Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η αλήθεια για τα διόδια

Αγαπητοί μου Έλληνες ΤΩΡΑ σίγουρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...
Πηρε φορα και τποτα δεν το σταματαει.Ολο και πιο πολλοι τωρα δεν θα συμμορφωνονται με τα διοδια και δεν θα πληρωνουν!!Μακαρι αυτο το κινημα ( ρευμα ,ποταμι )να τους κτυπησει και σ΄αλλους τομεις.




Αναγνώστης

-------------------------------------------

Καταρχάς, σύμφωνα με το άρθρο 5 του Συντάγματος είμαστε ελεύθεροι να μετακινούμαστε ελεύθερα στη χώρα μας.
Οι δρόμοι είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό και όχι μέσω κερδοσκοπίας όπως γίνονται από τις ιδιωτικές εταιρίες που τους εκμεταλλεύονται.
Το δημόσιο, η εφορία, η αστυνομία ΔΕΝ εμπλέκονται σε μία αστική διαφορά μεταξύ ιδιωτών, δηλαδή μία διαφορά του οδηγού(και όχι του ιδιοκτήτη...τον οδηγό όμως δεν μπορούν να τον βρούν ούτως ή άλλως) που αρνείται να πληρώσει διόδια και της ιδιωτικής εταιρίας. Η ίδιες οι συμβάσεις παραχώρησης προβλέπουν ότι το δημόσιο δεν έχει καμια απολύτως ανάμειξη με την είσπραξη διοδίων και η μόνη υπεύθυνη είναι η εταιρεία. Άρα τα περι φορολογικού προστίμου, Τειρεσία κλπ είναι παραμυθια της χαλιμάς.. Προφανώς νομίζουν οτι απευθύνονται σε ιθαγενείς.
Αυτή τη στιγμή η εταιρία ΔΕΝ΄εχει άδεια από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων για την φωτογράφηση των πινακίδων των αυτοκινήτων μας...Επίσης η σύμβαση προβλέπει ότι προυπόθεση για να λειτουργούν κάμερες είναι να μην υπάρχουν μπάρες. Οι εταιρίες λένε οτι πριν απο 2 εβδομάδες βγάλαν και αυτό είναι ψέμα(οι άδειες από την αρχή προστασιάς προσωπικών δεδομένων είναι δημόσια ε΄γγραφα και μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας). Παρόλα αυτά τόσο καιρό δεν διεκδικούν τίποτα από κανένα οδηγό όχι επειδη δεν έχουν άδεια να φωτογραφίζουν...Αλλά επειδή είναι παράνομοι..
Ακόμη και σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης δεν πληρούν ενα κάρο προυποθέσεις που θα τους έδινε το δικαίωμα να εισπράττουν. Δεν έχουν ολοκληρώσει παραδρόμους, έργα φωτισμού, τουαλέτες, δεν υπάρχουν παντου 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση με διαχωριστικό διάζωμα και λωρ΄΄ιδα εκτάκτου ανάγκης κλπκλπ. Ούτως η άλλως το αυτοκίνητο είναι άσυλο του καθενός(όπως και το σπίτι) και οι κάμερες οι οποίες φωτογραφίζουν οτιδήποτε άλλο εκτός της πινάκίδας είανι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.
Εκτός των άλλων οι κατασκευές των διοδίων είναι παράνομες σύμφωνα με την πολεοδομία η οποία έχει ρίξει πολλα εκατομμύρια ευρώ πρόστιμα στις εταιρίες αύτες και έχει επιβάλει σφράγισμα στα κτίρια των διοδίων Αφιδνών.
Τους δρόμους αυτούς τους κατασκευάσαμε με δικά μας χρήματα και τους συντήρούμε από τα πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας, φορολογία, φόρο στα καύσιμα, στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου κλπ. Άρα τα διόδια εισπράττονται μόνο για να πλουτίζουν κάποιες πολυεθνικές..
Εμείς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ και ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ! Ήδη ειμαστε εκατοντάδες χιλιάδες!
Δασπείρουν ψέματα από προχθές, οι κυβερνητικοι μαζι με τα παπαγαλάκια και τις εταιρίες προκειμένου να πατήσουν στο φόβο μας...Όμως ξυπνήσαμε και ξέρουμε πια τα δικαιωματά μας.
Την Κυριακή 9-11-11 θα τους δώσουμε απάντηση με την Πανελλαδική κινητοποίηση που θα ανοίξουμε όλα τα διόδια της Ελλάδας!
http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/
www.oxidiodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: