Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Στοχοποιήστε αυτούς που μας στοχοποίησαν


Οι πορείες διαμαρτυρίας είναι πλέον απολύτως προβλέψιμες και γι αυτό αναποτελεσματικές. Μάλιστα οι δυνάμεις καταστολής φαίνεται να τις αντιμετωπίζουν όλο...
και πιο εύκολα με αποτέλεσμα να ακόμη και η παρακολούθησή τους από την τηλεόραση να έχει καταντήσει βαρετή. Είναι ολοφάνερο ότι κάτι πρέπει να αλλάξει ριζικά. Προτείνω λοιπόν την επόμενη φορά ν αλλάξει ο στόχος. Αντί οι διαδηλωτές να κατευθυνθούν στη βουλή, να κατευθυνθούν προς τα βόρεια προάστια. Επειδή εκεί βρίσκεται η καρδιά του κτήνους. Εκεί όπου ζούνε τα αφεντικά των πολιτικών. Αυτοί που από την ασφάλεια του ιδιότυπου γκέτο τους παρακολουθούνε γελώντας τις μάχες στο κέντρο της Αθήνας. Η καταστροφή της δημόσιας περιουσίας κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων δεν πλήττει κανέναν παρά εμάς τους φορολογούμενους πολίτες. Φανταστείτε την καταστροφή ιδιωτικών περιουσιών των λαμόγιων που μας οδήγησαν εδώ ροκανίζοντας το δημόσιο χρήμα ατιμωρητί. . Φανταστείτε τον πανικό και τον τρόμο τους όταν βλέπουν τη λάμψη των μολότοφ στην αυλή τους. Φανταστείτε την απελπισία τους όταν διαπιστώσουν ότι το φλεγόμενο αυτοκίνητο που βλέπουν στην τηλεόραση είναι το δικό τους.
Τώρα σταματήστε να φαντάζεστε και στρωθείτε στη δουλειά. Είναι πλέον πανεύκολο (μέσω διαδυκτύου) να βρεθούνε ονόματα, διευθύνσεις καθώς και περιουσιακά στοιχεία των υπευθύνων και να καταστρωθεί σχέδιο δράσης.
Είναι η ώρα να σταματήσουμε να διασκεδάζουμε τους υπεύθυνους της κρίσης και να τους κάνουμε μέρος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: