Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑΖΕΙ. ΑΝΑΣΤΑΣΗ!! ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ «ΟΧΙ»




Και ξαφνικά ο Κεραυνός της προαιώνιας Ελληνικής αδούλωτης, αναρχικής Ελληνικής Ψυχής, ζήτησε και πήρε βίαια την Ουσία της. Έγινε κυρία και συγγραφέας η ίδια της Ιστορίας της. Τίμησε τις Ψυχές των χιλιάδων Ελληνικών Ψυχών που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία της, στο όνομα της Ελευθερίας της Ελλάδος. Η πατρίδα είναι η αθάνατη και άπειρη προέκταση του πεπερασμένου ανθρωπίνου σαρκίου μας. Είναι η Ψυχή μας. Και εξερράγη η Ελληνική Ψυχή, ζητώντας την δικαίωσή της,
μια σημαδιακή ημέρα. Την 28 Οκτωβρίου 2011, την ημέρα της δόξας των ηρώων του 1940 κατά του Γερμανικού Τέρατος και στην διάρκεια του Εθνικού Μνημοσύνου των Ηρώων αυτών. Κι έδιωξε η Ελληνική Ψυχή, με τρόπο Ιερά Βίαιο τους Προδότες «Πολιτικούς» και «Επισήμους», τους σύγχρονους Προδότες του Έθνους που παρέδωσαν εγκληματικά την χώρα και πάλι στα χέρια των Γερμανών, προς ίδιον μιαρό όφελος, σκάβοντας στους τάφους των θυσιασθέντων ηρώων σαν τα σκυλιά να ασελγήσουν, να εκταφιάσουν και να πετάξουν στα όρνεα τα ιερά οστά των ηρώων. Αυτοί, γεννήματα  μιαρών αυγών προδοτικών φιδιών.


Σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδος, οι πολίτες επαναστάτησαν εναντίον των Προδοτών «επισήμων δοσίλογων», τους έδιωξαν βίαια από της «εξέδρες των δοσιλόγων» που είχαν στηθεί στις παρελάσεις, τους γρονθοκόπησαν, τους προπηλάκισαν, τους εξευτέλισαν και πήραν αυτοί δικαιωματικά τις θέσεις των επισήμων. Το πολίτευμά μας είναι Λαϊκή Εξουσία …και ενώπιον του Κυρίαρχου Λαού παρήλασαν τα μαθητικά και στρατιωτικά νειάτα της Ελλάδος, μαζί με τους πολίτες. Στρατός, πολίτες μαζί, αγαπημένοι και αγκαλιασμένοι παρήλασαν ενώπιον του λαού. Και οι προδότες-δοσίλογοι κυνηγημένοι σαν τους αρουραίους κρύφτηκαν στους υπονόμους της ντροπής και εθνικής απαξίωσης. Εκεί στο σπίτι των…

Στον Πύργο Ηλείας, στην Τρίπολη, στην Πάτρα, στην Κοζάνη, στην Ξάνθη, στην Ρόδο, στα Τρίκαλα, στην Λάρισα, στον Βόλο, στην Ρόδο και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδος, οι δοσίλογοι προπηλακίσθηκαν και εξεδιώχθηκαν, οι παρελάσεις είτε ακυρώθηκαν, είτε εξελίχθηκαν σε γιορτή αδελφοσύνης στρατού και λαού.

Οι μαθητές παρήλασαν με μαύρα περιβραχιόνια, μαύρα πουκάμισα και μαντήλια, αποστρέφοντας τα κεφάλια των ακόμα κι από τις άδειες εξέδρες των εξαφανισθέντων δοσιλόγων, προσβάλλοντας με χειρονομίες ακόμα και την απόν φάντασμά των.

Το ιστορικό γεγονός όμως έγινε στην Θεσσαλονίκη, όπου θα εγένετο η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση με την παρουσία του αρχιπροδότη Κάρολου Παπούλια, του εκπροσώπου του 4ου Ράιχ στην Ελλάδα. Ο λαός σύσσωμος, τον αποδοκίμασε με κραυγές, όπως «Προδότη Παπούλια φύγε», «Η Ελλάδα δεν Πουλιέται», «Προδότη, Πουλημένε, Δοσίλογε», ενώ μεγάλο πλήθος κινήθηκε εναντίον του. Κι ο Προδότης κάθιδρος, κίτρινος, ετοιμόρροπος, ταπεινωμένος ψέλλισε μπροστά στις κάμερες κουρελιασμένος λόγια που περιμένεις από έναν συλληφθέντα προδότη που εκλιπαρεί τους διώκτες του – και πρώην θύματά του - ακριβώς όπως ο Καντάφι τους τιμωρούς του: «Εγώ πολέμησα τους Γερμανούς στα 15 μου χρόνια… εγώ θέλω να μείνω στην παρέλαση... γιατί με λένε Προδότη Παπούλια; ... η συμφωνία που επετεύχθη πριν λίγες μέρες (για την πτώχευση και την επίσημη κατοχή της Ελλάδος την 26-10-2011) περιέχει μερικά θετικά στοιχεία!! Που αν τα εκμεταλλευτούμε….!!». 
Ιστορικά Προδοτικά λόγια ενός βαθειά ψυχικά διεστραμμένου Προδότη, που βίαζε και ιεροσυλούσε πάνω στις ψυχές των ηρώων του 1940 που υποκριτικά και ιερόσυλα δήθεν πήγε να τιμήσει. Το μίασμα του Έθνους… η ντροπή της Ελληνικής Φυλής.

Η παρέλαση φυσικά ακυρώθηκε και την στη θέση της παρήλασαν τμήματα των Μακεδονομάχων κι άλλων οργανώσεων, μερικοί στρατιωτικοί, αναμεμιγμένοι με χιλιάδες κόσμου που είχαν καταλάβει την λεωφόρο της παρέλασης, ψάλλοντες όλοι μαζί σε μια εθνική έκσταση τον Εθνικό Ύμνο. Συγκινητικές στιγμές, που με κάνουν να κλαίω την ώρα που τις γράφω κι ευχαριστώ τη μοίρα μου που της έζησα…

Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…

Χαλκίδα 28-10-2011                                      Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: