λέξη ΕΑΜ (Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο). Το παράδοξο είναι ότι ενώ το οικογενειακό όνομα αυτού του ανθρώπου, το “Καρατζαφέρης,” σημαίνει στα Τουρκικά “Μεγάλος Μελετητής του Κορανίου”, αυτός ο άνθρωπος παρουσιάζει τον εαυτό του ως ηγέτη Ελλήνων Χριστιανών. Αυτός ο άνθρωπος, ο Καρά Τζαφέρ, είναι ανοιχτά ένας ιδεολογικός συνεχιστής του δικτάτορα Παπαδόπουλου. Ο Παπαδόπουλος, εκτός από κεντρικό πρόσωπο στη διαμόρφωση των υπηρεσιών ασφάλειας, υπήρξε και ένθερμος υποστηρικτής της Ελληνοτουρκικής Ομοσπονδίας, για την οποία είχε δηλώσει στον Τουρκικό τύπο πως ήταν σίγουρος ότι θα γίνει στο μέλλον [ 38 ]. Δεν γνωρίζω το αν και ο Παπαδόλουλος ήταν Τουρκικής καταγωγής, αλλά είναι και αυτό πιθανό και πρέπει να ερευνηθεί. Το διαβεβαιωμένο είναι ότι ο Παπαδόπουλος, πριν να κατέβει στη Μέση Ανατολή, είχε υπηρετήσει για ένα διάστημα στο πλευρό της Βέρμαχτ ως μέλος Τάγματος Ασφαλείας εναντίον του ΕΑΜ που τόσο μισεί ο Καρά Τζαφέρ. Όσο και αν φανεί περίεργο σε μερικούς, και άλλοι οι οποίοι δηλώνουν Τουρκοφάγοι στην Ελλάδα και έχουν υπηρετήσει την πατρίδα ως Έλληνες αξιωματικοί, λένε σε Τούρκους ότι είναι Τούρκοι και εργάζονται για να πάμε στη λύση της Οθωμανίας, κάτω φυσικά από της Ευλογίες του Πατριαρχείου μας. Οι φιλότουρκοι ακροδεξιοί που έχουν καταλάβει μέσα από προδοσίες μεγάλο μέρος του πατριωτικού χώρου, σε άγνοια πολλών πατριωτών οπαδών τους, διατηρούν μεγάλο μέρος του κεντρικού πυρήνα των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας μας στα χέρια τους. Τα παιδιά των ατιμώρητων δοσίλογων ταγματασφαλητών της Κατοχής, οι άνθρωποι που βασάνισαν την Λέλα Καραγιάννη, την Ηλέκτρα Αποστόλου και χιλιάδες πατριώτες, οι άνθρωποι που δολοφόνησαν τον Λαμπράκη, τον Παναγούλη και τον Γκιόλια, έχουν ξεπουλήσει και πάλι την πατρίδα μας και την οδηγούν στα χέρια της Τουρκίας και της Γερμανίας. Αυτοί, από το 1941 μέχρι σήμερα έκαναν την Ελλάδα μια Γερμανική αποικία [ 39 ]. Τις διαταγές για την παράδοση της Κύπρου τις έδωσαν οι στρατηγοί - αρχηγοί και των τριών σωμάτων των ενόπλων δυνάμεών μας μαζί με τη διοίκηση της ΚΥΠ, και όχι εκείνοι που η δήθεν δημοκρατία μας έβαλε στη φυλακή για τα μάτια του κόσμου. Ναι μεν οι χουντικοί που τιμωρήθηκαν το άξιζαν, αλλά για άλλους λόγους. Οι πραγματικοί ένοχοι για την Κύπρο είναι αυτοί που έχουν φτιάξει το σημερινό δωσιλογικό παρακράτος που δήθεν μας παρέχει ασφάλεια, ενώ στην ουσία ξεπουλάει τα πάντα. Η πέμπτη φάλαγγα είναι στην κυριολεξία αυτοί που νομίζουμε ότι μας φυλάνε, και γι' αυτό φτάσαμε εδώ. Αυτοί μεθαύριο θα συνεργαστούν με τους ειδικούς πράκτορες δυνάμεων καταστολής Eurogentfor που ήρθε στη χώρα μας σε διαφορετικά στρατόπεδα, για να στηρίξουν τη Γερμανική διοίκηση που αυτοί έφεραν στον τόπο [ 40 ]. Η πέμπτη φάλαγγα του παρακράτους θα βρει συμπαράσταση από αρκετές ξένες διεφθαρμένες υπηρεσίες, ώστε μαζί να στηρίξουν τα σχέδια για την επερχόμενη Οθωμανία. Μέσα από εκπαίδευση σε εκτεταμένα προγράμματα παραπλάνησης και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, οι κρυπτοασφαλήτες συντηρούν ή αλλάζουν την όποια εξουσία στη χώρα μας [ 41 ].

- Επισημάνσεις και προτάσεις.
Η οδός εξόδου από την κρίση δεν περνάει από την κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση των κομμάτων της διαφθοράς. Δεν είναι δυνατόν ποτέ η χώρα να περάσει την κρίση, αν δεν εκλέξει ο τόπος μια νέα άξια κυβέρνηση που θα τολμήσει να δημεύσει και να φυλακίσει. Οι προοπτικές Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλου, Καραμανλή, Καρατζαφέρη, Πάγκαλου, Μπακογιάννη, Σημίτη σημαίνουν συνέχιση της ατιμωρησίας του δοσιλογικού συστήματος και της παράδοσης στον υπόκοσμο. Οι ξένοι φίλοι μας θα πρέπει να πάψουν να στρατολογούν άθλιους στη χώρα μας, και να τους κάνουν αρχηγούς κομμάτων. Πρέπει να επιτρέψουν στη μικρή Ελλάδα να ορθοποδήσει, για να μην εξισλαμισθεί όπως όλα δείχνουν μέσα σε μερικά χρόνια, λόγω της ραγδαία αυξανόμενης λαθρομετανάστευσης, της ραγδαίας γήρανσης του γηγενούς πληθυσμού, της ραγδαίας αύξησης της υπογεννητικότητας, της ραγδαίας αύξησης μετανάστευσης γηγενών προς το εξωτερικό, και της γειτνίασης με μεγάλους Ισλαμικούς πληθυσμούς [ 42 ].

Ελπίδα για την έξοδο από την κρίση μπορεί να αποτελέσει η άμεση συγκρότηση ενός κινήματος Αξιοκρατίας με συμμετοχή ανθρώπων που πρεσβεύουν αξίες και έχουν ήθος και ικανότητες, όπως είναι οι περισσότεροι από την παραπάνω λίστα προσωπικοτήτων. Το κίνημα που ζητάει ο Ελληνισμός όσο τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να διεκδικήσει άμεσα την εξουσία μέσω εκλογών. Ως άνθρωπος που δεν ζω στην Ελλάδα αλλά η καρδιά μου είναι εκεί, προτείνω σαν οργανωτική επιτροπή για τη δημιουργία ιδρυτικού συνεδρίου του κινήματος τους Παπαρήγα, Βασιλάκο, Γλέζο, Δημαρά, Καζάκη, Καμμένο, Μαρκεζίνη, Παναγούλη, Σπυρόπουλο και Χαραλαμπίδη. Ένας από εσάς εάν ενδιαφερθεί, μπορεί να καλέσει τους άλλους σε ένα τραπέζι αλληλοκατανόησης και συνεργασίας. Ο καθένας σας γνωρίζει αρκετούς ικανούς και έντιμους ανθρώπους που μπορούν να στελεχώσουν μια νέα κυβέρνηση και μια νέα μηχανή δημόσιας διοίκησης. Τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά ώστε η κατάσταση της διάλυσης μπορεί σύντομα να γίνει μη αναστρέψιμη. Ο αντίπαλος, δηλαδή το όλο σύστημα της διαφθοράς, έχει τη στήριξη ασφαλητο-μαφιών από ξένες χώρες όπως η Γερμανία, ΗΠΑ, Ρωσία, Τουρκία, Ισραήλ, Αλβανία, Ιταλία, Βουλγαρία και Σκόπια. Οι μαφίες αυτές έχουν χωρίσει την Ελλάδα σε τομείς δραστηριοτήτων, και παρέχουν υπηρεσίες σε πολιτικούς και επιχειρηματίες μας. Για παράδειγμα οι Αλβανοί κυριαρχούν στα δις των ναρκωτικών, οι Γερμανοί στα δις των εξοπλισμών και προμηθειών δημοσίου και οι Ισραηλινοί στα δις του τζόγου. Στρατιές του υποκόσμου στηρίζουν το σύστημα της διαφθοράς που πνίγει τη χώρα, και ελέγχουν την κάθε διακυβέρνηση του τόπου μας.

Μόνο ένα Πανελλήνιο κίνημα μπορεί να αντιπαλέψει τον Ελλαδικό και Διεθνή υπόκοσμο που έχει ρημάξει τη χώρα. Το κίνημα που προσδοκά ο Ελληνισμός, πρέπει, κατά την άποψή μου, να αποκηρύξει κάθε μορφή βίας, και να αποφεύγει τις συγκρούσεις με τους παρακρατικούς οι οποίοι έχουν βγει για να σκοτώσουν και να διαμορφώσουν κλίμα ανωμαλίας που θα φέρει χούντα. Κατα την άποψή μου πρέπει το κίνημα πρέπει να κάνει μαζικές νομικές προσφυγές κατά της διαφθοράς, παρότι το δικαστικό δεν λειτουργεί. Η λαϊκή κραυγή για δικαιοσύνη πρέπει να ακούγεται στα δικαστήρια, τις γειτονιές και τους χώρους εργασίας. Όταν το κίνημα πάρει την εξουσία, τότε θα φέρει την κάθαρση στο δικαστικό σύστημα και θα δικαστούν οι δωσίλογοι. Η σημερινή κυβέρνηση μπορεί εύκολα να πέσει μέσα από παραιτήσεις της μειοψηφίας των λίγων αλλά έντιμων βουλευτών μας που θα προκαλέσουν διάλυση του κοινοβουλίου. Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να γίνει πριν της σύσταση κινήματος Αξιοκρατίας. Ένα κίνημα με μέλη αρκετούς από την παραπάνω λίστα, και τους έντιμους φίλους τους, πιστεύω ότι θα σαρώσει τις εκλογές και θα στείλει τις παρατάξεις της διαφθοράς και του παρακράτους εκεί που πρέπει. Το κίνημα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από στείρους και αναχρονιστικούς αντικομμουνισμούς και αντιαμερικανισμούς. Εάν αποτύχει να αναπτυχθεί μια σοβαρή πολιτική κίνηση εντίμων και ικανών, η χούντα είναι πιθανό επόμενο βήμα για τον τόπο μας, και επίσης πιθανό είναι η χούντα να οδηγήσει σε μεγάλη εθνική καταστροφή, μεγαλύτερη από αυτή της Κύπρου το 1974. Η εκτίμησή μου είναι ότι έχει καταστρωθεί σχέδιο για δικτατορία από την αρχή σχεδόν της κρίσης. Στη δημοσιότητα αναφέρθηκε πως έχουν κλαπεί ακόμα και τα αρχιτεκτονικά σχέδια της Βουλής, μέσα από φρουρούμενο χώρο. Αυτό κατ' εμέ σημαίνει ότι υπηρεσίες έχουν έτοιμο σχέδιο δράσης μέσα στη Βουλή. Αν λειτουργήσει με ψυχραιμία, εντιμότητα και πλήρη διαφάνεια ο δημοκρατικός αδιάφθορος κόσμος του κινήματος της Αξιοκρατίας, και αν δεν τεθεί κανένα θέμα εξόδου της χώρας μας από το ΝΑΤΟ, δεν πιστεύω ότι θα έρθει χούντα.

Πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε τη σοβαρότητα και την τραγικότητα της ιδεολογικής και πολιτιστικής κατάστασης στην οποία έχει ξεπέσει ο λαός μας μέσα στις τελευταίες δεκαετίες. Ο σκυλαδισμός κυριαρχεί. Οι Έλληνες πιάνουμε πρωτιές σε παχυσαρκία, μη ανάγνωση βιβλίων, τροχαία, τσιγάρο, εκτρώσεις, υπογεννητικότητα εδώ και καιρό. Η Ελλάδα έχει τις περισσότερες από τις αθλιότερες πόλεις της παλιάς Ευρώπης. Η κατάσταση είναι απελπιστική. Τώρα, μέσα από την κρίση, πρέπει να αναγεννηθεί πολιτιστικά και ηθικά ο τόπος. Για να γίνει αυτό πρέπει άμεσα να κληθούν και οι υγιείς εφεδρείες του Ελληνισμού που υπάρχουν στο εξωτερικό. Μόνο στις ΗΠΑ έχουμε 4000 Έλληνες καθηγητές σε πανεπιστήμια. Το τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό του Ελληνισμού της διασποράς είναι στο μεγαλύτερο μέρος του αποκομμένο από κάθε είδους Ελληνικούς συλλόγους και οργανώσεις. Το ΣΑΕ είναι στην ουσία ένας τραγελαφικός οργανισμός που πρέπει επιτέλους να λειτουργήσει σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, και να στρατολογήσει κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες στην προσπάθεια της αναγέννησης [ 43 ]. Η Εκκλησία μας είναι δέσμια των δωσιλογικών κυκλωμάτων της διαφθοράς, και αποτελεί στην ουσία ιδεολογικό όργανο καταστολής των ικανοτήτων του λαού μας. Η διανοητική ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού μας πρέπει να αναβαθμιστεί άμεσα μέσα από την λαϊκή δημόσια μελέτη των έργων των σπουδαιότερων αρχαίων συγγραφέων μας, και όχι μέσα από τους λυγμούς, την μοιρολατρία και τα λιβάνια της ήττας που για αιώνες κερνάει η Εκκλησία τον Ελληνισμό, μπροστά στην επέλαση του Ισλάμ σε όλους εκείνους τους τόπους που κάποτε ζούσαν και μιλούσαν Ελληνικά. Περνάμε μια εποχή στην οποία η Ελλάδα χρειάζεται ανθρώπους σοφούς και λέοντες, και όχι λοβοτομημένα πρόβατα, τα οποία τρέμουν μπροστά στο άκουσμα σκοτεινών δαιμονικών σκευωριών. Κάθε επιβουλή εναντίον της Ελλάδος, από όπου και αν προέρχεται, μπορεί να αντιμετωπισθεί, αν βρεθούν οι κατάλληλοι Έλληνες και αντιπαλέψουν οργανωμένα.

Ειδικά τα βορειο-ευρωπαϊκά ΜΜΕ του γερμανοκεντρικού κόσμου μας εξευτελίζουν συστηματικά, και μας επιρρίπτουν συλλογική ευθύνη [ 44 ]. Κάθε Έλληνας σε κάθε σημείο του πλανήτη έχει δεχθεί πλήγμα από αυτή την κατάσταση. Ο διασυρμός αυτός δεν έχει ξαναγίνει για κανένα, εκτός για τους Εβραίους μέσα στο Τρίτο Ράϊχ. Πρέπει να καθαρίσουμε το όνομά μας.

Ακόμα και αν αναλάβουν την εξουσία οι άξιοι, ακόμα και αν γίνει η κάθαρση, η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα η οποία δεν έχει ελπίδα να σταθεί αυτόνομα και ανεξάρτητα από άλλες ισχυρές χώρες. Στην εποχή μας, ούτε καν οι μεγάλες δυνάμεις δεν μπορούν να σταθούν ως εντελώς ανεξάρτητες. Είναι σημαντικό λοιπόν να συμμετέχουμε σε ισχυρές συμμαχίες. Τα λάθη της εξωτερικής πολιτικής μας απεδείχθησαν ολέθρια για τον ελληνισμό. Η Ελλάδα πρέπει να καλέσει τις ΗΠΑ, την ΕΕ, τη Ρωσία και άλλους σε ένα κοινό τραπέζι, όπου θα θέσει το δίλημμα ότι η χώρα μας οδεύει στον Οθωμανισμό και κατ' επέκταση στον εξισλαμισμό, με πολύ γοργούς ρυθμούς. Πρέπει οι σύμμαχοί μας να αντιληφθούν το που μας πάνε στα σίγουρα μέσα από τη δική τους ασυνεννοησία και τις δικές τους έριδες. Οι ξένες δυνάμεις πρέπει να αποφασίσουν δημόσια αν θέλουν ή δεν θέλουν να υπάρχει Ελλάδα. Η Ελλάδα θα πάψει να υπάρχει μέσα σε μερικά χρόνια, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δεν βγαίνουν τα νούμερα του πληθυσμού, πρέπει αυτό όλοι μας να το καταλάβουμε. Εφόσον δημιουργηθεί ένα νέο κίνημα Αξιοκρατίας, πρέπει να αναπτύξει άμεσα σχέσεις με ισχυρές πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του εξωτερικού. Σύμμαχοι του κινήματος πρέπει να αναζητηθούν άμεσα σε κοινοβούλια Ευρωπαϊκών χωρών, στη Γερουσία και τη Βουλή των ΗΠΑ και σε κάθε διεθνές φόρουμ και κάθε διεθνές κέντρο εξουσίας και διαμόρφωσης διεθνούς πολιτικής. Η Ελλάδα, μέσα από τις ενέργειες των κατάλληλων προσωπικοτήτων της, πρέπει να διεκδικήσει στη διεθνή σκηνή το ρόλο του αξιόπιστου και έντιμου συνεταίρου και όχι του αναξιόπιστου και κλέφτη υπαλλήλου, όπως είναι μέχρι σήμερα.

Η Ελλάδα, παρά τα πολλά ελαττώματά της και τη λειψανδρία στο χώρο της σημερινής πολιτικής και πνευματικής ηγεσίας του τόπου, διαθέτει ακόμα ένα άξιο ανθρώπινο δυναμικό, έστω και αν αυτό σε σημαντικό βαθμό έχει εκδιωχθεί στην ουσία προς το εξωτερικό ή έχει αποσυρθεί από το δημόσιο βίο. Η Ελλάδα διαθέτει ένα απίστευτο για τα παγκόσμια δεδομένα ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο, τον οποίο δεν έχει αξιοποιήσει. Η Ελλάδα διαθέτει μοναδική φυσική ομορφιά και ένα από τα πλουσιότερα υπεδάφη του πλανήτη, τα οποία πλην ελαχίστων περιοχών είναι ανεκμετάλλευτα. Η Ελλάδα μπορεί γρήγορα και εύκολα να γίνει παγκόσμια πρωτοπόρος σε πηγές ανανεώσιμης ενέργειας. Η Ελλάδα είναι στην ουσία μια χώρα από τις πλουσιότερες του πλανήτη, με ένα λαό που έχει σκόπιμα οδηγηθεί στην εξαθλίωση και τον διεθνή εξευτελισμό. Στο χέρι είναι λοιπόν μιας κίνησης Αξιοκρατίας εντίμων και ικανών ανθρώπων να διεκδικήσει άμεσα την εξουσία, να την πάρει με εκλογές και να κυβερνήσει επιτέλους αυτό τον τόπο τόσο καλά όσο ποτέ άλλοτε στην νέα ιστορία. Οι συνθήκες για ένα τέτοιο θαύμα έχουν ωριμάσει, και υπάρχουν οι έντιμοι και ικανοί άνθρωποι γύρω μας που μπορούν να τιμήσουν τον Ελληνισμό. Η μικρή Ελλάδα, με τις σωστές ηγεσίες, μπορεί μέσα σε μερικά χρόνια να εξελιχθεί σε γίγαντα και να επαναλάβει ένα θαύμα παρόμοιο με εκείνο που έκανε στην αρχαιότητα.

Την μεγάλη ευθύνη τώρα έχουν όσοι μπορούν να συνεργαστούν για να φτιάξουν ένα μεγάλο κίνημα Αξιοκρατίας, και δεν το κάνουν.

Μετα τιμής
Γεώργιος Σιδηρούντιος
ένας Έλληνας της διασποράς

Υποσημειώσεις – Σύνδεσμοι


[ 1 ] http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=281545
http://www.youtube.com/watch?v=tfIMaMZ8OW8
[ 2 ] http://www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA&feature=player_embedded
[ 3 ] http://www.stratfor.com/about_stratfor
[ 4 ]
http://www.dailymotion.com/video/xllskc_y-yyyyyyyy-yyyyy-yyyyyy_news?start=12#from=embediframe
[ 5 ] http://blogs.wsj.com/emergingeurope/2011/10/12/kissinger-sees-greater-role-for-turkey/
http://www.sigmalive.com/simerini/analiseis/other/340215
[ 6 ] http://www.youtube.com/watch?v=iyYrx5Zh8wQ
[ 7 ] http://www.youtube.com/watch?v=Jug-W-DKcms
[ 8 ] http://www.gwpda.org/1918p/kncr.htm
[ 9 ] http://www.newstatesman.com/north-america/2009/02/obama-kissinger-world-russia
[ 10 ] http://en.wikipedia.org/wiki/Reinhard_Gehlen
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip
[ 11 ] http://www.youtube.com/watch?v=Ur1wm-4Lb9g
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=90585
[ 12 ]
http://www.nooz.gr/world/wikileaks-ipa-kai-germania-anaptissoun-kataskopeutikois-doruforous
[ 13 ]
http://www.diplomatikoperiskopio.com/index.php?option=com_content&view=article&id=849:l-r-&catid=39:2008-05-31-14-19-42&Itemid=65
[ 14 ] http://www.thirdworldtraveler.com/Kissinger/CaseAgainst1_Hitchens.html
[ 15 ] http://www.youtube.com/watch?v=lFKSTnX0f4g&feature=player_embedded
[ 16 ] http://news.pathfinder.gr/world/balkans/129272.html
http://www.tovima.gr/finance/finance-business/article/?aid=322555
[ 17 ] http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g298VTX6YL4
[ 18 ]
http://www.xanthipress.gr/eidiseis/politiki/9904-tourkoi-epixeirimaties-epimelitirio-xanthi.html
[ 19 ] http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=32198&categories_id=69
[ 20 ] http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=2291
[ 21 ] http://www.youtube.com/watch?v=-ihuI0yVxrE
http://www.youtube.com/watch?v=Zu_NLgi8S10
[ 22 ] http://www.youtube.com/watch?v=vDThuOHfe9g&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=n9R8gaHP3NE&feature=player_embedded#!
[ 23 ] http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=459648
[ 24 ] http://axiocratia.blogspot.com/2011/07/blog-post.html
[ 25 ] http://networkedblogs.com/7xR1d
[ 26 ] http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=7183&category_id=86
[ 27 ] http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_16/10/2010_418992
[ 28 ] http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_1_22/09/2010_415894
[ 29 ] http://www.paron.gr/v3/new.php?id=58828&colid=37&catid=34&dt=2010-09-19%200:0:0
[ 30 ] http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw
http://www.youtube.com/watch?v=kSawPY-EtSA&feature=player_embedded
[ 31 ] http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=177890
[ 32 ] http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=217593
[ 33 ] http://www.politikokafeneio.com/tromokratia/astinomia-tromokratia.htm
http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=91513
[ 34 ] http://www.tovima.gr/society/article/?aid=334548
[ 35 ] http://www.youtube.com/watch?v=61gQ1tOjp-k&feature=player_embedded
[ 36 ] http://kostasxan.blogspot.com/2010/06/c4i.html
http://www.mediasoup.gr/node/25268
[ 37 ] http://www.scribd.com/doc/43155585/ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ-ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ
[ 38 ] http://www.ardin.gr/node/550
[ 39 ] http://www.scribd.com/doc/43155585/ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ-ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ
[ 40 ] http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=37219&type=2&kata=0
http://www.tolmi.gr/ελλάδα/ο-καζάκης-αυτόπτης-μάρτυρας-της-eurogendfor-ηχη/
[ 41 ] http://www.youtube.com/watch?v=_0OnTHz--7I
[ 42 ] http://geopolitics-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_3351.html
[ 43 ] http://nationalpride.wordpress.com/2010/08/05/καταρρέει-ο-ομογενειακός-ελληνισμός/
[ 44 ] http://www.youtube.com/watch?v=lVtiQu03fJc&feature=player_embedded#!

http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: