Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Λίγους μήνες ζωής φαίνεται ότι έχει μπροστά του το ευρώ. Οι νοοτροπίες δεν αλλάζουν…


Γράφει ο Αδαμάντινος

Οσο οι νοοτροπίες στην Ευρωζώνη δεν αλλάζουν, τόσο η ζωή του ευρώ επιταχύνεται προς το θάνατο.

Η τεχνική ανάλυση εδώ και ένα μήνα προβλέπει μια καθοδική κίνηση του ευρώ για τους επόμενους μήνες. Η κίνηση αυτή άρχισε σιγά-σιγά να γίνεται ορατή, όπως βλέπετε και στο διάγραμμα ΕURUSD/MN1 που είναι αριστερά στο κάτω μέρος της....
φωτογραφίας (κάνετε διπλό κλίκ).

Οι σημερινές τιμές των επιτοκίων των δεκαετών ομολόγων για την Πορτογαλία και πολύ περισσότερο για την Ιταλία ειναι απογοητευτικές. Η προδιάθεση των αγορών για το μέλλον του ευρώ που αποτυπωνόταν ήδη στη καθοδική κίνηση του ευρωπαικού νομίσματος φαίνεται πλέον και στην αύξηση των επιτοκίων, που εκτινάχτηκαν εκτός της μέσης τους απόκλισης, προδιαθέτοντας για ραγδαίες εξελίξεις στην ευρωζώνη, ενώ τα δάνεια που πρόκειται να λάβει η χώρα δεν έχουν ακόμη αποδεσμευθεί ή τεκμηριωθεί.

Διερωτάται κανεις μετα την εμμονη του ΓΑΠ να υπογραφει το μνημόνιο, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ και με υπογεγραμμένο από την Ελλάδα με το Αγκλικό δίκαιο ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ – ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ), σε ποιά χώρα θα βρεί καταφυγιο ο ΓΑΠ για να διασωθεί.

Εχει κανείς κάποια υποψία;

http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: