Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011


H Fitch Αναβάθμισε την Ουγγαρία! Ναι! Αυτούς που έδιωξαν το ΔΝΤ!

Θυμάστε που, Αμέσως μετά τη διακοπή των συνομιλιών ΔΝΤ και ΕΕ με την κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν στην Ουγγαρία, λόγω του ότι ο τελευταίος αρνήθηκε κατηγορηματικά να συνεχίσει την πολιτική λιτότητας που απαιτούσαν οι δανειστές της χώρας του, οι δυσοίωνες προβλέψεις για την Ουγγαρία έδιναν κι έπαιρναν;
 Οι κατάρες του Υψίστου, οι λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί όλης της Υφηλίου επρόκειτο να επιπέσουν στον άμοιρο τόπο των δύστυχων Μαγιάρων, επειδή – άκουσον, άκουσον – τόλμησε η κυβέρνησή τους να αρνηθεί να υπακούσει στις άνωθεν και έξωθεν εντολές.
Θυμάστε τις οιμωγές των εδώ καναλιών, για τον νόμο περί τύπου που πέρασε ο ακροδεξιός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας; Μήπως κάτι ήξερε καλύτερα από έμας, που λουζόμαστε όλη μέρα τα μνημονιακά κανάλια; Απειλές, μονόδρομοι, Ανάν, Ιμια, Ρεπούση, 1821, ΔΝΤ κτλ.
Διαβάζω λοιπόν σήμερα, ότι ο οίκος Fitch αναβάθμισε την Ουγγαρία, τρία χρόνια μετά την εκδίωξη του ΔΝΤ!
Μα πως τα κατάφεραν; Αφού χωρίς το ΔΝΤ θα έρθει το τέλος του κόσμου, οι Νεφελίμ θα κυριαρχήσουν, θα βγάλει ο σπανός γένια και θα πέσει έξω στις προβλέψεις του ο Καψής!
Για να τελειώνουμε, ο Fitch αναβάθμισε την Ουγγαρία από σκουπίδια σε ΒΒΒ- γιατί προβλέπουν ότι φέτος θα έχουν έλλειμμα κάτω από 3% ενώ το χρέος τους θα μειωθεί από το 80% το 2008 στο 71% το 2013!

http://katohika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: