Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Σώστε την Ελλάδα ή θα σας πάρω μαζί μου!

















ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Ευρωπαϊκή Ένωση και Γερμανία αφήνουν στην τύχη της την Ελλάδα. Η Γερμανία προσβλέπει στα πετρέλαια του Αιγαίου θέλει να κερδίσει έναν οικονομικό πόλεμο αφού έχει χάσει άλλους 2 που έκανε με τα όπλα.
Η Ελλάδα οικονομικά εξαθλιωμένη ακολούθησε-θεί την «συνταγή» Ε.Ε. και ΔΝΤ χωρίς αποτέλεσμα και διέξοδο. Τεράστια τα δάνεια και οι υποχρεώσεις αλλά φταίνε οι Έλληνες για αυτό η μήπως οι δανειστές μας ???

ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος η πραγματικότητα είναι μπροστά μας την ζούμε πλέον καθημερινά και είναι αδιέξοδη. Η μείωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων μόνο προς την ανάπτυξη και την εξυγίανση δεν οδηγεί το κράτος. Κανένας δεν υπολογίζει την Ελλάδα ούτε τους Έλληνες. Το μόνο που ενδιαφέρει τους κ.κ. εταίρους μας είναι η ευημερία των κρατών τους διότι η ευρωπαϊκή ένωση ποτέ δεν δημιουργήθηκε με το όραμα της ενωμένης κοινότητας και του ενός εν γένει κράτους παρά μόνον με την προοπτική ανταλλαγής των παραγομένων αγαθών ανάμεσα της. Σε 20 μέρες ο Πρωθυπουργός της χώρας καλείται να γράψει ένα κεφάλαιο στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας, άραγε θα μπορέσει να το κάνει η θα πάει με σκυμμένο το κεφάλι στους Ευρωπαίους εταίρους για άλλη μια φορά ζητώντας ελεημοσύνη ? θα με ρωτήσετε βεβαίως τι να κάνει ?? και εγώ θα σας απαντήσω κύριοι με απλά ελληνικά.

ΝΑ ΑΠΕΙΛΉΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.

Και βεβαίως να το εννοεί. Έτσι θα αρχίσουν να τρίζουν καρέκλες και συστήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πιστεύω πως σε 24 ώρες θα έχει βρεθεί άμεση λύση, και μετά δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας σήμερα που να μην νοσταλγεί την επιστροφή μας στην δραχμή στην αυτονομία μας και την ησυχία μας, γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες όχι στους τραπεζίτες. Άλωστε ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ??? άλλοι είναι αυτοί που θα βγουν χαμένοι για τους Έλληνες «ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ».

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! Τι φοβόσαστε μωρέ? χαρτιά χρωστάμε μωρέ όχι ψυχές. Αναρωτηθείτε πόσες φορές έχουμε ελευθερώσει αυτόν τον τόπο και από ποιους ? Πόσες φορές «πεθάναμε» και αναστηθήκαμε μέσα από τις στάχτες μας ? ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αυτή την φορά ο πόλεμος είναι οικονομικός και μπορούμε και πάλι να βγούμε νικητές αρκεί να είμαστε αποφασιστικοί και έτοιμοι για όλα προκειμένου να αναστήσουμε ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: