Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Το ΠΑΣΟΚ τον προτρέπει να παραιτηθεί!


ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Το εξαιρετικά βαρύ κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, για τις επιλογές της Κυβέρνησης, ιδίως στον τομέα της οικονομίας, και προσωπικά για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αποτυπώθηκε απερίφραστα στη χθεσινή ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη.

Με μια ανακοίνωση ιδεολογικά και πολιτικά σκληρή, η ΝΕ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, καλεί τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά και τα...
υπόλοιπα μέλη του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης, να υποβάλλουν άμεσα τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να προχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στην αντικατάστασή τους.

Σύμφωνα με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη συμπρωτεύουσα η απομάκρυνση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και των συνεργατών του έχει ουσιαστικό αλλά και συμβολικό περιεχόμενο. Θα αποφορτιστεί η αρνητική για το ΠΑΣΟΚ συγκυρία στην κοινωνία, καθώς ο Υπουργός Οικονομικών έχει ταυτιστεί με το Μνημόνιο και με σκληρά μέτρα, και θα υπάρξει έτσι μια σαφής ένδειξη δημόσια συγνώμης προς τον λαό, για τα προβλήματα τα οποία έχει προκαλέσει η πολιτική Παπακωνσταντίνου.

http://www.statesmen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: