Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Σχολιασμός της επικαιρότητας και όχι μόνο



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1) Κύριε Παπακωνσταντίνου , η πάταξη της φοροδιαφυγής γίνεται σε συνθήκες ανάπτυξης και όχι σε συνθήκες ύφεσης, πτώχευσης και υπανάπτυξης.

2) Ξαφνικά θυμηθήκατε ότι πρέπει να παταχθεί η φοροδιαφυγή όταν επί 35 έτη την αφήνατε να γιγαντωθεί τόσο εσείς στο Πασόκ όσο και η Νέα Δημοκρατία.
3) Είστε η μοναδική κυβέρνηση με μέλη που ο Πρωθυπουργός γνώριζε από την "αυλή" και τα γυμναστήρια.
4) Δεν σας έχει ψηφίσει ο λαός και επομένως είστε ένας μη εκλεγμένος εκπρόσωπος της ελληνικής κοινωνίας όπως δεκάδες άλλα στελέχη της κυβερνήσεως.
5) Η ξαφνική σας βούληση για να τα αλλάξετε όλα με την βασική βοήθεια της τρόικα ,πουλώντας την Ελλάδα και τους Έλληνες στα κοράκια είναι σε εξέλιξη.
6) Ενώ έχετε αποτύχει ,με εργαλεία πολιτικού marketing,προσπαθείτε να πείσετε για το αντίθετο.
7) Η τεχνοκρατική σας άποψη θέτει σε κίνδυνο τα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας ενώ οι συνεντεύξεις σας είναι το ίδιο αστείες όσο και η προσπάθεια σας για να δείξετε ότι όλα είναι υπό έλεγχο.
8) Για την χθεσινή συνέντευξη σας στην κρατικοδίαιτη ΝΕΤ ,καλύτερα να μην σχολιάσω για την εικόνα σας.
9) Αν σας λένε μερικοί ότι είστε ο τσάρος της οικονομίας ,εγώ δεν θα σας προσλάμβανα ούτε για κλητήρα στην επιχείρηση μου.
10) Είστε επικίνδυνοι για την Ελλάδα και πρέπει να ξεκουμπιστείτε το γρηγορότερο.
11) Οι προδότες,οι πράκτορες και οι μασόνοι δεν δικαιούνται να κυβερνούν διότι το σκότος και οι δαίμονες δεν μπορούν να επιβληθούν στο φως,στον ήλιο και στην αλήθεια.
12) Κύριε Πρωθυπουργέ, η Ελλάδα στενάζει υπό την κατοχική "μπότα" αυτών που φέρατε για να κυβερνήσουν πάνω από εσάς και εσείς προσπαθείτε να αυξήσετε το προφίλ σας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για τα γεγονότα της Αιγύπτου και γενικώς της μέσης Ανατολής.Καταλάβαμε όλοι γιατί το κάνετε αυτό.
Προσθέτετε πόντους στην υποψηφιότητα σας για γ.γ. των Η.Ε. περισσότερο ως πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς και λιγότερο ως Πρωθυπουργός της δύστυχης χώρας μας.
Εσείς όμως και η κυβέρνηση σας θα πέσει (έτσι είναι και οι σχεδιασμοί για το 2011 και 2012) και θα πάτε οικογενειακώς στη Νέα Υόρκη ενώ εμείς θα κάτσουμε εδώ για να υποστούμε τα αποτελέσματα της ανικανότητας σας εν συνόλω του πολιτικού κόσμου της χώρας.
Επιτέλους χαράξτε εθνική στρατηγική και πολιτική για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Είναι αίσχος η Ελλάδα και οι Έλληνες να αποτελούν τη χαβούζα της Ευρώπης ,τα βοθρολύματα μιας ξεπεσμένης ευρωπαϊκής ένωσης που ευχαρίστως δεχόμαστε κάτω από τις ευχές και τις προσκλήσεις που επιδώσατε στην κατοχική κυβέρνηση.
Πανηγυρίζετε την τελευταία εβδομάδα για την άνοδο του χρηματιστηρίου και την σχετική πτώση των spreads και των ασφαλίστρων επισφαλειών,προσβλέποντας και προεξοφλώντας τις αποφάσεις της Ε.Ε. τον Μάρτιο με περισσή σιγουριά σα να ζείτε σε άλλο πλανήτη.
Η ΓερμανοΕυρώπη σκέφτεται όμως με άλλες σινιστώσες και με άλλες προοπτικές και επομένως τα πανηγύρια σας θα φέρουν κλάματα σε μερικούς μήνες.
Όλα αυτά για να ελέγχετε το θυμό και τις εκδηλώσεις του κόσμου σε μιά ελεγχόμενη κατάσταση με ελεγχόμενα οικονομικά μέτρα που ακόμα δεν έχουν πυροδοτήσει την εξέγερση του ελληνικού λαού στο σύνολο του αλλά κάνετε κάτι χειρότερο.Στρέφετε την μία επαγγελματική ομάδα ενάντια στην άλλη δημιουργώντας μια ιδιότυπη κατάσταση σε ένα θυμό που περισσότερο μοιάζει με άτυπο εμφύλιο πόλεμο παρά με μια γενικευμένη εξέγερση του λαού απέναντι στις άθλιες πολιτικές σας και αναφέρομαι τόσο στη δική σας πολιτική με την επιλογή που κάνατε ( έτσι όπως σας την υπέδειξαν) και των υπολοίπων άχρηστων κυβερνήσεων της χώρας αλλά και όλων των κοινοβουλευτικών σηψαιμικών κομμάτων με τις ξεπερασμένες αντιλήψεις τους και τις πολιτικές αγκυλώσεις που τα χαρακτηρίζουν και που τελικά αποτελούν μέρος του πολιτικού συστήματος της μασονικής διακυβέρνησης της χώρας.

Κύριε Πρωθυπουργέ ,ετοιμάζετε χωρίς να το καταλαβαίνετε ίσως, τον λάκκο στον οποίο μαζί με τον λαό θα πέσετε και εσείς.
Ενδεχομένως να το έχετε καταλάβει και προσπαθείτε μέσω μια ευρωπαϊκής λύσης να αντιστρέψετε την ήδη "βαριά" κατάσταση αλλά δεν σκέφτεστε ότι οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και ότι τα αιτιατά αποτελέσματα διαφέρουν από λεπτό σε λεπτό και επομένως οι αποφάσεις αλλάζουν συνεχώς με βάση αυτά.
Κύριε Πρωθυπουργέ ξέρω ότι την επιστολή μου αυτή την γράφετε στα παλαιά σας υποδήματα και ότι ούτε καν θα την διαβάσετε.
Πρέπει όμως να ξέρετε ότι την ευθύνη γι αυτό δεν την έχω εγώ και οι υπόλοιποι συμπολίτες μου αλλά εσείς που δεν διαβάζετε αυτά που σας γράφουμε.
Υπεύθυνος είστε εσείς και όχι οι εμείς που σε τελική ανάλυση σας δώσαμε το δικαίωμα να μας κυβερνήσετε.
Όλοι έχουμε καταλάβει ότι έχετε στηρίξει όλη σας τη προσπάθεια για να κερδίσετε χρόνο που θα σας επιτρέψει να κρατάτε την εξουσία περισσότερο χρόνο και άρα να προετοιμάζεστε καλύτερα για την έξοδο σας από αυτή .
Είμαι Οικονομολόγος μεταπτυχιακός αλλά δεν είμαι μασόνος κύριε Πρωθυπουργέ ούτε μέλος μυστικών οργανώσεων ή άλλων οργανώσεων όπως Rotaries,lions ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .
Λύσεις υπήρχαν πολλές για να βγούμε από την παρατεταμένη κρίση αλλά εσείς διαλέξατε αυτή τη λύση που σας διέταξαν αυτοί τους οποίους υπηρετείτε και όχι το συμφέρον της χώρας το οποίο συνεχώς χρησιμοποιείτε σε κάθε σας λόγο και συνεντευξη σε κατ'επίφασην εθνικές εξάρσεις πατριωτισμού διανθισμένο με σοσιαλιστικές και φιλελεύθερες αρλουμπολογίες για κάλυψη από την πλευρά σας.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα κόμματα ισχύουν τα ίδια μόνο που τα άκρα ταυτίζονται εφόσον τα αποτελέσματα των κομμουνιστικών,αριστερών και ακροδεξιών φιλολογιών αποτελούν καλύψεις.
Τίποτα δεν είναι ότι φαίνεται σε αυτό το σάπιο σύστημα που όλοι πρεσβεύβετε.
Είστε αμόρφωτοι ,απαίδευτοι,ανίκανοι,άχρηστοι ,προδότες και επικίνδυνοι για να λέγεστε ικανοί ηγέτες αυτού του Έθνους,του έθνους των Ελλήνων.
Κάνατε τη χώρα μου οχετό,λεκάνι βοθρολυμάτων,βόθρο απύθμενο,σηψαιμική ,σάπια, γενικευμένα διεφθαρμένη σε όλα τα επίπεδα,καταστρέψατε τη παιδεία ,την υγεία,τη θρησκεία,τον πολιτισμό και ίσως τον στρατό.
Αυτό έχετε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια.Είστε το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ, όλοι σας.
Είστε η μαυρίλα στο φως της Ελλάδας, είστε το ΤΙΠΟΤΑ στην απεραντοσύνη του ΟΛΟΥ αυτού του έθνους που έδωσε τα φώτα ,τις επιστήμες ,τα γράμματα και τον πολιτισμό σε ολόκληρο τον πλανήτη εδώ και 52000 χρόνια πριν.
Κύριε Πρωθυπουργέ ,κύριοι και κυρίες των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων...
...ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: