Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

…ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΑ, ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ SIEMENS ΜΜ”Ε” ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΠΟΡΝΟΒΟΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΙΚΕΣ ΜΠΟΤΟΞΙΣΜΕΝΕΣ……ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ!
Και έτσι πρέπει να είναι. Τα πουλημένα κανάλια, τίγκα στα δάνεια των ελίτ και το μολυσμένο – κλεμμένο χρήμα μιζαδόρων και πρεζέμπορων, παριστάνουν ότι σήμερα είναι άλλη μία άθλια μέρα στην ελεεινή πραγματικότητα που θέλουν να ρίξουν την Ελλάδα.
Ο Αντέννα παίζει τούρκικα σήριαλ, το μέγκα “θηλάζει” τους χρηματοδότες του και την κυβέρνηση, όπως παραδοσιακά έκανε και το ναζιστικό συγκρότημα – φωνή των SS επί κατοχής.
Τα υπόλοιπα, μία από τα ίδια. Γκλαμουρόγυφτοι, βρωμιάρηδες με ακριβά κουστούμια, όλοι πιστοί στο “Μήτρο” του ιματζ μεικερ του Σημιτιστάν, όπου ο Μαντέλης ήταν lifestyler επιτυχημένος, η κόκα ήταν must  (για να χρηματοδοτούνται οι “δημοκράτες”), ο πεοθηλασμός είχε τα αφιερώματα του ώστε οι πράσινες “τριανταπεντάχρονες” να έχουν εγχειρίδιο μεταπτυχιακού για τον διορισμό τους.
Ένα μεγάλο καρκίνωμα της κοινωνίας που πλέον είναι προ της εκρίζωσης. Ένα βήμα πριν το Γουδή, όπου ο Ελληνικός λαός ως πραγματικός γιατρός θα κάνει την εγχείρηση για να ξεριζώσει και την τελευταία τους ρίζα από το κορμί της πατρίδας.
Γιατί ο Ελληνικός λαός είναι πλέον στο διαδίκτυο. Σε κάθε ιστολόγιο, αριστεροδεξιοκεντρώο, ελευθεριακό ή ότι άλλο, μοσχοβολάει η αυτεγερσία, η εθνεγερσία, ο ξεσηκωμός.
Είναι το αδάμαστο γονίδιο της Μητέρας Γης στο κορμί των γηγενών που κάνει αυτόν τον μυστηριακό χορό με τον ευαγγελισμό της Θεοτόκου, της Παναγιάς, της Πανγαίας.
Εκεί που η αειφόρος παρθένος μήτηρ των πάντων γονιμοποιείται από τον Θείο Λόγο και φέρνει την άνοιξη. Την γέννηση, την αναγέννηση.
Το αρχέγονο ένστικτο του Γηγενούς που υποτάσσεται μόνο στην Θεία δύναμη της πατρώας Γης, ενάντια στους φαινότυπους εξουσιαστές που προσπαθούν να τους θάψουν στο τσιμέντο, να τους φυλακίσουν σε χλιδάτα κλουβιά και κίναιδες ιδεοληψίες από την στιγμή που γεννιούνται.
Είναι ο αιθερικός λόγος που φέρνει το πάθος για Ελευθερία, ενάντια στην “κοινή λογική” της εξουσίας των Βερέμηδων. Είναι ο λόγος που δεν μπορούν να καταλάβουν όταν προσπαθούν να βάλουν την Εθνεγερσία του 1821 σε καλούπια, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι: “Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, πως ομάδες με τόσο διαφορετικά συμφέροντα, ενώθηκαν για έναν κοινό σκοπό”.
Έτσι ακριβώς.
Όπως δεν μπορείτε να καταλάβετε πως δεκάδες χιλιάδες bloggers φτύνουν κατάμουτρα την προπαγάνδα σας και μιλούν για Ελευθερία. Μιλούν για αγώνα. Μιλούν για θυσία. Είναι έτοιμοι.
Όπως όλοι οι Γεγενείς στα μήκη και τα πλάτη της Γαίας. Από τους καταυλισμούς γενοκτονίας των Τσέροκυ, από τα οθωμανικά δουλεμπορικά που ξερίζωναν τους γηγενείς της Αφρικής, από τα όρη του Τσονκίνγκ όπου κατέρρευσαν οι προτεστάντες πρεζέμποροι του οπίου, από το Ζάλογγο, το Αρκάδι, τις Θερμοπύλες, το Λιοπέτρι της Κύπρου, το Μεσολόγγι, το ατσάλινο βλέμμα των τελευταίων υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης, το Ρούπελ, την Πίνδο, τον Πόντο, τα παιδιά του ΕΛΑΣ που έπεσαν με τα κορμιά τους για να διώξουν ναζί και σκοπιανούς από την Μακεδονία, τα παιδιά του 1955 που έπεσαν στην Αθήνα για την Ένωση, τον Ευαγόρα, την ΕΟΚΑ, τον Μανώλη τον Δανδουλάκη και τους 600 εξόριστους κομμουνιστές που έριξαν 8000 Τούρκους στη θάλασσα το 1964 στην Κύπρο υπό τον …Ντερτιλή(!) ναι, είναι αλήθεια αυτά τα …ανεξήγητα.
Εμείς όμως ξέρουμε. Όταν σαλπίζει το κάλεσμα, δεν υπάρχουν αρχηγοί παρά μόνο η Υπέρμαχος Στρατηγός, δεν υπάρχουν στολές, δεν υπάρχουν ρόλοι παρά μόνο το χρέος. Όχι για τα αξιώματα αλλά για τις αξίες.
ΕΓΕΙΡΕΣΘΕ, ΑΓΩΜΕΝ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΠΑΙΔΙΑ!
Υποβλήθηκε από Michael Vrettos την Παρ, 25/03/2011 - 17:00.
Πηγη: olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: