Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Oικονομικο ελλειμα....η ελλειμα ηγεσιας?


Αποφασεις παιρνονται αλλα η κριση αντι να ηρεμει αγριευει,διαβεβαιωσεις δινονται αλλα οι οικονομιες των κρατων πανε απο το κακο στο χειροτερο,τι συμβαινει τελικα και γιατι επι τοσα χρονια κανεις δεν εκανε τιποτα για ολα αυτα?
Προσωπικα πιστευω οτι ολα αυτα που γινονται γινονται για εναν και μονο λογο,ηρθε πλεον η ωρα να το δουμε καταματα,δεν υπαρχουν ηγεσιες ικανες να αντιμετωπισουν τα προβληματα των λαων,ολοι αυτοι ειναι πιονια του συστηματος που οδηγει τον πλανητη στην καταστροφη του,εντολοδοχοι των ελιτιστων και των τραπεζων που το μονο που επιζητουν ειναι...
η λεγομενη"Παγκοσμια κυβερνηση".

Εχω γραψει πολλες φορες τους επομενους στοχους τους,το πειραματοζωο...δηλαδη εμεις εχει ηδη υποταχθει,σειρα εχουν οι επομενοι,το παγκοσμιο νομισμα ειναι πλεον το ζητουμενο,τι θα λυσει?

Τα χερια τους ωστε να καθυποταξουν τους λαους σε μια απεραντη φτωχεια με δικαιολογια την κριση που τεχνητα δημιουργησαν,την εμμονη τους για πληρη χειραγωγηση του κοσμου και τελικα την επιβολη ολων αυτων που εχουν εδω και δεκαετιες σχεδιασει.

Οταν πριν χρονια αρχισα δειλα να γραφω για αυτο ακομα και εγω δεν πιστευα οτι υπαρχουν ανθρωπινα οντα ικανα να βαλουν σε εφαρμογη αυτο το σχεδιο,δρομολογημενο ηδη απο το τελος του δευτερου παγκοσμιου πολεμου,δυστυχως λυσεις αναιμακτες δεν υπαρχουν και δυσκολα καποιοι θα βαλουν το σωμα τους μπροστα στην υποστηρηξη των ανθρωπινων αξιων και δικαιωματων.

Η νεα ταξη ειναι εδω,με ηγετες ανικανους και υποταγμενους,με λαους διχασμενους και νωθρους,το μελλον των επομενων γενεων θα ειναι τραγικο,αστειες εκφρασεις θα σκεφτειτε......

Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε και...θα το δουμε.

http://harrytsopanos.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: