Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ιδού τι θα συμβεί!


Ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει στις 25 Μαρτίου το έχετε ήδη μάθει. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι το κράτος θα δεσμεύσει μέχρι 31.12.2012 όλες τις καταθέσεις και θα επιτραπεί να παίρνουμε μόνο μέχρι 100 ευρώ το μήνα ανά λογαριασμό. Ταυτόχρονα οι μισθοί θα μειωθούν αυτομάτως στο 1/10. Δηλαδή κάποιος που παίρνει σήμερα 1.500 ευρώ από τον Απρίλιο θα παίρνει 150 ευρώ. Εξαίρεση ίσως γίνει στους δικαστές και στους αστυνόμους τους οποίους έχει ανάγκη το σύστημα και οι οποίοι θα παίρνουν το 1/3 του σημερινού τους μισθού.
Τώρα το θέμα είναι γιατί θα γίνουν όλα αυτά. Έχουν δοθεί εξηγήσεις αλλά καλό θα είναι να τις συνοψίσουμε. Το κυριότερο είναι γιατί η Γερμανία θέλει να αγοράσει φτηνά το Αιγαίο το οποίο κρύβει πετρέλαιο. Γιαυτό η τελική απόφαση περί χρεωκοπίας της Ελλάδας πάρθηκε μετά την κατάρρευση των αραβικών καθεστώτων. Το Αιγαίο οι Γερμανοί το είχαν σαν back up, τώρα όμως που χάνουν τα πετρέλαια της Αραβίας αποφάσισαν να επισπεύσουν την άντληση των πετρελαίων στο Αιγαίο. Με την χρεωκοπία λοιπόν της Ελλάδας ανοίγει ο δρόμος για την αγορά του υπεδάφους του Αιγαίου από τους Γερμανούς σε συνεργασία με τους Τούρκους (βλέπε και ταξίδι Νταβούτογλου στην Ελλάδα). Οι Τούρκοι θα πάρουν έτσι την εκδίκηση τους από τους Έλληνες και οι Γερμανοί θα μπορούν να προχωρήσουν σε ένα 3ο παγκόσμιο πόλεμο έχοντας εξασφαλίσει τεράστια ενεργειακά αποθέματα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η γερμανική μηχανή έχασε τον προηγούμενο πόλεμο μένοντας ουσιαστικά από πετρέλαιο κατά τη διάρκεια της επέλασης της στα ρωσικά εδάφη.
Αυτονόητο είναι ότι μαζί με την χρεωκοπία θα έρθει η αυτονόμηση της Θράκης η οποία σταδιακά θα ενσωματωθεί στην Βουλγαρία και όχι στην Τουρκία όπως θα νόμιζε κανείς, η αυτονόμηση της Θεσσαλονίκης η οποία θα απορροφήσει τα Σκόπια αλλά και μέρος του Κοσσόβου, αλλά και η αυτονόμηση της Κρήτης. Το σχέδιο για τη Κρήτη πρέπει ανεξαρτήτως όλων των άλλων να προχωρήσει άμεσα καθότι οι Αμερικανοί έχουν ζητήσει να τοποθετηθεί εκεί η έδρα ενός διεθνούς διευθυντηρίου το οποίο θα κυβερνά όλη την Βόρεια Αφρική. Οι κινέζοι που θα μπορούσαν να αντιδράσουν σε αυτή την ανακατανομή των εδαφών δεν θα το κάνουν καθότι θα τους παραχωρηθεί το σύνολο του λιμανιού του Πειραιά όπου έχουν ήδη εγκαταστάσεις.
Με τον Πούτιν επίσης δεν θα υπάρχει πρόβλημα καθότι έχει ήδη συμφωνηθεί η παραχώρηση της Κύπρου με τη ανοχή και των Τούρκων που θέλουν να απεμπλακούν από το πρόβλημα της κατοχής για να αποδεσμεύσουν δυνάμεις τις οποίες θα στείλουν στο μέτωπο με τις ασιατικές χώρες. Η κατάρρευση της Ιαπωνίας μετά τον σεισμό που προκάλεσαν οι Εβραίοι σε συνεργασία με τον Καναδά και άλλες φαινομενικά ειρηνόφιλες χώρες, επιβεβαιώνει άλλωστε το αρχικό σενάριο της χρεωκοπίας της Ελλάδας. Ο Αρχαίος ελληνικοκρητικός πολιτισμός  κατέρρευσε όπως είναι γνωστό από έναν αντίστοιχα μεγάλο σεισμό, το σεισμό της Σαντορίνης. Οι Μινωίτες  χάθηκαν ή για να είμαστε ακριβείς πνίγηκαν από το τσουνάμι που δημιούργησε αυτός ο σεισμός. Η σύνδεση είναι προφανής αρκεί να πάρει κανείς στα χέρια του μια υδρόγειο σφαίρα. Η Ιαπωνία βρίσκεται ακριβώς «πίσω» από την Σαντορίνη. Οι δύσπιστοι μπορείτε να κάνετε και το εξής πείραμα. Καρφώστε με ένα μακρύ αιχμηρό αντικείμενο τη Σαντορίνη και δείτε μετά σε ποιο σημείο της υδρογείου θα βγει. Ακριβώς στην επαρχία Μιγιάγκι, το επίκεντρο του σεισμού των 8.9 ρίχτερ!
ΥΓ: Στο κείμενο αυτό έχουν συμπεριληφθεί πολλές από τις συνομωσιολογικές και εσχατολογικές προβλέψεις που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στο Ίντερνετ. Το γεγονός ότι ορισμένοι (ευτυχώς λίγοι) από τους σχολιαστές πίστεψαν αυτά τα τερατώδη και εμφανώς κατασκευασμένα ψέματα είναι απογοητευτικό. Από ότι φαίνεται η «κρίση» έχει δημιουργήσει τόσες αβεβαιότητες και τόσο φόβο που ορισμένοι είναι διατεθειμένοι να πιστέψουν τα πάντα
http://www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: