Κυριακή, 3 Απριλίου 2011

Η Κερατέα δείχνει ότι ο Έλληνας γίνεται εύκολα street fighter

Η Κερατέα δείχνει ότι ο Έλληνας γίνεται εύκολα street fighter


Ενώ όλοι διαισθανόμαστε ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα στην Κερατέα, κάτι κακό θα συμβεί, εντούτοις φαίνεται να μην αντιδρά κανείς. Φαίνεται σαν να εκβιάζεται ένα προαναγγελθέν γεγονός. Ήδη, σύμφωνα με αυτά που έχουμε πληροφορηθεί, χάθηκε ένα έμβρυο, πράγμα το οποίο....
εξόργισε πιο πολύ τους κατοίκους της Κερατέας.

Η κυβέρνηση προσπαθεί, με τον τεράστιο μηχανισμό προπαγάνδας του Συστήματος ΠΑΣΟΚ που διαθέτει, να παρουσιάσει τον λαϊκό ξεσηκωμό των κατοίκων της Κερατέας ως έργο μεταφερόμενων μπαχαλάκιδων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Με την προπαγάνδα αυτή κατάφερε η κυβέρνηση να απομονώσει τη λαϊκή εξέγερση της Κερατέας από τον υπόλοιπο ελληνικό λαό, ο οποίος θεωρεί ότι η όλη υπόθεση δεν τον αφορά, καθόσον η προπαγάνδα τον έχει πείσει ότι είναι απλά ένας από τους συνηθισμένους κλεφτοπόλεμους των γνωστών αγνώστων με τα ΜΑΤ. 

Τα κανάλια του καθεστώτος δείχνουν πλάνα μόνο από μακριά των συγκρούσεων και ειδικότερα την ώρα που πέφτουν οι βόμβες μολότοφ και έτσι στη συνείδηση του Έλληνα τηλεθεατή η όλη εικόνα τον παραπέμπει σε αντίστοιχα επεισόδια που συμβαίνουν συχνά στο κέντρο της Αθήνας.

Χθες το βράδυ όμως, όσοι τηλεθεατές έτυχε να δούν τον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA CHANNEL, είδαν τον γνωστό δημοσιογράφο κ. Κουϊκ, ο οποίος πήγε μέσα στην Κερατέα και μίλησε με τους ίδιους τους κατοίκους. Εκεί καταλάβαμε όλοι ότι είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι της Κερατέας αυτοί που συγκρούονται καθημερινώς με τα ΜΑΤ και μάλιστα όλοι αντιληφθήκαμε ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι αποφασισμένοι να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.

Γι’ αυτό λέμε ότι η κατάσταση δεν θα εξελιχθεί καλά στην Κερατέα. Αναρωτιόμαστε: τι θα συμβεί αν πέσει νεκρός ένας κάτοικος της Κερατέας ή ένας αστυνομικός;;

Πάντως, η αντίσταση αυτή των κατοίκων κόντρα στις κυβερνητικές και στις δικαστικές αποφάσεις και οι καθημερινές μάχες που δίνει ο ντόπιος λαός με τα σώματα ασφαλείας, θα πρέπει να προβληματίσει πολύ το πολιτικό σύστημα.

Μπορεί το πολιτικό σύστημα να ποντάρει πολλά στην αδιαφορία της ελληνικής κοινωνίας και στη δύναμη της προπαγάνδας του, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια που αν τα φτάσει, τότε και ο Έλληνας γίνεται απότομα και ξαφνικά street fighter.
Οι κάτοικοι της Κερατέας δείχνουν το δρόμο.  

 
 
Οι Κερατιώτες είναι λίγο πιό “ψαγμένοι” από το μέσο Έλληνα και θα σας πώ γιατί: Γιατί η Κερατέα είναι πασοκομάνα. Οι Κερατιώτες ένοιωσαν φέτος (για δεύτερη φορά) το ξεπούλημα του πασόκ μετά το αρχικό ξεπούλημα της Βάσως Παπανδρέου το 2003 (που υπέκλεψε πρώτα την υπογραφή του δημάρχου Λεβαντή και μετά ΔΕΝ προχώρησε την περίφημη τροπολογία με την οποία η Κερατέα θα διαχειριζόταν τα σκουπίδια της Λαυρεωτικής μόνο και όχι ολόκληρης της ΑΘήνας). Οι Κερατιώτες κατάλαβαν πρώτοι αυτό που οι περισσότεροι λοιποί Έλληνες έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν τώρα, δηλ. ότι τα κόμματα (κυρίως τα μεγάλα) είναι υπαλληλίσκοι των μεγαλοσυμφερόντων που έχουν ΜΜΕ (πχ Mega, Ημερησία, Έθνος, Αγγελιοφόρος, κλπ), Τράπεζες (πχ. Eurobank, κλπ) και ξένων τοκογλύφων, βεβαίως βεβαίως. Χαρακτηριστικός (και αστείος) ήταν ο σημερινός ΣΤΗΜΕΝΟΣ τσακωμός ανάμεσα στον κοκοβιό ποντικομούρη μικρούλη αδελφό της αυτοκράτειρας Θοδώρας, της γνωστής Αγίας Οικογενείας), Κούλη, με το γνωστό πράσινο σγουρό κομματόσκυλο (χωρίς άλλα σχόλια) σήμερα το πρωί στη ΝΕΤ. Αμπεμπαμπλόμ-τουκιθεμπλόμ… ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ, ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ και η απόλυτη κοροϊδία των τηλεθεατών ανά την Ελλάδα. Γι’ αυτό σας λέω οι Κερατιώτες είναι λίγο πιό μπροστά από το μέσο Έλληνα. Ελπίζω σύντομα περισσότεροι Έλληνες να ξυπνήσουν από το λήθαργο, να συνειδητοποιήσουμε τη σαλαμοποίηση του λαού που μας ετοιμάζουν, να μονιάσουν και να στείλουμε όλους αυτούς τους άεργους κλέφτες και ψευταράδες εκεί που τους αξίζει. 37 χρόνια είναι ΑΡΚΕΤΑ. http://taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: