Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ερχεται η γενια των μηδεν ευρω


Η επιθεση κατα των εργαζομενων συνεχιζεται αμειωτη,μεσα στην τρομοκρατικη ατμοσφαιρα που δημιουργησε η κυβερνηση για να περασει το ξεπουλημα της χωρα; καταφεραν να χωσουν και οτι τελευταιο ηθελαν να καταργησουν στις εργασιακες σχεσεις,και που ειναι η ΓΣΕΕ?
Γιατι που ηταν τοσες δεκαετιες που συμφωνουσε για αυξησεις ενος ευρω την ημερα και το πανηγυριζε?

Λοιπον τελειωσαν οι γενιες των 800,των 700 και παμε ταχυτατα στην ανασφαλιστη γενια των 500 ευρω,με αυτα θα ζουν τα παιδια σας αν ειναι τυχερα να εχουν μια εργασια με εργοδοτη που θα κανει οτι του γουσταρει,θα μπορει να τα απασχολει εως 12 ωρες,μονο να τα βιαζει σωματικα δεν θα μπορει,αλλα για αυτο εχουμε την κυβερνηση και....
τους υπουργους μας.

Οτι δουλεψαμε ...δουλεψαμε,σκεφτειτε πριν γινουν ολα αυτα και οι εργοδοτες ξεσαλωναν σε βαρος των εργαζομενων,τωρα που εχον και τα χερια τους λυμενα παμε για συνθηκες δουλείας περασμενων αιωνων.

Και ολα αυτα τα εκανε μια σοσιαλιστικη υποτιθεται κυβερνηση η οποια κατελαβε πραξικοπηματικα την εξουσια με ψευδη και εξαπατωντας τον ερημο τον λαο.
Μην περιμενετε η ελπιζετε οτι θα αλλαξει κατι προς το καλυτερο,η χωρα αλωθηκε απο μεσα και εμεις κοιμομαστε ακομη,οι εργαζομενοι εχασαν οτι και αν ειχαν και τωρα απροστατευτοι θα πρεπει να υπομενουν την ασυδοσια των εργοδοτων οι οποιοι ενω τοσα χρονια φοροεκλεβαν ασυστολα τωρα δεχονται με ανοιχτες αγκαλες την βοηθεια που τους δινει η προδοτικη κυβερνηση Παπανδρεου.

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: